Sari la conținut

Diana 0771026011

sohoty

Postări Recomandate

Postat

Ar fi fost placut sa pot face o recenzie sa spun cat de bine a fost, cat de bine m-am simtit, si ca m-am bucurat din plin de fiecare moment petrecut cu Diana. Din pacate sunt nevoit sa fac doar o simpla postare, chiar daca este posibil sa imi atrag si critici, pentru a spune si lucruri mai neplacute, dar care din pacate fac si ele parte din viata noastra de baieti de moravuri usoare.

Ieri pe la 15.00, vorbesc prima data cu Diana, cer detalii, si confirmare ca se afla in Alba-Iulia. Cam pe la 17.00-17.20, revin cu telefon, ii spun ca pe la 19.00 ajung in Alba, daca se poate o programare. Confirma ca este ok, sa revin cand sunt la intrare, pentru ultimele detalii. Pana aici toate bune si perfecte. La 19.00 fix la intrare in oras revin cu telefon, surpriza, nu raspunde. Pana pe la 19.30 sun la fiecare cateva minute, poate, poate o raspunde pentru indrumari. Intr-un final raspunde, si din nou surpriza, ''vai nu sunt acasa, sunt la unghii, si nu pot pleca pana nu se usuca gelul, dar du-te la o cafea, ca intr-o jumatate de ora daca poti astepta, ajung acasa''. Zic bine, hai ca revin cu telefon in jumate de ora. Si eu frate incapatanat din cale afara, mi s-a pus pata pe Diana si nu ma dau dus si ma pun pe asteptat. Revin in 30 de minute cu tel. cum era intelegerea si spun '' hai ce zici ne sincronizam in seara asta pana la urma, la care vine un raspuns sec, NU, si inchide telefonul''. Asteptat o ora prin Alba, nu pierdut timpul, caci am prospectat forumul, dar din pacate plecat cu oo pline.

Cu speranta ca aceasta opinie va fi constructiva, atat pentru cei care vor sa o viziteze, cat si pentru Diana, consider ca este un derapaj, chiar daca suntem in plina vara, iar pe viitor va fi mai atenta cu programarile. Nu am scris cu rautate, am relatat doar cele intamplate, asa cum am scris de bine unde a fost cazul. Vreau sa cred ca este doar o simpla intamplare nefericita, si daca se va intampla ca Diana sa fie in unul din orasele pe care le tranzitez, cu siguranta voi incerca si a doua oara sa ajung in patul ei. Pana atunci........numai de bine, continuam in alte orase ca are tara fete.  

Nu ai pierdut nimic.

Vizitator cjsexxxx
Reputație: 0
Postat

Ares73, daca ai putea detalia, ar fi credibil postul tau, asa sunt 10 cuvinte aruncate in aer. Chiar daca am ratat intalnirea, mi-am expus punctul de vedere cu argumente, ceea ce ar fi bine pentre noi sa faci si tu. Diana a intervenit la postul meu si a recunoscut greseala. Imi pare rau, pentru moment postarea ta nu este credibila. Multumesc daca vii cu detalii.

• Oras:alba
  • Oras:alba
Postat

Mare lucru nu pierdeti mai baieti.. Camera e foarte dezodonata.. Tipa lasa de dorit la igiena.. Nu ma risc nici la niste limbute si nici macar la niste sarutari.. Are niste dinti cariati.. Te plictisestebcu povesti.. Cand am pus.o capra si am vrut sa scchimbam a zis cavdece m.am oprit ca trebuia sa termin... Asta a fost experienta mea.

Nu recomand.

• Like 1
Postat

Mare lucru nu pierdeti mai baieti.. Camera e foarte dezodonata.. Tipa lasa de dorit la igiena.. Nu ma risc nici la niste limbute si nici macar la niste sarutari.. Are niste dinti cariati.. Te plictisestebcu povesti.. Cand am pus.o capra si am vrut sa scchimbam a zis cavdece m.am oprit ca trebuia sa termin... Asta a fost experienta mea.

Nu recomand.

Locatie 5

Igiena 5

aspect 4

servicii 5

• Oras:Oriunde
  • Oras:Oriunde
Postat

Bine ai revenit Diana :atm , ne poti spune si noua care sunt serviciile tale si poate sa adaugi niste poze recente.

Daca mai esti saptamana viitoare poate reusesc sa-ti mai fac o vizita  :doggystyle .

• Oras:Alba
  • Oras:Alba
Postat

dragul meu pe saptamana viitoare am sa ajung iara in alba si da daca pot sa fac desigur cu cel mai mare drag pupici :*

Ti-am scris pm pe publi24 despre ce fetish e vb... Acolo nu raspunzi? ;(

Vizitator didu_tzu
Reputație: 0
Postat

Mai esti in alba?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...