Sari la conținut

Ploiestiul de azi si de ieri

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat

Tu cu cine votezi la alegerile pentru primaria Ploiesti? 

Lola Gabriela Anghel  - PND 

Catalina Bozianu        -  PMP

Mircea Chiritescu       - PSRO

Adrian Florin Dobre    -  PNL

Marian Enache           - candidat independent

Marius Fenichiu          - candidat independent

Cristian Ganea            -  PSD 

Raul Petrescu             -  UNPR

Radu Popescu            - candidat independent

Daniel Savu                - candidat independent

Iulian Teodorescu       - PRM 

post-61828-0-12629700-1462041125_thumb.jpg

post-61828-0-70879400-1462041131_thumb.jpg

Reputație: -452
Postat

Hai ca esti tare lion. Numai teren de dezbateri politice nu devenise forumul asta. Ce-i drept, oricum nu mai reprezinta de mult timp scopul sau initial. Asa ca pana la urma poate fi directionat unde doriti..

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:PH
Postat

Aloha, 

pe Fenichiu il stiu personal...el incearca din rasputeri sa isi faca campanie pe bani proprii si promite lucruri care stie ca se pot face.

Este curat; nu a vrut sa faca pact'uri pentru voturi, isi face reclama prin cateva video'uri reprezentative pe pagina lui de Facebook si prin trei platforme online.

Sanse reale are dar a ajuns sa se bata in aceleasi arme cu partidele iar asta o sa ii dea mari batai de cap.

Eu unul l'as vota ca nu suporta gropile si drumurile astfaltate prost si nu tolereaza furtul si coruptia.

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Mars ma cu campania asta electorala mascata de aici. Te-ai înscris fix ca sa ne spui asta.

Reputație: -452
Postat

Aloha,

pe Fenichiu il stiu personal...el incearca din rasputeri sa isi faca campanie pe bani proprii si promite lucruri care stie ca se pot face.

Este curat; nu a vrut sa faca pact'uri pentru voturi, isi face reclama prin cateva video'uri reprezentative pe pagina lui de Facebook si prin trei platforme online.

Sanse reale are dar a ajuns sa se bata in aceleasi arme cu partidele iar asta o sa ii dea mari batai de cap.

Eu unul l'as vota ca nu suporta gropile si drumurile astfaltate prost si nu tolereaza furtul si coruptia.

Daca il conosti personal, probabil ca sti cum isi cotonogea propria mama, nu? Cum sa votezi un om care isi bate parintele?

Omul este un dezaxat. Stie sa isi ascunda foarte bune adevarata personalitate.

Sa nu crezi ca imi pasa de campania asta electorala. Dar intamplator mai stim cate ceva.

Postat

Mars ma cu campania asta electorala mascata de aici. Te-ai înscris fix ca sa ne spui asta.

Nu ai habar cum functioneaza un forum la fel cum nu ai nici cei 7 ani de acasa.

Daca il conosti personal, probabil ca sti cum isi cotonogea propria mama, nu? Cum sa votezi un om care isi bate parintele?

Sa nu crezi ca imi pasa de campania asta electorala. Dar intamplator mai stim cate ceva.

Eu am lucrat cu el si am vorbit stric pe plan profesional!

Nu intru in detalii legat de ce ai scris tu ca nu ma intereseaza!

Oricum nu ma duc la vot

Postat

app..nu ne ascundem cam toti adevarata personalitate?mai ales aici?

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

cu oricine dar nu cu pnl = pdl

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.