Sari la conținut

AM REVENIT CU POZE NOI!!LA MINE SAU LA TINE...0730830944

Postări Recomandate

Postat

buna dimineata...nu sunt exagerat de politicoasa asa sunt eu si caracterul meu respect oamenii in general pana la un anumit punct ca si rabdarea mea are o limitanu stiu daca multi stiu dar mai nou avem si posibilitatea pe acest forum sa blocam persoanele si comentariile negative dar nu voi face asta pentru ca si frustarea este o stare emotionala deviata iar eu am compasiune pentru oamenii bolnavi

• Oras:.
Postat

Mi.ai scapat printre degete aseara, sper ca data viitoare, sa nu te mai ratez!!!  :blushing2  :laugh2 

Postat

cu cea mai mare placere,cand vreti dumneavoastra!!!

Daca imi mai zici "dumneavoastră", chiar ca nu mai vin!!! :laugh2  Deja ma facusi "batran" si chiar nu vreau...deocamdata...  :slap2

Reputație: 1750
Postat

buna dimineata...nu sunt exagerat de politicoasa asa sunt eu si caracterul meu respect oamenii in general pana la un anumit punct ca si rabdarea mea are o limitanu stiu daca multi stiu dar mai nou avem si posibilitatea pe acest forum sa blocam persoanele si comentariile negative dar nu voi face asta pentru ca si frustarea este o stare emotionala deviata iar eu am compasiune pentru oamenii bolnavi

dar in particular te deranjeaza limbajul mai liber?

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Tu observi in poze cum arati??

dragul meu sunt naturala cel putin,asa cum m-a lasat Dumnezeu,deasta nici nu am editat pozele..sa aveti voi motiv sa ma bagati in seama...daca ai alte standarde si alt buget nu inteleg de ce intrii pe topicul meu ???o seara placuta in continuare...

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

a fost cineva la ea?

Am fost eu...tipa este reala cea din poze ...are 1,70.. ochii machiati strident...sini cam nr. 2-3 ...lasati...ca infatisare cam 7

dar atentie fata de ce gasesti pe nimfomane...servicii ok la oral 8 cu finalizare....normal 8...pe la spate este punctul forte...

amabila si agreabila....cadoul 300 ron/ora 2 fin....raportul calitate (infatisare + servicii+ tarif )6-7...sunt tipe la 200 ron

mai bune....Eu am fost pentru ca cele de 200 ron pe care doream sa le vizitez erau fie ocupate fie nu raspunndeau la tel in ziua

respectiva...Numai din punctul meu de vedere nu este o frumusete dar are servicii ok

• Like 2
Postat

Am fost eu...tipa este reala cea din poze ...are 1,70.. ochii machiati strident...sini cam nr. 2-3 ...lasati...ca infatisare cam 7

dar atentie fata de ce gasesti pe nimfomane...servicii ok la oral 8 cu finalizare....normal 8...pe la spate este punctul forte...

amabila si agreabila....cadoul 300 ron/ora 2 fin....raportul calitate (infatisare + servicii+ tarif )6-7...sunt tipe la 200 ron

mai bune....Eu am fost pentru ca cele de 200 ron pe care doream sa le vizitez erau fie ocupate fie nu raspunndeau la tel in ziua

respectiva...Numai din punctul meu de vedere nu este o frumusete dar are servicii ok

MULTUMESC PENTRU COMENTARIU!!!CUM AM MAI SPUS FIECARE CU CE A PRIMIT DE LA MAMA NATURA-FARA ARTIFICII!!! :kiss3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...