Sari la conținut

sweet pleasure

Postări Recomandate

• Oras:București
Acum 18 minute, hotzu2014 a spus:

Face masaj, ce e cu ea? Ca sa nu ma bag aiurea in seama, ca vad ca la poza de whatsapp e o fata frumoasa. Ms

Da da face masaj. Am fost la ea săptămâna trecută! E super profi  ideea e ca te cam ia tare la început .... Dar e super mișto gagica! Nu-ți mai zic ce corp are! E dementiala! Merita sa o vizitezi! E foarte selectiva. Asta ma atras la ea! Succes! 

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 19 ore, hotzu2014 a spus:

Face masaj, ce e cu ea? Ca sa nu ma bag aiurea in seama, ca vad ca la poza de whatsapp e o fata frumoasa. Ms

Am contactat domnișoara de la numărul de mai sus .

A vorbit foarte frumos și respectuos  dar nu face masaj erotic.  Doar masaj de relaxare.  Asa ca cei care nu doriți asta o deranjați degeaba

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 22 ore, Bigdick91 a spus:

Poate te ajuta nr asta! 0756648439 cred ca vb de aceasi 

Acum 22 ore, Bigdick91 a spus:

Poate te ajuta nr asta! 0756648439 cred ca vb de aceasi 

Am contactat domnișoara de la numărul de mai sus .

A vorbit foarte frumos și respectuos  dar nu face masaj erotic.  Doar masaj de relaxare.  Asa ca cei care nu doriți asta o deranjați degeaba

Link spre comentariu
Acum 6 minute, hotzu2014 a spus:

@Bigdick91 pana la urma tu si beneficiat de masaj erotic? Ca vad ca colegul nostru zice ca face doar masaj. Sau cum ai zis tu ca te ia tare si nu a vrut sa zica la telefon ca face si masaj erotic 

Când am fost la ea mi sa părut familiala sa spun asa, eu am fost un client fidel al salonului sweet pleasure și la uniri și la Snagov. Am cautat recenzii despre ea sa vad dacă e ea sau nu! Și automat ma dus în urma cu câțiva ani și fix la întrebarea ta, motiv pentru care mi-am permis sa îți las nr ei.Inca cred ca ea e Tanya de la sweet pleasure dar într-o alta transformare,(tunata din cap pana în picioare)! Săptamana trecuta când am fost a fost a 2 - a oara! Eu o sa o mai vizitez. Ca face sau nu masaj erotic mai puțin contează, vreau sa aflu dacă e Tanya pe care o știam eu! 

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Acum 41 minute, Bigdick91 a spus:
Acum 53 minute, hotzu2014 a spus:

Când am fost la ea mi sa părut familiala sa spun asa, eu am fost un client fidel al salonului sweet pleasure și la uniri și la Snagov. Am cautat recenzii despre ea sa vad dacă e ea sau nu! Și automat ma dus în urma cu câțiva ani și fix la întrebarea ta, motiv pentru care mi-am permis sa îți las nr ei.Inca cred ca ea e Tanya de la sweet pleasure dar într-o alta transformare,(tunata din cap pana în picioare)! Săptamana trecuta când am fost a fost a 2 - a oara! Eu o sa o mai vizitez. Ca face sau nu masaj erotic mai puțin contează, vreau sa aflu dacă e Tanya pe care o știam eu! 

Din poza de la whatsapp nu imi dau seama daca e ea, sincer nici nu mi-o mai aduc aminte bine, dar stiu  a era foarte frumoasa.  As fi interesat sa o vizitez dar daca nu face masaj erotic nu ma intereseza. Nu intele de ce te exchivezi tu cu un raspuns concret, aste e rolul forumului sa stice ce face, cum face, ce preturi, daca se merita. Are anunt undeva ca face masaj?

Link spre comentariu
Acum 3 minute, hotzu2014 a spus:

Din poza de la whatsapp nu imi dau seama daca e ea, sincer nici nu mi-o mai aduc aminte bine, dar stiu  a era foarte frumoasa.  As fi interesat sa o vizitez dar daca nu face masaj erotic nu ma intereseza. Nu intele de ce te exchivezi tu cu un raspuns concret, aste e rolul forumului sa stice ce face, cum face, ce preturi, daca se merita. Are anunt undeva ca face masaj?

Face masaj doar, nu știu dacă face și erotic la cum e de "cu vorbele la ea" îmi e și frica sa o întreb. Poate își selectează clienți, habar nu am! Dar o sa revin cu o recenzie, prețul unei ore este de 200 de Ron 60 de minute, se mai îmbracă și sexi uneori depinde de toane zice ea 

Link spre comentariu
Acum 13 ore, Bigdick91 a spus:

Face masaj doar, nu știu dacă face și erotic la cum e de "cu vorbele la ea" îmi e și frica sa o întreb. Poate își selectează clienți, habar nu am! Dar o sa revin cu o recenzie, prețul unei ore este de 200 de Ron 60 de minute, se mai îmbracă și sexi uneori depinde de toane zice ea 

Ea spune ca nu a lucrat niciodată la sweet pleasure

Link spre comentariu
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere
Acum 13 ore, hotzu2014 a spus:

In noa locatie de Sweet pleasure a aparut o bolnda Sofia, are decat o poza in anunt. Stie cineva, ceva?

La ce locație te referi când spui "noua" locație? Dă-mi te rog mai multe detalii (telefon, adresa, site)...

Mulțumesc!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Am fost la Sonya azi. Locatia pe Bd Elisabeta 30. Ea cred ca mai fusese la Sweet Pleasure acum vreo 6 ani, in 2016. Nici nu mai tineam bine minte daca am vizitat o pe atunci…dar cand am vazut o mi am amintit. 
Tipa cred ca are cam 50 de ani…m as mira sa aiba mai putin.

Masajul a fost de o calitate indoielnica fata de cum imi aminteam, din pacate. A stat o gramada pe telefon, a grabit toata treaba si nici nu s a tinut de cuvant cu ce stabilisem la telefon in legatura cu french kiss. Cand faci astfel de activitati in graba si in sila nu vad cum ai putea sa ai un rezultat bun. Nu am reusit sa finalizez si tot ea comenta ca de ce nu :)))) pai fa ti in plm treaba iar daca nu iese cum ar trebui macar nu comenta ca proasta ca e vina mea ca si cum.

Note:

Sonya: 6. Comportamentul chiar nu e ce trebuie, din pacate….

Masaj de relaxare: 5. Foarte scurt, facut la misto

Masaj erotic: 4-5…a incercat ea ceva dar din nou, cand faci asa ceva pe graba nu are ce sa iasa bine.

Bonus: a cerut bacsis mult cu JAPCA. 50 de lei pierduti ampulea.

Nu o sa mai revin la ea sau la vreo colega a ei si nici nu o recomand. 
Un cuib de rupte de foame care fac treaba mediocra.

Ori revine Sweet Pleasure ori lasati va de meserie.

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
La 26.11.2022 la 13:52, doreluluiflore a spus:

Am fost la Sonya azi. Locatia pe Bd Elisabeta 30. Ea cred ca mai fusese la Sweet Pleasure acum vreo 6 ani, in 2016. Nici nu mai tineam bine minte daca am vizitat o pe atunci…dar cand am vazut o mi am amintit. 
Tipa cred ca are cam 50 de ani…m as mira sa aiba mai putin.

Masajul a fost de o calitate indoielnica fata de cum imi aminteam, din pacate. A stat o gramada pe telefon, a grabit toata treaba si nici nu s a tinut de cuvant cu ce stabilisem la telefon in legatura cu french kiss. Cand faci astfel de activitati in graba si in sila nu vad cum ai putea sa ai un rezultat bun. Nu am reusit sa finalizez si tot ea comenta ca de ce nu :)))) pai fa ti in plm treaba iar daca nu iese cum ar trebui macar nu comenta ca proasta ca e vina mea ca si cum.

Note:

Sonya: 6. Comportamentul chiar nu e ce trebuie, din pacate….

Masaj de relaxare: 5. Foarte scurt, facut la misto

Masaj erotic: 4-5…a incercat ea ceva dar din nou, cand faci asa ceva pe graba nu are ce sa iasa bine.

Bonus: a cerut bacsis mult cu JAPCA. 50 de lei pierduti ampulea.

Nu o sa mai revin la ea sau la vreo colega a ei si nici nu o recomand. 
Un cuib de rupte de foame care fac treaba mediocra.

Pe cine îndemni să se lase de meserie ?

Link spre comentariu
La 26.11.2022 la 13:52, doreluluiflore a spus:

Sonya oricum nu mai lucra de ceva ani la SP. Prin 2018 cred ca a fost. Deci nu cred ca se poate identifica cu salonul.

• Like 1
Link spre comentariu
On 11/30/2022 at 7:23 AM, cafea_mare said:

Sonya oricum nu mai lucra de ceva ani la SP. Prin 2018 cred ca a fost. Deci nu cred ca se poate identifica cu salonul.

Chiar mai demult cred…2016-2017. Macar de venea Emilia sau una din gagicile care au facut treaba buna in afacerea asta noua.

Link spre comentariu

Salutare, Am fost si eu la masaj pe Bulevardul Regina Elisabeta la Sonya si m-am simtit frustrat si tepuit:

Sun cu o ora inainte ma programez  si ajung la fata locului imi deschide usa Sonya care m-ai fusesem la ea  pe vremea cand salonul era la Unirii.Ma dezbrac ii dau banii 300 RON si intru la dus, intra ea inapoi in camera, nici nu ies bine din dus si deja o suna un alt client de era in asteptare afara: "Numai putin 10 minute si dupaia intri"ii spune ea la telefon, cand esti cu un client tu raspunzi cand suna altii?Pe parcursul actiunii imi tot batea apropouri sa termin mai repede n-a durat mai mult de 20 min actiunea, am finalizat si dupa suna alt client ce vroia sa se programeze, mai da si pe speaker telefonul sa aud eu conversatia dintrea ea si celalalt, incepusem eu sa vorbesc si mi face semn sa nu zic nimic ca se aude in telefon la ea de parca tot eu nu eram de vina ca nu inchisese ea telefonul.La final cand sa ies imi zice:"Sa urci putin la etaj sa nu te intersectezi cu celalalt."Se presupune ca la salon de masaj se respecta programarile pe ora, zic si eu, si nu se raspunde la telefon in timpul actiunii, intimitatea n-a fost respectata deloc.

Apect:9

Prestatie 4

Concluzie:Aveti grija pe ce dati banii, in conditiile in care stiu ca pretul era de 200 de ron,asta e m-a mai ars cu 100 ron, iar 300 sunt bani calumea la ce scumpiri si ce inflatie e.

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
On 12/11/2022 at 1:35 AM, bdybdy said:

Salutare, Am fost si eu la masaj pe Bulevardul Regina Elisabeta la Sonya si m-am simtit frustrat si tepuit:

Sun cu o ora inainte ma programez  si ajung la fata locului imi deschide usa Sonya care m-ai fusesem la ea  pe vremea cand salonul era la Unirii.Ma dezbrac ii dau banii 300 RON si intru la dus, intra ea inapoi in camera, nici nu ies bine din dus si deja o suna un alt client de era in asteptare afara: "Numai putin 10 minute si dupaia intri"ii spune ea la telefon, cand esti cu un client tu raspunzi cand suna altii?Pe parcursul actiunii imi tot batea apropouri sa termin mai repede n-a durat mai mult de 20 min actiunea, am finalizat si dupa suna alt client ce vroia sa se programeze, mai da si pe speaker telefonul sa aud eu conversatia dintrea ea si celalalt, incepusem eu sa vorbesc si mi face semn sa nu zic nimic ca se aude in telefon la ea de parca tot eu nu eram de vina ca nu inchisese ea telefonul.La final cand sa ies imi zice:"Sa urci putin la etaj sa nu te intersectezi cu celalalt."Se presupune ca la salon de masaj se respecta programarile pe ora, zic si eu, si nu se raspunde la telefon in timpul actiunii, intimitatea n-a fost respectata deloc.

Apect:9

Prestatie 4

Concluzie:Aveti grija pe ce dati banii, in conditiile in care stiu ca pretul era de 200 de ron,asta e m-a mai ars cu 100 ron, iar 300 sunt bani calumea la ce scumpiri si ce inflatie e.

Deci nu sunt singurul de a plecat sictirit de la lesinata asta…aia e, macar prin recenziile astea poate se prinde ca meseria asta nu prea e de ea.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
La 17.12.2022 la 0:59, doreluluiflore a spus:

Deci nu sunt singurul de a plecat sictirit de la lesinata asta…aia e, macar prin recenziile astea poate se prinde ca meseria asta nu prea e de ea.

Pare-se că tot fan Sweet pleasure ai rămas...sau ce a mai rămas din salon.

Poate testezi și altceva, sa ne mai relatezi și nouă...de bine.😋😊🤗

Succes!

• Like 2
Link spre comentariu
On 12/23/2022 at 9:45 AM, derwall said:

Pare-se că tot fan Sweet pleasure ai rămas...sau ce a mai rămas din salon.

Poate testezi și altceva, sa ne mai relatezi și nouă...de bine.😋😊🤗

Succes!

Mi as dori sa am ce dar nu prea…am lasat recenzie mai sus tot pt Sonya asta si tot proasta mi s a parut prestatia.

Link spre comentariu

Ptr că a deschis colegul din nou discuția: mai există vreun salon de genul ăsta, așa cum era sweetpleasure? Adică o locație accesibila, decentă (estetic și practic), teoretic  igienică și cu maseuze în general mature ( nu 19-23) ? Mulțumesc 

• Like 1
Link spre comentariu

4 hours ago, radurotaru said:

Au dispărut toate?! Mai presteaza în particular fara sweetplesure? Rog info daca merita in mesaj

Vezi pe pagina anterioara, s-a mai discutat subiectul si gasesti cateva link-uri de pe publi24.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...