Sari la conținut

sweet pleasure

Postări Recomandate

Postat

Adăugați și Simona. Aduce a la Alexandra. Am fost ieri la Natalia, nu tu erotism, o mângâiere și o laba trista fără sărutări, fără inițiativa erotica, nimic, dar sa mai ai și alte "rugaminti"? O mare fasaiala la acest salon. Simona este singura care se mai merita.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ehei, Alexandra, unde este ea acum ?

La  tarif  de 300 Lei  pe ora....cu minim de  doua  ore....vedeti.... :icecream

• Oras:bucuresti
Postat

Nici macar acel masaj cu fundul nu se mai face....zero erotism.

• Oras:Bucuresti
Postat

Ok praduitorilor voi face eu o recenzie

Mi-am facut curaj si am mers azi dimineata la 11

Am stabilit la telefon ce si cum de ieri seara astazi doar ramanand sa confirm.

Tipa e draguta, miniona undeva la 1.66 m, parul blond( fost roscat), placuta privirii..singurul lucru mai neplacut e zambetul exagerat de larg..( dar nu pot zice ca m a deranjat)

Locatia este draguta, in special camera de pe dreapta de la primul etaj pe care am avut-o.

Dotare ok cu prosoape si papuci.

Nu a tras de timp absolut demult lucru pe care l am apreciat. Am stat o ora si 5 minute.

Masaj relaxare la care aproape adormisem ca un bebelus

Masaj erotic foarte fain facut.

FK la greu...

In acea ora aproape de 2 ori imi dadusem drumul

Note:

Diana: 9

masaj relaxare: 9

Masaj erotic: 9

GFE: 10

Voi reveni, lucru ce vi-l recomand si voua

Postat

Am fost eu la Simona la Unirii. Merita. Masaj buN, erotism aparte, se ajunge la un masaj TOTAL dacă ești atent. O femeie deosebita.

• Like 1
Postat

Ma gandesc si eu ca pana la finalul verii sa trec pe acolo le la Cioflinceni...desi chiar nu inteleg ideea cu locatia aia.

Pana la urma ei incearca sa atraga clienti din Bucale...ma gandesc ca n o fi atat de mare cererea in zona aia Snagov, Balotesti, Saftica, Izvorani...chiar nu inteleg de ce e n halul ala de prost aleasa locatia

• Like 1
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Ma gandesc si eu ca pana la finalul verii sa trec pe acolo le la Cioflinceni...desi chiar nu inteleg ideea cu locatia aia.

Pana la urma ei incearca sa atraga clienti din Bucale...ma gandesc ca n o fi atat de mare cererea in zona aia Snagov, Balotesti, Saftica, Izvorani...chiar nu inteleg de ce e n halul ala de prost aleasa locatia

Nu e prost aleasa locatia la Snagov colegu. Sunt clienti si din Ploiesti, Buc, cu bani, care prefera discreția unui loc in care nu sunt vazuti.

Si fetele astea lucreaza acolo cu un circuit destul de inchis. Le prinzi greu.

Postat

Se site noutate Andreea,a fost cineva are poze,e buna cu draci...

• Oras:Here and there
  • Oras:Here and there
Postat

Se site noutate Andreea,a fost cineva are poze,e buna cu draci...

1.80, oare?

• Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

Am fost eu la Diana ieri seara pe la orele 23

Am sunat si am programat o ora de masaj.

Ajung in loctie si am fost ntampinat de dameza mignona max,1,65 cu burtica si fata comuna.Ma intrebat daca vreau apa si am primit un pahar cu apa din aparat.Ma invitat la etaj camera mare aranjat furmos curat.A cerut bani am platit 150 lei o ora si am mers la dus.Vine dameza dupa 10 min se scuza si intra si ea la dus.

Se intoarce si imi pune prosopul meu ud pe pat ,ca sa nu murdarim patul cu ulei ,faza cam deranjanta sa stai pe un prosop ud in timpul masajului.Trecem peste asta si incepe masajul de relaxare foarte haotic,sare repede dintro zona in alta care a durat 10min a facut si 2 min body masaj dupa care incepe masajul erotic ce-a ce inseamna mangaitul coaelor 2 min.

Ma invita sa ma intorc, se urca pe mine si incepe sa mi-o frece cu coapsele  tipm de 5 min.Nu a fost epilata sau mai bine zis rasa in zona intima mai bine de  3-4 zile se simte destul de mult si deranjat

Am fost intrebat daca imi place si cum sa faca ca sa finalizezi.Am zis ca vreau la cald, ea imi raspunde ca nu face sex , atunci i-am zis sa gaseasca o solutie de finalizare.Atunci ma luat la laba sa apropiat cu gura destul de mult de pula a scuipat si inceput laba,tot imi repeta ca nu face sex si nu face nici oral

In final am finalizat dupa inca 10 min si sa terminat chinul pentru mine.A fugit repede la baie ,dupa care am fost si eu.Cand ma intorc de la baie fata deja era inbracata aranjase si patul, era gata pentru fraerul urmator.In timp ce ma inbracam ma intreba da mi a placut. Am raspuns ca nu, ca asta ce face ea nu este masaj si nu se face asa masaj de relaxare la care imi raspunde ca nu am primit sex si din cauza asta nu mi-a placut.

Am raspuns frumos ca nu venisem pentru sex ci pentru masaj si am iesti

Si acum notele

Locatie                     9        curat si furmos aranjat baie in camera

aspect fata               6 trecuta bine de 30 de ani

masaj de relaxare-  3 a dat putin cu ulei

masaj erotic            2 aproape ca na a existat

finalizare               3 laba

durata    max 45 min

Eu personal nu mai calc pe acolo cel putin cu Diana

• Like 3
Postat

@ faithless911

nu mai stie nimeni nimic.A plecat si ea, sa fie vreo 4 luni.

Pleaca domne fetele de la salonul asta, ceva de groaza. Pai pana nu demult ramasesera 5 toate: Camelia si Simona la Snagov, Diana si Alina la Unirii, Ema la Tineretului. Unele abia stau o saptamana si pleaca. Poate stie Vis tantric de ce.

Despre Diana sunt 2 recenzii care se bat cap in cap. Pan' la urma cum o fi ?

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

@ faithless911

Pleaca domne fetele de la salonul asta, ceva de groaza. Pai pana nu demult ramasesera 5 toate: Camelia si Simona la Snagov, Diana si Alina la Unirii, Ema la Tineretului. Unele abia stau o saptamana si pleaca. Poate stie Vis tantric de ce.

Condițiile nu sunt prea bune pentru fete, nici mie nu mi-a plăcut. Eu sunt din fire, mai detașată...nu mă afectează nimic, dar am observat ca erau încurajate barfele si comportamentele negative iar de multe ori, fetele făceau si pe menajerele.

De multe ori mă simțeam prea singură si dacă nu era Anca cu firea ei veselă sau vreo tipă ca prima Diana, nu stăteam acolo nici eu. De cand am plecat, am mai auzit vorbe...dar sunt vorbe si nu pot da mai departe.

PS. Văd ca ti-ai facut cont astăzi si întâmplarea a făcut să mentionezi imediat numele meu. Sper să nu fie vreun cont de-al vreunui "admirator" din conducerea saloanelor, ca de cand am plecat de acolo, "mi-am primit-o" in mod constant pe forum, in numele lor... si nu a fost ceva pozitiv sau constructiv pentru mine. Asta cred ca mi-e mulțumirea, nu-i bai...

• Like 7
  • Minus 3
Postat

Condițiile nu sunt prea bune pentru fete, nici mie nu mi-a plăcut. Eu sunt din fire, mai detașată...nu mă afectează nimic, dar am observat ca erau încurajate barfele si comportamentele negative iar de multe ori, fetele făceau si pe menajerele.

De multe ori mă simțeam prea singură si dacă nu era Anca cu firea ei veselă sau vreo tipă ca prima Diana, nu stăteam acolo nici eu. De cand am plecat, am mai auzit vorbe...dar sunt vorbe si nu pot da mai departe.

PS. Văd ca ti-ai facut cont astăzi si întâmplarea a făcut să mentionezi imediat numele meu. Sper să nu fie vreun cont de-al vreunui "admirator" din conducerea saloanelor, ca de cand am plecat de acolo, "mi-am primit-o" in mod constant pe forum, in numele lor... si nu a fost ceva pozitiv sau constructiv pentru mine. Asta cred ca mi-e mulțumirea, nu-i bai...

Nu, nu intamplarea. Te stiu. De la Snagov intai si apoi de la Unirii. Asa cum le stiu si pe Anca, prima Diana (USA), Tania bulgaroaica, Denisa,etc. Am pomenit numele tau, Alexandra adica, pentru ca, practic, tu ai deschis salonul la Snagov iar Anca la Unirii. Erati un fel de sefe, mai bine zis responsabile de locatii. Deci n-am nicio treaba cu "conducerea saloanelor".

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Actuala Diana mi-a povestit de Sonya ca s-a lasat cam de tot...cica este bucatareasa la un azil de batrani acum. Mi-a zis ca sunt prietene

Postat

@ faithless911

Eu zic ca depinde si de chemistry destul de mult...primul contact, empatie putintica...dar si de cum e ea in ziua respectiva( binedispusa/ posomorata etc)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...