Sari la conținut

AM REVENIT CU POZE NOI!!LA MINE SAU LA TINE...0730830944

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Exagerati daca afirmati ca tipa este grasa si are un corp poate urit.....daca pozele sunt actuale tipa chiar pare interesanta mai ales ca are servici bune...am vorbit cu Ea la tel. are locatie pe la camera de comert.......pare noutate....uitindu-ma mai sus la anunturi....Sarlota cere 500 ron si este mai grasa si mai pitica....iar pe AT sunt tipe care cer 40-50 ron...au poze super dar personal sigur nu ma risc....deoarece sigur nu sunt ale lor pozele...Mai este blonda care pare din Rebublica Moldova a cerut 500 ron acum 2 saptamini servici mai slabute ...si acum cere 300 ron....avind

aceste fructuatii de pret....ma facut sa renunt....Altele cer 100 si cind ajungi la locatie detaliaza..100 ron/fin...200 ron/ora 250 ron/cu cim si 300 ron+

masaj relaxare .....deci numai din punctul meu de vedere cele care cer un pret fix si servicii clare si nu schimba pretul sunt ok....Ca la-i avut mai mare sau mai mic pretul si il fructuezi ca la bursa .....este ceva in neregula....Deci pentru posesoarea topicului esti miine luni disponibila...deoarece simbata si duminica am sunat degeaba....Iar domni care detin informati cu tipe bune la corp si preturi mici sau foarte mici si servicii adevarate ..

faceti-le publice ca asta este scopul acestui forum....nu le tineti numai pentru Voi....daca sunteti amabili......

Cu tot respectul. Duduia nu e nici urata si nici grasa. Dar nici nu are nimic special care sa justifice pretul, in comparatie cu alte colege de breasla. Faptul ca sharlota cere 500 de lei nu inseamna ca ea trebuie sa ceara 300. Ea e libera sa ceara cat vrea iar noi suntem liberi sa ne tinem banii in portofel. Eu unul mai mult de 150 de lei pentru o ora nu i-as da. Cine binevoieste sa ii dea banii pe care ii cere....energie si ciocane tari sa aveti.

Cu respect...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...