doreluluiflore Reputație: 55 Postat August 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 12, 2017 Ma scuzati...site-ul asta e atat de prostCatre ultravox: esti dobitoc Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat August 14, 2017 Partajează Postat August 14, 2017 Ma scuzati...site-ul asta e atat de prostCatre ultravox: esti dobitocBoule, la Diesel mah. Esti apt zdreanto ?Hai curlangiule sa vdm cum e cu sangele ala.Parte-n parte.Iti zic io cum facem. Baga praleo. Link spre comentariu
doreluluiflore Reputație: 55 Postat August 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 14, 2017 Boule, la Diesel mah. Esti apt zdreanto ?Hai curlangiule sa vdm cum e cu sangele ala.Parte-n parte.Iti zic io cum facem. Baga praleo.Tu te-ai injurat din cate vad cu altcineva mai sus si pe mine ma ameninti cu bataia?Nu e ca si cum pot fix acum sa arat la politie chestiile astea si sa consider amenintare. Nu dau in animale de regula deci iti voi refuza provocarea. Cearta-te cu cine ai cu adevarat probleme bro Link spre comentariu
doreluluiflore Reputație: 55 Postat August 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 17, 2017 O sa sumarizez ora cu Sonya cea nouaIn primul rand nu este fosta Sonya. Este o alta.Tipa are 40 de ani, inaltime undeva la 1.70 la aparenta nu isi arata varsta. Dupa ce si da jos textila insa da: vergeturi multiple si sani lasati. Nimic deranjant pana aici...insa are o problema de dantura cu niste dinti din partea de sus...asta e nasol..nu stiu exact ce dar sunt negriciosi.Camera de lucru a fost cea de sus de la mansarda.Masajul de relaxare a fost ok, la fel si cel erotic. Un cu ulei si frecat pe spate si pe fata 20 de minute dupa care masajul erotic clasic...fk uri and stuff( fk ul n a fost minunat din cauza fazei cu dintii) Note:Camera: 9.50Baie: 7.5- usa de la cabina de dus e rupta...Masaj de relaxare: 8Masaj erotic: 8Alina: 6.5 De revenit? As fi vrut sa zic ca da dar nu credPoate voua o sa va placa insa Link spre comentariu
madmax123 Reputație: 350 Postat August 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 18, 2017 O sa sumarizez ora cu Sonya cea nouaIn primul rand nu este fosta Sonya. Este o alta.Tipa are 40 de ani, inaltime undeva la 1.70 la aparenta nu isi arata varsta. Dupa ce si da jos textila insa da: vergeturi multiple si sani lasati. Nimic deranjant pana aici...insa are o problema de dantura cu niste dinti din partea de sus...asta e nasol..nu stiu exact ce dar sunt negriciosi.Camera de lucru a fost cea de sus de la mansarda.Masajul de relaxare a fost ok, la fel si cel erotic. Un cu ulei si frecat pe spate si pe fata 20 de minute dupa care masajul erotic clasic...fk uri and stuff( fk ul n a fost minunat din cauza fazei cu dintii) Note:Camera: 9.50Baie: 7.5- usa de la cabina de dus e rupta...Masaj de relaxare: 8Masaj erotic: 8Alina: 6.5 De revenit? As fi vrut sa zic ca da dar nu credPoate voua o sa va placa inAlina nu are 40 de anipoarta uneori ochelari si are tatuajepoate ai vrut sa scrii Sonya Link spre comentariu
doreluluiflore Reputație: 55 Postat August 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 18, 2017 Alina nu are 40 de anipoarta uneori ochelari si are tatuajepoate ai vrut sa scrii SonyaFix la Sonya ma refeream Link spre comentariu
podaru Reputație: 126 Postat August 23, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 23, 2017 Cand o sa fie si cu artificii,ma bag si eu Link spre comentariu
madmax123 Reputație: 350 Postat August 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 23, 2017 FATA NOUA ANA Link spre comentariu
dorobanti41 Reputație: 962 Postat August 23, 2017 Oras:București. Oras:București. Partajează Postat August 23, 2017 Pffff 1 Link spre comentariu
neymar44 Reputație: 265 Postat August 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 23, 2017 FATA NOUA ANA ce urat arata 1 Link spre comentariu
bogdanbby Reputație: 0 Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 Salutare, fac si eu o recenzie despre vila din Snagov.Am ajuns intr-o seara in Snagov pentru un masaj, pe la ora 22 aproximativ, si am ramas placut surprins ca la 150 lei intra tot tacamul.In restul vila este foarte ok, curetenie, intimitate si discretie, insa foarte neplacute ca e ca doamna Simona nu mai doreste sa imi raspunda..... Link spre comentariu
dorobanti41 Reputație: 962 Postat August 26, 2017 Oras:București. Oras:București. Partajează Postat August 26, 2017 Nu prea cred...dar așteptăm recenzia. Link spre comentariu
razvanxxx Reputație: 0 Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 salut, Bogdan tu vorbesti de baba aia blonda de la Snagov nu? Dupa cateva vizite incendiare la ea, lasandu-se asa cum ai zis si tu cu tot tacamul, sun de doua saptamani pe nr ei si nu imi mai raspunde, cred ca asta e stilul ei, dupa ce le face nu mai raspunde sau are cererea prea mare. Link spre comentariu
bogdanbby Reputație: 0 Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 Da la ea fac referire.Recenzie:Am ajuns pe la ora 22 aproximativ, am urmat-o in prima camera pe stanga, cea cu baie interioara, am achitat pretul de 150 lei pentru masaj,ea a coborat cu bani, intre timp am zis sa ma fac comod si sa mergem impreuna la baie, s-a intors, am mers catre baie si acolo surpriza, acolo mi s-a comunicat ca pentru inca 150 lei intra tot, ce era sa fac? Am acceptat.La baie un oral facut cu pasiune, si in camera am avut parte si de celelalte.Note: Aspect 9/10 pentru varsta eiGfe 9Fk daMasaj: am fost preocupati cu altceva. Locatie 9/10: curetenie, intimitate, singurul lucru deranjant este mirosul apei. Link spre comentariu
expertul888 Reputație: 1113 Postat August 26, 2017 Oras:Monte-Carlo Oras:Monte-Carlo Partajează Postat August 26, 2017 A fost sex protejat ? 1 Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 Da la ea fac referire.Recenzie:Am ajuns pe la ora 22 aproximativ, am urmat-o in prima camera pe stanga, cea cu baie interioara, am achitat pretul de 150 lei pentru masaj,ea a coborat cu bani, intre timp am zis sa ma fac comod si sa mergem impreuna la baie, s-a intors, am mers catre baie si acolo surpriza, acolo mi s-a comunicat ca pentru inca 150 lei intra tot, ce era sa fac? Am acceptat.La baie un oral facut cu pasiune, si in camera am avut parte si de celelalte.Note:Aspect 9/10 pentru varsta eiGfe 9Fk daMasaj: am fost preocupati cu altceva. Locatie 9/10: curetenie, intimitate, singurul lucru deranjant este mirosul apei.Cand a fost treaba asta ? Pentru ca dameza, cateva zile, n-a fost prezenta, chiar daca pe site aparea disponibila Link spre comentariu
bogdanbby Reputație: 0 Postat August 27, 2017 Partajează Postat August 27, 2017 Sex neprotejat a fost, asta s-a intamplat acum 2-3 saptamani Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat August 27, 2017 Partajează Postat August 27, 2017 Nu prea e credibil ce spui. Greu de crezut ca, pentru 150 lei, dameza ar fi acceptat neprotejat. Mai mult, ar fi propus chiar, dupa cum zisesi. Si mai zici: "ce era sa fac ? am acceptat". Adicatelea, n-ai avut iesire, te-a prins la inghesuiala, in baie, si ca sa scapi, ai fost si tu de acord, ca n-aveai incotro. Aoleo prin ce-ai trecut. Hai bai, ce naiba, nu merge, zau asa. Asta insa n-ar fi nimic. Sa zicem ca asa a fost. Altceva e naspa. 1. Stii foarte bine ca maseuzelor le este interzis orice contact intim. Atunci de ce ai postat si sustii ca tipa a oferit sex neprotejat ? Nu tine sa faci pe nevinovatul si sa afirmi asa, la vrajeala, ca e un forum de informare, bla, bla. Stii de ce nu poti ? Vezi mai jos. 2. Ai postat "stirea" imediat ce te-ai inregistrat, adica ieri. Insa la Snagov ai fost acum 2-3 saptamani. Rezulta foarte clar ca te-ai inregistrat cu scopul de a o da in primire pe Simona. Cu alte cuvinte, intentionat vrei sa-i faci rau fetei. 3. In acest mod, ai vrut sa-i faci probleme si sa te razbuni pentru ca nu ti-a mai raspuns la telefoane. E limpede si asta. 4. Indiferent ca e adevarat sau nu ce ai postat, nu poti fi decat un mare jegos, un mare netrebnic, o mare jigodie, un palmagiu, un cacanar si un muist. Ar trebui sa ti se taie limba, zdreanta care esti. Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat August 27, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat August 27, 2017 Într-un salon nu se face așa ceva...că riscă să iasă conflicte grave cu celălalte colege. Plus că eu am fost martoră cum o fată nu a fost acceptată în salon pentru că nu i-au ieșit analizele în regulă. Se știe... Și este stupid că se încearcă așa ceva, ori din cauza fetei...ori din partea unui bărbat! Link spre comentariu
bogdanbby Reputație: 0 Postat August 29, 2017 Partajează Postat August 29, 2017 Eu nu vreau sa deranjez pe nimeni, cu atat mai putin sa ma cert cu tine ultravox, am scris aici pentru ca am aflat ca exista acest forum. Am mai citit si restul paginilor dspre sweet pleasure, nu sunt singurul care face astfel de recenzie despre Simona. Eu acum nu inteleg un lucru, de ce reactionati asa agresiv cand aici despre asta este vorba, sa scri ce s-a intamplat in camera de masaj. Tot voi cereti recenzii despre fete si tot voua nu va convine, ar fi cazul sa va hotarati ce doriti de pe acest forum, recenzii despre fete sau cearta si un forum in care se arunca numai jigniri.... 1 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat August 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 29, 2017 Adevarul este ca de Simona au mai zis cativa , dar cu alte cuvinte (masaj total) ca face si altceva decat masaj. 4 5 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat August 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 29, 2017 Într-un salon nu se face așa ceva...că riscă să iasă conflicte grave cu celălalte colege. Plus că eu am fost martoră cum o fată nu a fost acceptată în salon pentru că nu i-au ieșit analizele în regulă. Se știe... Și este stupid că se încearcă așa ceva, ori din cauza fetei...ori din partea unui bărbat!Tantrico , cum de te-ai abtinut sa nu prestezi si meseria de baza(sex) cat timp ai lucrat acolo ? 4 5 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat August 29, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat August 29, 2017 Tantrico , cum de te-ai abtinut sa nu prestezi si meseria de baza(sex) cat timp ai lucrat acolo.Din pasiune pentru latura erotică a actului sexual... 😆 7 3 Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat August 29, 2017 Partajează Postat August 29, 2017 Eu nu vreau sa deranjez pe nimeni, cu atat mai putin sa ma cert cu tine ultravox, am scris aici pentru ca am aflat ca exista acest forum. Am mai citit si restul paginilor dspre sweet pleasure, nu sunt singurul care face astfel de recenzie despre Simona. Eu acum nu inteleg un lucru, de ce reactionati asa agresiv cand aici despre asta este vorba, sa scri ce s-a intamplat in camera de masaj. Tot voi cereti recenzii despre fete si tot voua nu va convine, ar fi cazul sa va hotarati ce doriti de pe acest forum, recenzii despre fete sau cearta si un forum in care se arunca numai jigniri....Faci pe nevinovatul este ? Sanchi "nu stiu, am aflat si eu de forumu' asta, am scris si eu asa aici nevinovat". Ce vbsti ma ? Esti smeker si altii prosti, nu ?Unde dreak vezi tu ma ca s-a scris despre Simona ca face sex neprotejat ? Mincinosule. S-a scris ca face masaj total, e altceva, de sus pana jos adica. S-a mai scris asa ceva la vreun alt salon de masaj ? Ia arata-mi.Recenziile se fac cu privire la masaj, desteptule, nici vorba "sa scrii ce s-a intamplat in camera de masaj", cum incerci tu s-o dregi.Hai ca ma enervezi, mars de-aici. Si vezi ca se stie cine esti. Link spre comentariu
bogdanbby Reputație: 0 Postat August 29, 2017 Partajează Postat August 29, 2017 Asculta bai cacanarule sau cacanareas-o, nu stiu ce esti, barbat sau femei, dar pot sa te asigur ca face un sex oral de nu iti mai ramane nici maduva in oase, am urmarit postarile tale si vad ca tot ii iei apararea, indiferent de ce scrie oricare despre ea, tu ai fost la ea? Sau vorbesti fara sa cunosti? Sau esti chiar Simona? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum