rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 5, 2016 auzi pisicuts daca te schimbi si imi arati ca meriti vin la tine sa te sarut) dupa ce ii sug pula frumoasa si mare la papuselul meu yuuum,care pe langa futai stie si sa stea alaturi si loialitate si cum sa se comporte cu o femeie
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 5, 2016 si de sani nr 1 nu zici nimic si ca sunt tuguiati ?nici nu ma obosesc ca stii ca minti de ingheata apele si de cand m.am ingrasat si ti.am trimis selfie topless aratand muie esti ud fleasca si mi.ai baga.o continuusi esti nervos ca nu mai vreau sa mi-o bagi
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Mai 5, 2016 Postat Mai 5, 2016 auzi pisicuts daca te schimbi si imi arati ca meriti vin la tine sa te sarut ) dupa ce ii sug pula frumoasa si mare la papuselul meu yuuum,care pe langa futai stie si sa stea alaturi si loialitate si cum sa se comporte cu o femeieonline sau cum? Peseu: Motane esti gelos?
Administrator pisicuts Reputație: 114958 Postat Mai 5, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 5, 2016 viseaza in continuare ...Pune poze pe topic sa vedem... pana atunci nu esti nimic altceva decat o stricata cu sani mici, fara bani si fara iubit si fara dumnezeu 2
Administrator pisicuts Reputație: 114958 Postat Mai 5, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 5, 2016 online sau cum? Peseu: Motane esti gelos? Ea e necajita pe pozele de la topicul cu Mesaj important pentru roz .. si i-am zis ca daca e cuminte poate ajunge si ea in poze pe acel topic 2
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Mai 5, 2016 Postat Mai 5, 2016 viseaza in continuare ...Pune poze pe topic sa vedem... pana atunci nu esti nimic altceva decat o stricata cu sani mici, fara bani si fara iubit si fara dumnezeu si fara Porșam modificat eu. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 5, 2016 viseaza in continuare ...Pune poze pe topic sa vedem... pana atunci nu esti nimic altceva decat o stricata cu sani mici, fara bani si fara iubit si fara dumnezeucand zboara porcu pun eu pozetermina cu obrazniciile ca poate te pup in gura direct dupa cim.sa ai motive sa ma faci stricata online sau cum? Peseu: Motane esti gelos? nu prea e gelos asta pe futut...cred ca in sinea lui spera ca pune labutele pe mine si futututa cum n'am mai vazut (haha) o sa fiu cu penisu lui,ala mic,infipt si-n mintee ursuz,bizar si nici nu mai vrea sa vb cu mine o vreme cand flirtez cu day,pb cred ca pt ca stie ca l-am iubitasta-i gelos pe sentimente doar cred
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 5, 2016 Ea e necajita pe pozele de la topicul cu Mesaj important pentru roz .. si i-am zis ca daca e cuminte poate ajunge si ea in poze pe acel topicda te drq ca daca imi mai vb ca unei curve sa vada baietii ca esti tu handicapat golan postez toate mailurile si pmurile in care scriai sentimental,refuz sa mai vb cu tine si merg si in oradea fara sa te anunt macar sa.l fut pe adrian10 o tura si ma intorc fara sa stii tu ca am fost macarpacaliciule.daca erai destept te purtai bine si obtineai tot de la mineasa crede-te tu smecher si la cat mai multe zile in care esti apatic ca nu vb incontinuare
Administrator pisicuts Reputație: 114958 Postat Mai 5, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 5, 2016 cand zboara porcu pun eu pozetermina cu obrazniciile ca poate te pup in gura direct dupa cim.sa ai motive sa ma faci stricata nu prea e gelos asta pe futut...cred ca in sinea lui spera ca pune labutele pe mine si futututa cum n'am mai vazut (haha) o sa fiu cu penisu lui,ala mic,infipt si-n mintee ursuz,bizar si nici nu mai vrea sa vb cu mine o vreme cand flirtez cu day,pb cred ca pt ca stie ca l-am iubitasta-i gelos pe sentimente doar cred Tu vorbesti multe si faci putineVorbesti de futut, de supt, de inghitit, de anal, de bani, de masini.. si nu ai parte de nici unu din lucrurile astea. Pics or didnt happen.. doar atunci o sa te cred. 2
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Mai 5, 2016 Postat Mai 5, 2016 da te drq ca daca imi mai vb ca unei curve sa vada baietii ca esti tu handicapat golan postez toate mailurile si pmurile in care scriai sentimental,refuz sa mai vb cu tine si merg si in oradea fara sa te anunt macar sa.l fut pe adrian10 o tura si ma intorc fara sa stii tu ca am fost macarpacaliciule.daca erai destept te purtai bine si obtineai tot de la mineasa crede-te tu smecher si la cat mai multe zile in care esti apatic ca nu vb incontinuareAdi stie? Astept recenzia
danoneboy Reputație: 149 Postat Mai 5, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 5, 2016 Camy, de ce te iei numa de pisicuts? Sunt o gramada care scriu mult mai multe recenzii.... 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 5, 2016 Adi stie? Astept recenzia nuu )il iau cu japca Tu vorbesti multe si faci putineVorbesti de futut, de supt, de inghitit, de anal, de bani, de masini.. si nu ai parte de nici unu din lucrurile astea. Pics or didnt happen.. doar atunci o sa te cred.lA nivelul cel mai sincer ma pis pe parerile tale.sunt sincera acumcand o sa meriti sa stau in preajma ta o sa imi pese din nou
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 5, 2016 https://i.imgflip.com/ung8i.jpg
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Mai 5, 2016 Postat Mai 5, 2016 Unul dintre fetisurile mele era ca, in timpul partidei, femeia sa vorbeasca porcos. Acu' fetisiul asta e in "mentenanta", grav avariat. 6
Administrator pisicuts Reputație: 114958 Postat Mai 5, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 5, 2016 Unul dintre fetisurile mele era ca, in timpul partidei, femeia sa vorbeasca porcos. Acu' fetisiul asta e in "mentenanta", grav avariat. rozkendra si amanda pot invata ceva de la camy, ea chiar e stapana.. ele doua doar pretind ca sunt ))
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Mai 5, 2016 Postat Mai 5, 2016 OP, prima bere pe ziua de azi o beau in cinstea arogantei tale. Urmatoarele trei, in cinstea ignorantei tale.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 5, 2016 rozkendra si amanda pot invata ceva de la camy, ea chiar e stapana.. ele doua doar pretind ca sunt )) Ai vazut in pozele mele ciunga in par? Ma duc sa duc gunoiul si sa iau ceva bun, dar care nu ingrasa... :350xCarry on.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 5, 2016 rozkendra si amanda pot invata ceva de la camy, ea chiar e stapana.. ele doua doar pretind ca sunt ))asta-i rasplata pt onestitatea si trasparenta mea.tb sa ma port cu tine falsa,oportunista,manipulatoare si cinic de calculata,mereu cu o masca sau 1000 cum fac eu cand lucrez.onestitatea,naturaletea vad ca te fac sa ti se apleceesti cel mai jalnic admin ever.efectiv in bagi pula propriu in locu muncii(cu poze)pa bogdan ca iar ma obosesti si-mi pare rau ca am intrat
raffaello Reputație: -6837 Postat Mai 5, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 5, 2016 Na belea ca a banat-o!
raffaello Reputație: -6837 Postat Mai 5, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 5, 2016 Dar oare de ce? Orice rabdare are o limita! 2 11
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 5, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 5, 2016 Săm ba' pula dă nu dă asta în benga fără forum...! 4 2
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Mai 5, 2016 Postat Mai 5, 2016 Săm ba' pula dă nu dă asta în benga fără forum...!Eu zic ca deja are alt cont
Administrator pisicuts Reputație: 114958 Postat Mai 5, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 5, 2016 Pentru spam ! 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum