Sari la conținut

Salajan/titan/1decembrie

Postări Recomandate

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Pe ce strada stai ?

Vizitator marian1691
Postat

Ana 1 decembrie cu postavaru

• Oras:вυ¢нαÑ�єѕт
  • Oras:вυ¢нαÑ�єѕт
Postat

Ana are mere.

• Oras:bucuresti
Postat

Doar la Ana se merita in aceste zone ?atat?

Reputație: -7337
  • Oras:In inima femeilor
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Da, xoxo este de nota 10 la oral ,iar la anal nu mai spun , de fapt se f... invers intai in cur si-apoi in gura :atm :sexanal

• Like 1
  • Minus 6
Vizitator marian1691
Postat

Sal liviu ,

Xoxo cine este ca nu am auzit....

Merci mult

Vizitator marian1691
Postat

Sal liviu ,

Xoxo cine este??? nu am auzit nimic de ea si as fi curios...

Merci mult

Vizitator marian1691
Postat

Si eu ca o gasca mac mac mac ..... :):):)

• Oras:Bucuresti
Postat

Doar la Ana se merita in aceste zone ?atat?

In doi ani de cand esti membru pe acest site , nu ai invatat sa cauti pe acest Site ?????

Vizitator rebel_
Postat

In zona aia nu prea are balta peste, eu iti recomand sa te deplasezi macar pana la Dristor unde sunt cateva optiuni bune.

Reputație: 2258
Postat

A mai fost si Alesya, tot prin zona asta. Pe aici locuiesc si eu. Am tot cautat fete dar in afara de Alesya care am auzit ca e buna, dar pana sa mi fac eu curaj s a retras si Ana, care nu raspunde la mesajele de pe whats up desi ea spune ca comunica si asa, de altele nu prea stiu. Ma gandesc si eu sa vad poate dau de ceva ok in Dristor.

• Like 1
Postat

ana si alesya din titan au disparut din peisaj... acum ce mai ramane aici? ca la trapezului din auzite nu vreau sa ma duc

Postat

multumesc bugsy09 ! o sa ma duc si eu si confirm spusele tale:) sau nu :P

Postat

A mai aparut ceva bun prin aceste zone??? am vazut ca Ana care era cam singura s-a dus in Dristor...

Postat

ei bine dupa mute incarcari pot spune ca zona titan-trapezului nu se merita... si titan auchan nici atat... alte variante prin aceasta zona au mai aparut ? sau stiti altceva? sunt mai comod de fel si as vrea undeva aproape de aceasta zona... nu Dristor.

Postat

Da, vazusem acum cateva zile ca aparuse una prin zona. In poze era super buna. Acum in realitate nu stiu, nu o vizitase nimeni inca. Mai era un cuib cu unele dar urate si puse pe fast fuck, deci mai bn lipsa. Eu pana acum de prin zona am mers la Alessya care e super ok. Lafel si Ana doar ca s a mutat la Dristor. Din pacate prin zona aceasta slabut rau cu fetele. Toate au o obsesie cu centru-zepter-unirii-decebal-rond alba iulia. Aici gasesti muuuulte si misto. Prefera zonele astea ca pot ridica tariful exagerat. Rar gasesti una care la ora sa ia sub 200-250 lei. Daca o mai gasesc pe fata aia misto de prin zona o sa o postez aici in caz ca vrei sa te duci primul la ea. :)

Postat

Daca totusi o prinzi si te duci la ea sa ne spui si noua aici cum a fost. La banii astia ar trebui sa fie foarte bn si ca comportament dar si ca actiune.

Postat

Daca totusi o prinzi si te duci la ea sa ne spui si noua aici cum a fost. La banii astia ar trebui sa fie foarte bn si ca comportament dar si ca actiune.

sigur

• Like 1

Postat

Salutare ! De curiozitate a mai apărut ceva bun prin zonele acestea ? Am fost la câteva si chiar nu va pot recomanda nimic ... astept sugestii ...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...