Sari la conținut

sweet pleasure

Postări Recomandate

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Salutare tuturor futăciosilor.

Sunt fan Sweet Pleasure din 2016.

Mi-am făcut programare la Sonya o doamnă pe la 50 de ani care a mai fost și la Sweet Pleasure. Este într-o locație noua pe Bd Elisabeta 30.

O sun și îmi răspunde o voce suavă , dulce , feminina și senzuală cea a Sonyei imediat am recunoscut-o . Îmi prezintă serviciile 200 lei și mai discutam la fata locului . Am ajuns în locație, tot la fel că acum 6 ani arată. Mă primește respectuos și cu o voce sexy mă întreabă dacă vreau un pahar cu apă.

M-a condus în cameră, îi solicit o îmbrățișare tandră să îi simt energia pozitivă din corpul ei ferm , o sărut ușor pe obraz și îi dau banii între timp eu mă bag la duș. Locația este curata , prosoape curate , papuci , baie curată.

Stau pe pat și o aștept pe frumoasă doamnă.

Intra senzual și ușor în camera încep cu sarutari si limbi pe fund , pe sâni ,pe corp. Accepta multe , de genul sarut , cunilingus , anilingus , sarut pe sâni , deget in pussy face și dominare , boobjob, footjob.

Masaj de relaxare bun pe spate , minute bune. Urmeaza clipele culminante si extatice. Simt funduletul jucaus pe tot spatele , pussy la fel.

Mi-a promis sa ma urce pe culmile placerii si .... a reusit din plin...Reuseste sa iti trezeasca simturile. Si, de asemenea, te la sa sa te bucuri de trupul ei, sarutari, mangaieri , mișcări excitante . O dau cu ulei pe corp și îi mângâi sânii frumoși și jucăuși și o sărut FK, o masez in timp ce și ea îmi masează scula tare . Se întoarce cu fundul la mine și se freacă cu fundul de sculă cu greu m-am abținut să nu îmi dau drumul . O întind pe pat și îi dau limbi , geme așa de excitant introduc și un deget și o simt foarte udă. La final își dă drumul . Și îmi face și mie boobjob cu sânii ei fermi și ajung sa îmi dau drumul pe sânii ei . Mergem la dus împreună, ne curățăm împreună în timp ce ne sărutam și mă săruta pe gat simțeam cum iar mi se trezește scula. Mergem în cameră și în ultimele 10 min o iau în brațe , o mângâi , socializam și îi mai făceam complimente. 

Între mine și Sonya a fost chimie încă de când am cunoscut-o prima data . Oricum si barbatul trebuie sa fie civilizat si atent ca sa primeasca ceva deosebit, un "cioban", probabil nu ar fi primit serviciile cele mai bune.

O RECOMAND PE SONYA CELOR CARE SUNT DOMNI CU EA. 

Note

Locația : 9.5 ( un pic cam greu cu locul de parcare)

Sonya : 10 (pt că ne cunoștem de 7 ani)

Masaj de relaxare: 9 ( pt 15 min m-a masat extraordinar )

Masaj erotic + body : 10 ( in cazul meu )

Sper că ajut și pe alții cu această recenzie.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...