Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

auzi pisicuts daca te schimbi si imi arati ca meriti vin la tine sa te sarut

:))

dupa ce ii sug pula frumoasa si mare la papuselul meu yuuum,care pe langa futai stie si sa stea alaturi si loialitate si cum sa se comporte cu o femeie

Postat

si de sani nr 1 nu zici nimic si ca sunt tuguiati ?

nici nu ma obosesc ca stii ca minti de ingheata apele si de cand m.am ingrasat si ti.am trimis selfie topless aratand muie esti ud fleasca si mi.ai baga.o continuu

si esti nervos ca nu mai vreau sa mi-o bagi  :laugh2

Vizitator pustiu84
Reputație: 0
Postat

auzi pisicuts daca te schimbi si imi arati ca meriti vin la tine sa te sarut

:))

dupa ce ii sug pula frumoasa si mare la papuselul meu yuuum,care pe langa futai stie si sa stea alaturi si loialitate si cum sa se comporte cu o femeie

online sau cum?  :laugh2

Peseu: Motane esti gelos? :)

• Administrator
Reputație: 114958
  • Oras:La butoane
Postat

viseaza in continuare ...

Pune poze pe topic sa vedem... pana atunci nu esti nimic altceva decat o stricata cu sani mici, fara bani si fara iubit si fara dumnezeu

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Administrator
Postat

:laugh2

Ea e necajita pe pozele de la topicul cu Mesaj important pentru roz .. si i-am zis ca daca e cuminte poate ajunge si ea in poze pe acel topic

• Like 2

Vizitator stau de sase
Postat

Pune poze pe topic sa vedem... pana atunci nu esti nimic altceva decat o stricata cu sani mici, fara bani si fara iubit si fara dumnezeu si fara Porș

am modificat eu.

• Like 1
Postat

Pune poze pe topic sa vedem... pana atunci nu esti nimic altceva decat o stricata cu sani mici, fara bani si fara iubit si fara dumnezeu

cand zboara porcu pun eu poze

termina cu obrazniciile ca poate te pup in gura direct dupa cim.sa ai motive sa ma faci stricata

nu prea e gelos asta pe futut...cred ca in sinea lui spera ca pune labutele pe mine si futututa cum n'am mai vazut (haha) o sa fiu cu penisu lui,ala mic,infipt si-n minte

e ursuz,bizar si nici nu mai vrea sa vb cu mine o vreme cand flirtez cu day,pb cred ca pt ca stie ca l-am iubit

asta-i gelos pe sentimente doar cred

Postat

:laugh2

Ea e necajita pe pozele de la topicul cu Mesaj important pentru roz .. si i-am zis ca daca e cuminte poate ajunge si ea in poze pe acel topic

da te drq ca daca imi mai vb ca unei curve sa vada baietii ca esti tu handicapat golan postez toate mailurile si pmurile in care scriai sentimental,refuz sa mai vb cu tine si merg si in oradea fara sa te anunt macar sa.l fut pe adrian10 o tura si ma intorc fara sa stii tu ca am fost macar

pacaliciule.daca erai destept te purtai bine si obtineai tot de la mine

asa crede-te tu smecher si la cat mai multe zile in care esti apatic ca nu vb incontinuare

• Administrator
Postat

cand zboara porcu pun eu poze

termina cu obrazniciile ca poate te pup in gura direct dupa cim.sa ai motive sa ma faci stricata

nu prea e gelos asta pe futut...cred ca in sinea lui spera ca pune labutele pe mine si futututa cum n'am mai vazut (haha) o sa fiu cu penisu lui,ala mic,infipt si-n minte

e ursuz,bizar si nici nu mai vrea sa vb cu mine o vreme cand flirtez cu day,pb cred ca pt ca stie ca l-am iubit

asta-i gelos pe sentimente doar cred

Tu vorbesti multe si faci putine

Vorbesti de futut, de supt, de inghitit, de anal, de bani, de masini.. si nu ai parte de nici unu din lucrurile astea. Pics or didnt happen.. doar atunci o sa te cred.

• Like 2

Vizitator pustiu84
Postat

da te drq ca daca imi mai vb ca unei curve sa vada baietii ca esti tu handicapat golan postez toate mailurile si pmurile in care scriai sentimental,refuz sa mai vb cu tine si merg si in oradea fara sa te anunt macar sa.l fut pe adrian10 o tura si ma intorc fara sa stii tu ca am fost macar

pacaliciule.daca erai destept te purtai bine si obtineai tot de la mine

asa crede-te tu smecher si la cat mai multe zile in care esti apatic ca nu vb incontinuare

Adi stie?  :laugh2

Astept recenzia :)

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Camy, de ce te iei numa de pisicuts? Sunt o gramada care scriu mult mai multe recenzii....

• Like 2
Postat

Adi stie?  :laugh2

Astept recenzia :)

nuu :))il iau cu japca

Tu vorbesti multe si faci putine

Vorbesti de futut, de supt, de inghitit, de anal, de bani, de masini.. si nu ai parte de nici unu din lucrurile astea. Pics or didnt happen.. doar atunci o sa te cred.

lA nivelul cel mai sincer ma pis pe parerile tale.sunt sincera acum

cand o sa meriti sa stau in preajma ta o sa imi pese din nou

Vizitator Beraru
Postat

Unul dintre fetisurile mele era ca, in timpul partidei, femeia sa vorbeasca porcos. Acu' fetisiul asta e in "mentenanta", grav avariat.

• Like 6
  • Administrator
Postat

Unul dintre fetisurile mele era ca, in timpul partidei, femeia sa vorbeasca porcos. Acu' fetisiul asta e in "mentenanta", grav avariat.

rozkendra si amanda pot invata ceva de la camy, ea chiar e stapana.. ele doua doar pretind ca sunt :)))

Vizitator Beraru
Postat

OP, prima bere pe ziua de azi o beau in cinstea arogantei tale. Urmatoarele trei, in cinstea ignorantei tale.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

rozkendra si amanda pot invata ceva de la camy, ea chiar e stapana.. ele doua doar pretind ca sunt :)))

:laugh2  Ai vazut in pozele mele ciunga in par?  :laugh2

Ma duc sa duc gunoiul si sa iau ceva bun, dar care nu ingrasa...  :350x

Carry on. :)

Postat

asta-i rasplata pt onestitatea si trasparenta mea.tb sa ma port cu tine falsa,oportunista,manipulatoare si cinic de calculata,mereu cu o masca sau 1000 cum fac eu cand lucrez.onestitatea,naturaletea vad ca te fac sa ti se aplece

esti cel mai jalnic admin ever.efectiv in bagi pula propriu in locu muncii(cu poze)

pa bogdan ca iar ma obosesti si-mi pare rau ca am intrat

Vizitator
Postat

Opaaaaaaaaaaaa   :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Na belea ca a banat-o!

Vizitator pustiu84
Postat

Dar oare de ce? :)

Postat

Dar oare de ce? :)

Orice rabdare are o limita!  :laugh2

• Like 2
  • Minus 11
Vizitator pustiu84
Postat

Săm ba' pula dă nu dă asta în benga fără forum...!

Eu zic ca deja are alt cont :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...