Sari la conținut

labi mari

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

sincer si in Timisoara gasesti eu am fost la Cami dar ea nu-i prea place sa i se faca sex oral si Loredana dar e plecata in Germania .

• Oras:timisoara
Postat

Unde gasesc si eu una ca asta!!?attachicon.gifScreenshot_2016-04-28-22-58-33.png

ooo vreau si eu una ca asta ...dar nu gasesti ... :no2 ..si incerc sa dau de asa ceva dar nimic ..sunt rare :)))....imi place  sa le aiba cat mai mari :))))..mi-a recomandat cineva Cami sau Loredana ..dar nu cred ca sunt active ...altceeva nu stiu din pacate ....daca voi auzi voi scrie :)))......

• Like 1
Postat

da am auzit de ea :))))...ii de evitat clar .....are probleme la mansarda :)))....

am gasit acuma un an jumate un anunt din bucuresti era fata ...avea niste labi foarte mari ..am vazut foto cu ea tot trebuia sa merg la bucuresti dar nu am mai ajuns ..si acuma nu mai stiu nimic de ea nu am mai gasit anuntul din pacate ...am tot cautat dar nimic ....

Postat

am gasit acuma un an jumate un anunt din bucuresti era fata ...avea niste labi foarte mari ..am vazut foto cu ea tot trebuia sa merg la bucuresti dar nu am mai ajuns ..si acuma nu mai stiu nimic de ea nu am mai gasit anuntul din pacate ...am tot cautat 

http://xhamster.com/movies/5285560/thats_a_meaty_pussy.html..........uitate la astaa merita vazut ..assa ceva caut :))))

Postat

nui bun liku

scrie pe x hamster :   

Thats a meaty Pussy

o sa vezi ceva foarte fain..))))..asa ceva daca as gasi ...

Postat

scrie pe x hamster :   That a Meaty Pussy..

Thats a meaty Pussy

o sa vezi ceva foarte fain..))))..asa ceva daca as gasi ..

Reputație: -360
Postat

nah omu o Zis ce o vazut acuma ca e dusa rau de acasa e partea 2 acuma daca colegu vrea sa mearga sa o traga de lindick ... e alegerea lui :)

• Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

daca este pune si tu o poza ceva ...sa vedem si noi ...multumesc ....

:blushing2 uite aici

post-124552-0-78383700-1463154553_thumb.jpg

• Like 4
Postat

:blushing2 uite aici

iti multumesc de informatie ..imi plac mult ..o sa merg la ea ...sper sa o gasesc ..mmm:))))...o sa dau si poze...

Vizitator
Reputație: 0
Postat

iti multumesc de informatie ..imi plac mult ..o sa merg la ea ...sper sa o gasesc ..mmm:))))...o sa dau si poze...

Poi eu sunt fata din linkul lui @justlove...dar am lucrat  in Bucuresti

Mai pe romaneste aia e pizda mea din poza atasata!

• Like 3
Postat

Poi eu sunt fata din linkul lui @justlove...dar am lucrat  in Bucuresti

Mai pe romaneste aia e pizda mea din poza atasata!

ooooo scuze...ooo sunt foarte frumoase credema ..si sunt destul de mari ..esti in tm??

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...