george curvarul Reputație: 3 Postat Februarie 5, 2019 Partajează Postat Februarie 5, 2019 Ea făcuse si înainte pe cont propriu Link spre comentariu
testetaste Reputație: 2 Postat Februarie 5, 2019 Partajează Postat Februarie 5, 2019 Deci ai fost acum de curand?In ce zona? Link spre comentariu
testetaste Reputație: 2 Postat Februarie 5, 2019 Partajează Postat Februarie 5, 2019 Nu ne spui cand ai fost si in ce zona? Link spre comentariu
george curvarul Reputație: 3 Postat Februarie 5, 2019 Partajează Postat Februarie 5, 2019 Pe la dristor acum doua luni Link spre comentariu
testetaste Reputație: 2 Postat Februarie 5, 2019 Partajează Postat Februarie 5, 2019 Si e Denisa care a fost la sweetpleasure?La Dristor?Ma indoiesc ca vorbim de aceeasi persoana. Link spre comentariu
testetaste Reputație: 2 Postat Februarie 5, 2019 Partajează Postat Februarie 5, 2019 Cand avea anunt pe 0726653473 era pe langa Unirii Link spre comentariu
testetaste Reputație: 2 Postat Februarie 5, 2019 Partajează Postat Februarie 5, 2019 Da te rog anuntul, dar cred ca e o confuzie Link spre comentariu
tandberg Reputație: 544 Postat Februarie 5, 2019 Partajează Postat Februarie 5, 2019 Cand avea anunt pe 0726653473 era pe langa UniriiPana prin martie -aprilie 2018 era pe Principatele Unite...aproape de Unirii.De atunci pauza...uffff :cry2 Link spre comentariu
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Februarie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 6, 2019 Ma gandeam eu ca pleaca Larisa...daca pun astia “indisponibil” pe site cam asta inseamnaO porcarie, fix cand ma pregateam sa acord o noua sansa salonului fix tipa cu recenzii bune pleacaEu totusi nu am vazut nicio recenzie/ parere despre Corina asta in conditiile n care e de ceva vreme la salon.A fost careva? Link spre comentariu
romulusromulus Reputație: 73 Postat Februarie 6, 2019 Partajează Postat Februarie 6, 2019 Opinie personala...singurele care sunt in noate parametrii decenti aunt Oana si Emilia. Adevarat ca niciuna nu e prea slabuta, ca aspect...deci cui nu-i place genul mai implinit, sa nu mearga pe mana mea. In rest ambele ofera placere de calitate! 1 Link spre comentariu
testetaste Reputație: 2 Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 Ai făcusem poza anunțului ,asta căutăm,dar o sa l fac rostDeci? Link spre comentariu
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Februarie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 10, 2019 Hai noroc tuturorIntr-un final mi-am luat elan sa revin la Sweet Pleasure dupa 4 luni de la dezastrul cu Alexandra din vila Brancoveanu care vad ca a plecat de la sweet pleasure recent si bine a facut :) n-aveam nevoie de neserioase. Am fost la o fata la care mai mersesem anul trecut in luna Mai si careia-i facusem o recenzie foarte buna pe atunci. Am stabilit ora 15:30 la telefon, cu destul de putin timp inainte. Spre fericirea mea, nu avea programari multe in jurul acelei ore. Ajung acolo si fac plata, o recunosc pe Emilia care era parca mai frumoasa ca data trecuta. Personal nu am ce-i reprosa la look, efectiv n-am avut nici prima oara si mi-am confirmat-o si acum: inaltime; cam 1.76( tin sa mentionez ca mi plat fetele ca ea, usor inaltute), corp foarte frumos, forme apetisante, piele foarte fina si chip angelic la propriu.Am facut dus impeuna dupa care am continuat sa ne jucam in pat cu un FK/DFK foarte pasional, mangaieri, pupat peste tot pe corp.Tipa este si sociabila pe deasupra, am vorbit chiar multicel cu ea. Iar de stat am stat chiar putin peste o ora..cam o ora si 10 minNote..cu greu gasesc ceva sa reprosez. N am avut nici data trecuta, nu am nici acum.Masajul erotic: 10/10Masaj de relaxare: 9.6/10Emilia: 9.8/10( nu se exprimase clar la telefon ca pot sa sun la sonerie si inchisese, o problema **spam editat**.. de asta dau 9.8, in rest impecabil!)Camera, cea de la ultimul etaj: 9.5/10 Sper ca o duce bine financiar si va mai ramane, clar daca mai revin la sweet pleasure la ea m as intoarce !Spor la treaba tuturor!:) Link spre comentariu
cincuu Reputație: 4 Postat Februarie 10, 2019 Partajează Postat Februarie 10, 2019 Prima mea recenzie pe acest sait pt Rebeca de la sweet pleasure de la Brâncoveanu din păcate o recenzie negativă .Nu va bateți joc de banii voștri chiar nu merita !!!DE EVITAT !!! 1 Link spre comentariu
george curvarul Reputație: 3 Postat Februarie 21, 2019 Partajează Postat Februarie 21, 2019 Nici o recenzie despre Corina? Link spre comentariu
cerrone Reputație: -1104 Postat Februarie 21, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 21, 2019 Prima mea recenzie pe acest sait pt Rebeca de la sweet pleasure de la Brâncoveanu din păcate o recenzie negativă .Nu va bateți joc de banii voștri chiar nu merita !!!DE EVITAT !!!Rebeca a fost la Unirii. Apoi în Brâncoveanu. A vrut să se întoarcă la Unirii. Nu s-a putut și a plecat.Una dintre cele mai frumoase fete. Nu cred că salonul a mai avut un asemenea exemplar.Atitudine insă de nota 2. Păcat. Link spre comentariu
capricorn777 Reputație: 141 Postat Februarie 23, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 23, 2019 Rebeca a fost la Unirii. Apoi în Brâncoveanu. A vrut să se întoarcă la Unirii. Nu s-a putut și a plecat.Una dintre cele mai frumoase fete. Nu cred că salonul a mai avut un asemenea exemplar.Atitudine insă de nota 2. Păcat. Am vrut sa o vizitez si eu, dar la telefon m-a convins sa stau potolit, Atitudinea mi s-a parut de 2 lei, cu tente de pitipoanca de cartier. Link spre comentariu
gelugun Reputație: -199 Postat Februarie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 23, 2019 La strengara Oana a mai fost cineva il ultimul timp ?☺ Link spre comentariu
zolosh Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2019 Partajează Postat Februarie 23, 2019 Salutare,ma uitam zilele trecute si am vazut ca a aparut o fata noua la unirii....Alina....stie cineva ceva de ea,a fost cineva,este ceva de ea!? Link spre comentariu
izmail Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 23, 2019 A fost careva la Sofia? http://sweetpleasure.ro/album-foto/maseuza/283 Link spre comentariu
cerrone Reputație: -1104 Postat Februarie 23, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 23, 2019 Întrebați numai bazaconii. Mustafa ăla întreabă de Sofia care are 90 de kg. Să te duci tu la ea ! Și dacă scapi întreg să povestești cum ai reușit. Ce e important nu observă nimeni. Plecarea Emei. Cea mai veche și cea mai bună maseuză din cadrul salonului.. Surprinzătoare plecare. 2 1 Link spre comentariu
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Martie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 5, 2019 A fost careva de pe aici la Carmen cea noua? Link spre comentariu
gelugun Reputație: -199 Postat Martie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 6, 2019 A plecat si Oana....eu zic pas!Merg la concurenta. Link spre comentariu
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Martie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 6, 2019 Care e concurenta? Chiar as fi curios Link spre comentariu
gelugun Reputație: -199 Postat Martie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 6, 2019 Artemis...mai scump....Incerc sa testez Sweet girlsFantasy massage Regret disparitia prematura a salonului Jokeru massage.La fel a Amazoniei.Si a retragerii unicei si fenomenalei Bella Bella... 2 3 Link spre comentariu
romulusromulus Reputație: 73 Postat Martie 6, 2019 Partajează Postat Martie 6, 2019 Bine punctat! Oana este “cu de toate”...si eu o regret. As vrea sa o regasesc! A plecat si Oana....eu zic pas!Merg la concurenta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum