Sari la conținut

Carmen 0726175742 Sebastian

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Spune si tu pe fata ca ai marit pretul si gata...oricum dupa atitudine cred ca o sa ragai de foame dupa cel mult 2 luni si te vedem cum revii la preturile pietii.

• Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

eu locuiesc in apartament. de ce ai spus ca locuiesc in garsoniera? ap meu are 70 mp. Nu inteleg ce vrei sa demonstrezi. Majoritatea clientilor au revenit ceea ce demonstreaza ca se merita. Ti-am zis ce ma deranjeaza pe mine. Ma suna clientii si ma injura ca ii iau de prosti , de ce lor le cer 250 lei pe ora si ma intreaba daca sunt singura in garsoniera ...

cand maresti tariful la 300  o sa te vizitez si eu , 250 mi se pare jignitor ptr tine :))

• Like 5
  • Minus 1
Postat

Ai putea să-i trimiți la Laury să le restituie diferența de 50 de lei, că e numai vina lui. :)

Asta nu intelege el. Mi-a facut doua zile fripte. M-am certat cu majoritatea clientilor din cauza lui. Este normal sa am atitudinea asta. dar am vorbit frumos si am spus doar adevarul. Totul era real in anuntul meu, inclusiv pozele si detaliile. Nu ca la altele. Si pretul este acesta deoarece nu doresc sa vina oricine la mine. Cum am spus, iginea este foarte importanta. 

• Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Asta nu intelege el. Mi-a facut doua zile fripte. M-am certat cu majoritatea clientilor din cauza lui. Este normal sa am atitudinea asta. dar am vorbit frumos si am spus doar adevarul. Totul era real in anuntul meu, inclusiv pozele si detaliile. Nu ca la altele. Si pretul este acesta deoarece nu doresc sa vina oricine la mine. Cum am spus, iginea este foarte importanta. 

Așa le face la toate, e bagabont. Data viitoare eu zic să nici nu-l mai primești.

• Like 2
Reputație: -1560
  • Oras:.
Postat

cand maresti tariful la 300  o sa te vizitez si eu , 250 mi se pare jignitor ptr tine :))

La 400 ma bag si eu  :laugh2 ...da nu inteleg ceva , in anunt scrie ca are 1.55 adica este cat pula mea pe tocuri , Laury scrie ca are 1.65 .

Sani marimea 2-3 lasati , ea zice 88 cm bust . Care-i varianta corecta ?

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Depinde de sistemul de referinta.

Unul noteaza ca si cum la un moment dat cineva va face socoteala si ii va spune "ai futut numai bunaciuni in viata asta", cealalta este deja prea diva pentru romani si are probabil o impresie prea buna despre ea.

Reputație: 24071
  • Oras:Los Angeles
Postat

nu ma intereseaza ce note da laury. ma intereseaza ca informatiile oferite de el sunt eronate. ma cert cu clientii, ma injura ca de ce le cer 250 lei/ora, cand ei au vazut pe siteul vostru 200 lei si ma intreaba daca locuiesc la garsoniera. eu am un apartament foarte bine menajat si intretinut si igiena este impecabila.

Daca esti atat de sincera, de ce nu pui in anunt pretul de 250 lei pe ora?

Apoi cu apartamentul...noi platim serviciile tale, nu cei 70 mp in care stai. Omul cand vine sa futa vede doar baia si camera de futai. Ca doar nu le faci turul apartamentului. Pune in anunt 250 lei ora si nu o sa vina nimeni la tine!

Umbla la atitudine, esti cam mahala....

Reputație: 24071
Postat

Eu zic in final sa ii dam fetei o sansa, duceti-va sa o testati, apoi sa mai apara recenzii si sunt convins ca ne vom da seama de calitatile ei daca acestea exista.

Sa citim recenzii!

Postat

In primul rand, eu sunt in toate pozele, in al doilea rand,  stau in ap cu 2 camere, nu stau in garsoniera, in al treilea rand ora la mine este 250 Ron, nu 200 cum ai spus tu.  Va rog frumos stergeti acesti topic. Sunt pozele mele, dar nimic nu este adevarat din descrierea lui laury. Probabil vrea sa imi faca o reputatie proasta sau nu a fost la mine. Multumesc.

In loc sa fi mandra ca a fost laury la tine ... tu te superi aiurea.

• Like 1
Vizitator
Postat

Eu zic in final sa ii dam fetei o sansa, duceti-va sa o testati, apoi sa mai apara recenzii si sunt convins ca ne vom da seama de calitatile ei daca acestea exista.

Sa citim recenzii!

La 250 nu cred.Cu siguranta as alege altceva.Aria de servicii e restransa in comparatie cu fetele de la Top.So,no.In not walking into dat trap...

Ma astept sa nu ma inteleaga gresit Carmen,e dreptul ei sa puna ce pret doreste.Dar e....ca la restaurant.Unu` bun,are si pret,dar are si menu d-ala de dai pagina dupa pagina,oferta e diversificata ca nu stii ce sa-ti iei.Dar mai sunt si restaurante unde in menu e doar gratar de nimic si pulpa de paine,vrei si tu o ciorba si nu e in menu.Am pamfletat putin,sa nu se supere nimeni,mai ales Carmen.

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Informare telefonica: 100 lei / fin 250 lei / h O + N totul protejat, 26 ani declarati, Zona Sebastian Prosper.

Personal nu ma duc pt ca nu mi-a facut o impresie foto + telefonica, suficienta pentru a justifica banii ceruti.

Postat

eu zic ca 250 lei ora e prea putin pentru cum arati tu, zona in care stai  si conditiile din apartament,sau ce o fi acolo in poze ;))

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

eu zic ca 250 lei ora e prea putin pentru cum arati tu, zona in care stai  si conditiile din apartament,sau ce o fi acolo in poze ;))

si eu zic la fel.....propun sa-ti facem si curatenie in banii astia :laugh2

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

eu locuiesc in apartament. de ce ai spus ca locuiesc in garsoniera? ap meu are 70 mp. Nu inteleg ce vrei sa demonstrezi. Majoritatea clientilor au revenit ceea ce demonstreaza ca se merita. Ti-am zis ce ma deranjeaza pe mine. Ma suna clientii si ma injura ca ii iau de prosti , de ce lor le cer 250 lei pe ora si ma intreaba daca sunt singura in garsoniera ...

Cred ca aici nu-s interesante anunturile imobiliare. 

Ti s-a cerut mai sus o reactualizare a tarifelor si serviciilor. E atat de greu? 

• Minus 14
Postat

Ziua buna. laury, imi cer scuze pentru deranjul cauzat, poate am reactionat impulsiv, chiar daca nu imi sta in caracter.  Observ cate prejudecati si deja ma simt prost. Motivele pentru care am ales acest pret sunt personale si va rog sa nu mai fiti rautaciosi! Cand voi fi pregatita sa ofer si altceva, poate voi reveni aici. Cu asta nu o sa va mai deranjez,iar viitoarele comentariile nu isi au rostul. Multa sanatate va doresc...si domnisoare pe placul vostru!  :kiss2 :bye  

Vizitator
Postat

Cred ca aici nu-s interesante anunturile imobiliare. 

Ti s-a cerut mai sus o reactualizare a tarifelor si serviciilor. E atat de greu? 

ia taiat curentu :)

• Like 2
  • Minus 1
Reputație: -1560
Postat

ia taiat curentu :)

N-am fost atent , cat zicea ca este muia ?

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:In inima femeilor
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Raluca, locatie in sebastian,56 kg, 1,58 cm ,dolofana

• Like 4
  • Minus 4
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

am 46kg, nu sunt deloc dolofana.  :)

cred ca ar fi bine sa faci o lista detaliata cu serviciile

Postat

daca dai clickvpe profilul meu gasesti tot ce trebuie sa stii. multumesc :)

Postat

Mai fata tie iti este lene sa te si vinzi! Parerea mea. Nu sunt specificate acolo multe. FK? Oral neprotejat cu finalizare orala, faciala pe corp. Cum sa pui o finalizare la 20 min, intram ne salutam si ne futem direct? Deci GFE tinde spre 0 si asta la 250 de lei ora.

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...