dianasexyyyy Reputație: 68 Postat August 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Postat August 8, 2016 Neata. Azi pana la ora 3 mai ai vreo ora libera? dragul meu sunama si te astept cu drag
bestsexever Reputație: 4 Postat August 12, 2016 Oras:Sebes Oras:Sebes Postat August 12, 2016 Duminică ești liberă? Ce număr de telefon folosești din cele 2?...aș vrea să te vizitez duminică pup
dianasexyyyy Reputație: 68 Postat August 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Postat August 17, 2016 buna dragii mei astazi am ajuns la alba si m am gandit sa va anunt si pe voi si sa va spun ca va astept cu mare drag la mine pupicii
dianasexyyyy Reputație: 68 Postat August 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Postat August 17, 2016 Duminică ești liberă? Ce număr de telefon folosești din cele 2?...aș vrea să te vizitez duminică pupdragul meu numarul meu este cel de vodafon cel care lam postat eu
dianasexyyyy Reputație: 68 Postat August 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Postat August 17, 2016 si te astept la mine cu mare drag
Vizitator didu_tzu Reputație: 0 Postat August 17, 2016 Postat August 17, 2016 Neata Diana. Pana cand stai in alba? Scz ca nu am reusit sa iti fac o recenzie, da cu ocazia asta le zic la toti ca o sa fac o alegere foarte buna daca vin la tine.Nota 10 dtpdv :*
dianasexyyyy Reputație: 68 Postat August 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Postat August 17, 2016 neata dragul meu am sa stau o perioada in alba asa ca te astept la mine mersi mult
dianasexyyyy Reputație: 68 Postat August 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Postat August 18, 2016 Cam asa e
pbooy Reputație: 7 Postat August 20, 2016 Oras:Alba Oras:Alba Postat August 20, 2016 neata dragul meu am sa stau o perioada in alba asa ca te astept la mine mersi mult Buna, indeplinesti si fetishuri.. mai aparte?
dianasexyyyy Reputație: 68 Postat August 21, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Postat August 21, 2016 Buna, indeplinesti si fetishuri.. mai aparte? dragul meu pe saptamana viitoare am sa ajung iara in alba si da daca pot sa fac desigur cu cel mai mare drag pupici
dianasexyyyy Reputație: 68 Postat August 21, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Postat August 21, 2016 3
dianasexyyyy Reputație: 68 Postat August 22, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Postat August 22, 2016 De astazi in alba dragii mei . va astept pupici
fugitif Reputație: 1 Postat August 24, 2016 Oras:I don't know Oras:I don't know Postat August 24, 2016 Apropo, te deplasezi si la domiciliu contra cost?
dianasexyyyy Reputație: 68 Postat August 24, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Postat August 24, 2016 nu dragule nu fac deplasari la domiciliu 1
cristi3333 Reputație: 2 Postat August 24, 2016 Postat August 24, 2016 buna. cand ajungi din nou in deva? ma incanta recenziile tale si vreau sa te vizitez
dianasexyyyy Reputație: 68 Postat August 25, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Postat August 25, 2016 dragii mei astazi este utima zii in alba iulia iar cristi maine ma voi afla in deva .. te astept la mine 1
cotetar11 Reputație: 236 Postat August 25, 2016 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat August 25, 2016 Am fost acum cateva zile la Diana asa ca o sa fac o recenzie. Am sunat cu 30 de min inainte pentru o programare zis si facut, mi-a spus sa o sun cu 10 min inainte sa ajung. In prima faza nu mi-a raspuns ceea ce m-a pus un pic pe ganduri, am asteptat inca 10-15 min apelez din nou si de data asta mi-a raspuns scuzandu-se ca era la dus. Ajuns acolo , am stat vreo 10 minute de vorba ea in timp ce ea fuma o tigara eu nu sunt fumator si poate si din aceasta cauza am sesizat fumul destul de gros din incapere. Ca locatie pot spune ca e ok, nu lux insa conditiile sunt acceptabile , pat mare numa bun de futut, noptiere si toate cele de trebuinta. Baia pot spune ca este destul de mica, asta am vazut cand am facut dusul de improspatare, insa geluri de dus si un prosop curat.Trecem mai departe la actiune. Inceput cu un ON eu stand intins iar ea jucanduse frumos cu voinicul care dadea semne de viata, un oral destul de bine facut cu incercari scurte de deep si atentie la zonele adiacente, lins pe coaie si luat inapoi in gura. Apoi m-am ridicat in picioare si a urmat inca un oral scurt cu ea stand capra in pat si eu in picioare. Apoi am zis sa punem caciula si sa trecem la normal urmat de o finalizare pe sanii ei destul de frumosi.Si acum note: Locație:8 ok, curat,pat mare , baia destul de mica dar dotata cu geluri de dus si prosop curat inmanat la intrare.Aspect:8 ok, fund placut, sanii medii destul de frumosi si o burtica care poate pentru alti poate fi un minus, nu pot zice ca m-a deranjat.Igiena:9 ok, curata si nu am simtit nimic care sa deranjeze.O/N: 8.5 atenta la detalii, umed, Deep cateodata , fără graba, poate o implicare mai mare. N/P:9 normalul a fost ok, pasarica destul de stramta si curata .CIM: nu faceA/P: nu faceCadou: 100 lei o finalizare! Fără nici un fel de graba! 1
Vizitator cjsexxxx Reputație: 0 Postat August 25, 2016 Postat August 25, 2016 Ar fi fost placut sa pot face o recenzie sa spun cat de bine a fost, cat de bine m-am simtit, si ca m-am bucurat din plin de fiecare moment petrecut cu Diana. Din pacate sunt nevoit sa fac doar o simpla postare, chiar daca este posibil sa imi atrag si critici, pentru a spune si lucruri mai neplacute, dar care din pacate fac si ele parte din viata noastra de baieti de moravuri usoare.Ieri pe la 15.00, vorbesc prima data cu Diana, cer detalii, si confirmare ca se afla in Alba-Iulia. Cam pe la 17.00-17.20, revin cu telefon, ii spun ca pe la 19.00 ajung in Alba, daca se poate o programare. Confirma ca este ok, sa revin cand sunt la intrare, pentru ultimele detalii. Pana aici toate bune si perfecte. La 19.00 fix la intrare in oras revin cu telefon, surpriza, nu raspunde. Pana pe la 19.30 sun la fiecare cateva minute, poate, poate o raspunde pentru indrumari. Intr-un final raspunde, si din nou surpriza, ''vai nu sunt acasa, sunt la unghii, si nu pot pleca pana nu se usuca gelul, dar du-te la o cafea, ca intr-o jumatate de ora daca poti astepta, ajung acasa''. Zic bine, hai ca revin cu telefon in jumate de ora. Si eu frate incapatanat din cale afara, mi s-a pus pata pe Diana si nu ma dau dus si ma pun pe asteptat. Revin in 30 de minute cu tel. cum era intelegerea si spun '' hai ce zici ne sincronizam in seara asta pana la urma, la care vine un raspuns sec, NU, si inchide telefonul''. Asteptat o ora prin Alba, nu pierdut timpul, caci am prospectat forumul, dar din pacate plecat cu oo pline.Cu speranta ca aceasta opinie va fi constructiva, atat pentru cei care vor sa o viziteze, cat si pentru Diana, consider ca este un derapaj, chiar daca suntem in plina vara, iar pe viitor va fi mai atenta cu programarile. Nu am scris cu rautate, am relatat doar cele intamplate, asa cum am scris de bine unde a fost cazul. Vreau sa cred ca este doar o simpla intamplare nefericita, si daca se va intampla ca Diana sa fie in unul din orasele pe care le tranzitez, cu siguranta voi incerca si a doua oara sa ajung in patul ei. Pana atunci........numai de bine, continuam in alte orase ca are tara fete.
dianasexyyyy Reputație: 68 Postat August 25, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Postat August 25, 2016 Am fost acum cateva zile la Diana asa ca o sa fac o recenzie. Am sunat cu 30 de min inainte pentru o programare zis si facut, mi-a spus sa o sun cu 10 min inainte sa ajung. In prima faza nu mi-a raspuns ceea ce m-a pus un pic pe ganduri, am asteptat inca 10-15 min apelez din nou si de data asta mi-a raspuns scuzandu-se ca era la dus. Ajuns acolo , am stat vreo 10 minute de vorba ea in timp ce ea fuma o tigara eu nu sunt fumator si poate si din aceasta cauza am sesizat fumul destul de gros din incapere. Ca locatie pot spune ca e ok, nu lux insa conditiile sunt acceptabile , pat mare numa bun de futut, noptiere si toate cele de trebuinta. Baia pot spune ca este destul de mica, asta am vazut cand am facut dusul de improspatare, insa geluri de dus si un prosop curat.Trecem mai departe la actiune. Inceput cu un ON eu stand intins iar ea jucanduse frumos cu voinicul care dadea semne de viata, un oral destul de bine facut cu incercari scurte de deep si atentie la zonele adiacente, lins pe coaie si luat inapoi in gura. Apoi m-am ridicat in picioare si a urmat inca un oral scurt cu ea stand capra in pat si eu in picioare. Apoi am zis sa punem caciula si sa trecem la normal urmat de o finalizare pe sanii ei destul de frumosi.Si acum note: Locație:8 ok, curat,pat mare , baia destul de mica dar dotata cu geluri de dus si prosop curat inmanat la intrare.Aspect:8 ok, fund placut, sanii medii destul de frumosi si o burtica care poate pentru alti poate fi un minus, nu pot zice ca m-a deranjat.Igiena:9 ok, curata si nu am simtit nimic care sa deranjeze.O/N: 8.5 atenta la detalii, umed, Deep cateodata , fără graba, poate o implicare mai mare. N/P:9 normalul a fost ok, pasarica destul de stramta si curata .CIM: nu faceA/P: nu face Cadou: 100 lei o finalizare! Fără nici un fel de graba!dragul meu iti multumesc frumos pentru recenzie si te mai astept la mine
dianasexyyyy Reputație: 68 Postat August 25, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Postat August 25, 2016 Ar fi fost placut sa pot face o recenzie sa spun cat de bine a fost, cat de bine m-am simtit, si ca m-am bucurat din plin de fiecare moment petrecut cu Diana. Din pacate sunt nevoit sa fac doar o simpla postare, chiar daca este posibil sa imi atrag si critici, pentru a spune si lucruri mai neplacute, dar care din pacate fac si ele parte din viata noastra de baieti de moravuri usoare.Ieri pe la 15.00, vorbesc prima data cu Diana, cer detalii, si confirmare ca se afla in Alba-Iulia. Cam pe la 17.00-17.20, revin cu telefon, ii spun ca pe la 19.00 ajung in Alba, daca se poate o programare. Confirma ca este ok, sa revin cand sunt la intrare, pentru ultimele detalii. Pana aici toate bune si perfecte. La 19.00 fix la intrare in oras revin cu telefon, surpriza, nu raspunde. Pana pe la 19.30 sun la fiecare cateva minute, poate, poate o raspunde pentru indrumari. Intr-un final raspunde, si din nou surpriza, ''vai nu sunt acasa, sunt la unghii, si nu pot pleca pana nu se usuca gelul, dar du-te la o cafea, ca intr-o jumatate de ora daca poti astepta, ajung acasa''. Zic bine, hai ca revin cu telefon in jumate de ora. Si eu frate incapatanat din cale afara, mi s-a pus pata pe Diana si nu ma dau dus si ma pun pe asteptat. Revin in 30 de minute cu tel. cum era intelegerea si spun '' hai ce zici ne sincronizam in seara asta pana la urma, la care vine un raspuns sec, NU, si inchide telefonul''. Asteptat o ora prin Alba, nu pierdut timpul, caci am prospectat forumul, dar din pacate plecat cu oo pline.Cu speranta ca aceasta opinie va fi constructiva, atat pentru cei care vor sa o viziteze, cat si pentru Diana, consider ca este un derapaj, chiar daca suntem in plina vara, iar pe viitor va fi mai atenta cu programarile. Nu am scris cu rautate, am relatat doar cele intamplate, asa cum am scris de bine unde a fost cazul. Vreau sa cred ca este doar o simpla intamplare nefericita, si daca se va intampla ca Diana sa fie in unul din orasele pe care le tranzitez, cu siguranta voi incerca si a doua oara sa ajung in patul ei. Pana atunci........numai de bine, continuam in alte orase ca are tara fete. imi pare rau ca nu miam respectat programarea dar ma intarziat manichiurista ... imi pare rau si cu alta ocazie am sa ma revansez promit
dianasexyyyy Reputație: 68 Postat August 25, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Telefon: [email protected] Oras:Alba Iulia Postat August 25, 2016 imi pare rau ca nu miam respectat programarea dar ma intarziat manichiurista ... imi pare rau si cu alta ocazie am sa ma revansez promit si am vb mai sec deoarece nu puteam sa vb altfel fiind intrun salon
Vizitator cjsexxxx Reputație: 0 Postat August 25, 2016 Postat August 25, 2016 si am vb mai sec deoarece nu puteam sa vb altfel fiind intrun salon Apreciez persoanele care isi respecta promisiunile. Am sa iti dau ocazia sa te revansezi.
fugitif Reputație: 1 Postat August 25, 2016 Oras:I don't know Oras:I don't know Postat August 25, 2016 nu dragule nu fac deplasari la domiciliu sunteti incredibile, jur! si in general absolut toate care veniti in Alba Iulia. Nu a existat niciodata macar una, ba una, nu mai multe, care sa faca si deplasari. Si totusi,chiar nu inteleg motivul, sincer!
ionica73 Reputație: 17767 Postat August 26, 2016 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat August 26, 2016 Buna Diana Oare ajungi in Deva ???Multumesc
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum