doreluluiflore Reputație: 55 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 18, 2017 Alexandra , Tania , Ancace vremuri la sweetpleasure ...................Mirela..
dorobanti41 Reputație: 962 Postat Iulie 18, 2017 Oras:București. Oras:București. Postat Iulie 18, 2017 Ioana
da1234 Reputație: 29 Postat Iulie 19, 2017 Postat Iulie 19, 2017 Adăugați și Simona. Aduce a la Alexandra. Am fost ieri la Natalia, nu tu erotism, o mângâiere și o laba trista fără sărutări, fără inițiativa erotica, nimic, dar sa mai ai și alte "rugaminti"? O mare fasaiala la acest salon. Simona este singura care se mai merita.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2017 Postat Iulie 19, 2017 Ehei, Alexandra, unde este ea acum ?La tarif de 300 Lei pe ora....cu minim de doua ore....vedeti....
podaru Reputație: 126 Postat Iulie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 21, 2017 Nici macar acel masaj cu fundul nu se mai face....zero erotism.
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Iulie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 21, 2017 RIP Chester Bennington #linkinparkinmyheart
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 24, 2017 Ziceti deci cum e cu diana? Pareri? Cine a fost?
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Iulie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 25, 2017 Ok praduitorilor voi face eu o recenzieMi-am facut curaj si am mers azi dimineata la 11Am stabilit la telefon ce si cum de ieri seara astazi doar ramanand sa confirm.Tipa e draguta, miniona undeva la 1.66 m, parul blond( fost roscat), placuta privirii..singurul lucru mai neplacut e zambetul exagerat de larg..( dar nu pot zice ca m a deranjat)Locatia este draguta, in special camera de pe dreapta de la primul etaj pe care am avut-o. Dotare ok cu prosoape si papuci.Nu a tras de timp absolut demult lucru pe care l am apreciat. Am stat o ora si 5 minute.Masaj relaxare la care aproape adormisem ca un bebelusMasaj erotic foarte fain facut.FK la greu...In acea ora aproape de 2 ori imi dadusem drumul Note:Diana: 9Locatie: 10masaj relaxare: 9Masaj erotic: 9GFE: 10 Voi reveni, lucru ce vi-l recomand si voua
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Iulie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 26, 2017 ceva artificii ?Adica?
podaru Reputație: 126 Postat Iulie 26, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 26, 2017 Pula-n pizda
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Iulie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 27, 2017 Pula-n pizdaNu m-am bagat 1
xrxx77 Reputație: -452 Postat Iulie 27, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iulie 27, 2017 A fost careva la Simona, la Snagov?
da1234 Reputație: 29 Postat Iulie 28, 2017 Postat Iulie 28, 2017 Am fost eu la Simona la Unirii. Merita. Masaj buN, erotism aparte, se ajunge la un masaj TOTAL dacă ești atent. O femeie deosebita. 1
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Iulie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 30, 2017 Ma gandesc si eu ca pana la finalul verii sa trec pe acolo le la Cioflinceni...desi chiar nu inteleg ideea cu locatia aia.Pana la urma ei incearca sa atraga clienti din Bucale...ma gandesc ca n o fi atat de mare cererea in zona aia Snagov, Balotesti, Saftica, Izvorani...chiar nu inteleg de ce e n halul ala de prost aleasa locatia 1
xrxx77 Reputație: -452 Postat Iulie 31, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iulie 31, 2017 Ma gandesc si eu ca pana la finalul verii sa trec pe acolo le la Cioflinceni...desi chiar nu inteleg ideea cu locatia aia.Pana la urma ei incearca sa atraga clienti din Bucale...ma gandesc ca n o fi atat de mare cererea in zona aia Snagov, Balotesti, Saftica, Izvorani...chiar nu inteleg de ce e n halul ala de prost aleasa locatiaNu e prost aleasa locatia la Snagov colegu. Sunt clienti si din Ploiesti, Buc, cu bani, care prefera discreția unui loc in care nu sunt vazuti. Si fetele astea lucreaza acolo cu un circuit destul de inchis. Le prinzi greu.
podaru Reputație: 126 Postat August 1, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 1, 2017 Se site noutate Andreea,a fost cineva are poze,e buna cu draci...
m mister Reputație: 109 Postat August 1, 2017 Oras:Here and there Oras:Here and there Postat August 1, 2017 Se site noutate Andreea,a fost cineva are poze,e buna cu draci...1.80, oare?
zzukkero Reputație: 69 Postat August 1, 2017 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat August 1, 2017 Am fost eu la Diana ieri seara pe la orele 23Am sunat si am programat o ora de masaj.Ajung in loctie si am fost ntampinat de dameza mignona max,1,65 cu burtica si fata comuna.Ma intrebat daca vreau apa si am primit un pahar cu apa din aparat.Ma invitat la etaj camera mare aranjat furmos curat.A cerut bani am platit 150 lei o ora si am mers la dus.Vine dameza dupa 10 min se scuza si intra si ea la dus.Se intoarce si imi pune prosopul meu ud pe pat ,ca sa nu murdarim patul cu ulei ,faza cam deranjanta sa stai pe un prosop ud in timpul masajului.Trecem peste asta si incepe masajul de relaxare foarte haotic,sare repede dintro zona in alta care a durat 10min a facut si 2 min body masaj dupa care incepe masajul erotic ce-a ce inseamna mangaitul coaelor 2 min.Ma invita sa ma intorc, se urca pe mine si incepe sa mi-o frece cu coapsele tipm de 5 min.Nu a fost epilata sau mai bine zis rasa in zona intima mai bine de 3-4 zile se simte destul de mult si deranjatAm fost intrebat daca imi place si cum sa faca ca sa finalizezi.Am zis ca vreau la cald, ea imi raspunde ca nu face sex , atunci i-am zis sa gaseasca o solutie de finalizare.Atunci ma luat la laba sa apropiat cu gura destul de mult de pula a scuipat si inceput laba,tot imi repeta ca nu face sex si nu face nici oralIn final am finalizat dupa inca 10 min si sa terminat chinul pentru mine.A fugit repede la baie ,dupa care am fost si eu.Cand ma intorc de la baie fata deja era inbracata aranjase si patul, era gata pentru fraerul urmator.In timp ce ma inbracam ma intreba da mi a placut. Am raspuns ca nu, ca asta ce face ea nu este masaj si nu se face asa masaj de relaxare la care imi raspunde ca nu am primit sex si din cauza asta nu mi-a placut.Am raspuns frumos ca nu venisem pentru sex ci pentru masaj si am iesti Si acum notele Locatie 9 curat si furmos aranjat baie in cameraaspect fata 6 trecuta bine de 30 de animasaj de relaxare- 3 a dat putin cu uleimasaj erotic 2 aproape ca na a existatfinalizare 3 labadurata max 45 minEu personal nu mai calc pe acolo cel putin cu Diana 3
faithless911 Reputație: 0 Postat August 2, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 2, 2017 salut, mai stie cineva ceva Sonya ? am fost la ea vre-un an in urma si era foarte buna
ultravox Reputație: 191 Postat August 2, 2017 Postat August 2, 2017 @ faithless911 nu mai stie nimeni nimic.A plecat si ea, sa fie vreo 4 luni.Pleaca domne fetele de la salonul asta, ceva de groaza. Pai pana nu demult ramasesera 5 toate: Camelia si Simona la Snagov, Diana si Alina la Unirii, Ema la Tineretului. Unele abia stau o saptamana si pleaca. Poate stie Vis tantric de ce. Despre Diana sunt 2 recenzii care se bat cap in cap. Pan' la urma cum o fi ?
vistantric Reputație: -3413 Postat August 2, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat August 2, 2017 @ faithless911 nu mai stie nimeni nimic.A plecat si ea, sa fie vreo 4 luni.Pleaca domne fetele de la salonul asta, ceva de groaza. Pai pana nu demult ramasesera 5 toate: Camelia si Simona la Snagov, Diana si Alina la Unirii, Ema la Tineretului. Unele abia stau o saptamana si pleaca. Poate stie Vis tantric de ce. Despre Diana sunt 2 recenzii care se bat cap in cap. Pan' la urma cum o fi ?Condițiile nu sunt prea bune pentru fete, nici mie nu mi-a plăcut. Eu sunt din fire, mai detașată...nu mă afectează nimic, dar am observat ca erau încurajate barfele si comportamentele negative iar de multe ori, fetele făceau si pe menajerele. De multe ori mă simțeam prea singură si dacă nu era Anca cu firea ei veselă sau vreo tipă ca prima Diana, nu stăteam acolo nici eu. De cand am plecat, am mai auzit vorbe...dar sunt vorbe si nu pot da mai departe. PS. Văd ca ti-ai facut cont astăzi si întâmplarea a făcut să mentionezi imediat numele meu. Sper să nu fie vreun cont de-al vreunui "admirator" din conducerea saloanelor, ca de cand am plecat de acolo, "mi-am primit-o" in mod constant pe forum, in numele lor... si nu a fost ceva pozitiv sau constructiv pentru mine. Asta cred ca mi-e mulțumirea, nu-i bai... 7 3
ultravox Reputație: 191 Postat August 3, 2017 Postat August 3, 2017 Condițiile nu sunt prea bune pentru fete, nici mie nu mi-a plăcut. Eu sunt din fire, mai detașată...nu mă afectează nimic, dar am observat ca erau încurajate barfele si comportamentele negative iar de multe ori, fetele făceau si pe menajerele.De multe ori mă simțeam prea singură si dacă nu era Anca cu firea ei veselă sau vreo tipă ca prima Diana, nu stăteam acolo nici eu. De cand am plecat, am mai auzit vorbe...dar sunt vorbe si nu pot da mai departe. PS. Văd ca ti-ai facut cont astăzi si întâmplarea a făcut să mentionezi imediat numele meu. Sper să nu fie vreun cont de-al vreunui "admirator" din conducerea saloanelor, ca de cand am plecat de acolo, "mi-am primit-o" in mod constant pe forum, in numele lor... si nu a fost ceva pozitiv sau constructiv pentru mine. Asta cred ca mi-e mulțumirea, nu-i bai...Nu, nu intamplarea. Te stiu. De la Snagov intai si apoi de la Unirii. Asa cum le stiu si pe Anca, prima Diana (USA), Tania bulgaroaica, Denisa,etc. Am pomenit numele tau, Alexandra adica, pentru ca, practic, tu ai deschis salonul la Snagov iar Anca la Unirii. Erati un fel de sefe, mai bine zis responsabile de locatii. Deci n-am nicio treaba cu "conducerea saloanelor". 2 1
doreluluiflore Reputație: 55 Postat August 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 3, 2017 Actuala Diana mi-a povestit de Sonya ca s-a lasat cam de tot...cica este bucatareasa la un azil de batrani acum. Mi-a zis ca sunt prietene
doreluluiflore Reputație: 55 Postat August 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 3, 2017 @ faithless911 nu mai stie nimeni nimic.A plecat si ea, sa fie vreo 4 luni.Pleaca domne fetele de la salonul asta, ceva de groaza. Pai pana nu demult ramasesera 5 toate: Camelia si Simona la Snagov, Diana si Alina la Unirii, Ema la Tineretului. Unele abia stau o saptamana si pleaca. Poate stie Vis tantric de ce. Despre Diana sunt 2 recenzii care se bat cap in cap. Pan' la urma cum o fi ?Eu zic ca depinde si de chemistry destul de mult...primul contact, empatie putintica...dar si de cum e ea in ziua respectiva( binedispusa/ posomorata etc)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum