Sari la conținut

Denisa 0748556611

Postări Recomandate

• Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

http://m.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/bihor

Am gasit anuntul asta si am purces.

In primul rand am facut programare si cand ajung nu mai raspunde nimeni. Bun. Dupa 10 minute, negasind altceva disponibil sun din nou si raspunde. Ok. Ma ghideaza, ajung in sfarsit la bloc, urc, zice ca deschide ea usa si stau vreo 3 minute ca prostul in fata liftului.....

In sfarsit.

Intru si aveam impresia ca is in dispeceratul city taxi. Una vorbea la telefoane non stop cealalta ma ia, imi zice sa ma descalt, intram in camera si dai. Cat stai, ce doresti, si inca cateva intrebari de nu stiam unde draq sa o apuc. In sfarsit.

Ma duc la dus aici ok prosop curat si gel de dus. Revin intru in dormitor iar fata e cu telefonul in mana si butona. Mai stau asa vreo doua minute dupa care vine langa mine si se pune pe supt. Vreo 5 minute dupa care bineinteles ca dinuletz nu vrea sa vina la joaca si zice hai la normal ca poate isi revine. Am incercat dar a fost prea speriat asa ca am ramas cu banii dati si cu ouale rosii. Juriu

Locatie 8 ca era cald de ziceai ca e august. I-am zis asta si zice ca daca raceste cine mai munceste....

Oral 5

Normal 3 ca doar a stat. Implicare pula si la capra si mirosea putin. Probabil ca e scumpa apa

Gfe 0

Cadou 150. 50 extra ca s-a chinuit fara prez.

Cu alte cuvinte eu in veci. Fata e frumoasa totusi pentru trofeu.

Nu stiu daca eu sunt ghinionist sau s-a dus dracu piata asta in oradea. Oricum noroc si spor

• Like 6
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Reputație: 16362
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Unele poze SIGUR ii apartin Jasminei din Craiova

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...