Sari la conținut

Threesome

Postări Recomandate

• Oras:Afara
  • Oras:Afara
Postat

Salut,

Recomandă cineva două domnișoare pentru un threesome în Iași?

Mă interesează GFE, OralN (BBBJ, CIM sau COF), NormalP (CFS), și ceva acțiune între fete - în locația lor decentă. Anal ar fi un plus.

Mulțumesc!

• Like 1
  • Oras:On-line
  • Oras:On-line
Postat

Salut,

Recomandă cineva două domnișoare pentru un threesome în Iași?

Mă interesează GFE, OralN (BBBJ, CIM sau COF), NormalP (CFS), și ceva acțiune între fete - în locația lor decentă. Anal ar fi un plus.

Mulțumesc!

si eu sunt in cautari....

• Like 4
  • Minus 2
  • Oras:iasi
Postat

Am avut parte de asa ceva, oarecum intamplator (voiam una dar mi a placut si colega... si era aproape ziua mea) Problema a fost ca am fost usor nehotarat eu, sperand ca ele vor fi mai pline de initiativa, si cum sunt o persoana usor mai retrasa uneori, nu am fost foarte aseritv cu ce doream. asa incat lucrurile s au desfasurat mai mult sau mai putin ca si cum eram pe rand cu cate una, in timp ce cealalta mai ajuta cu o mana sau un sarut pe ici pe colo... 

Avand o experienta anterioara autentica de threesome cu o domnisoara bi si prietena mea pot spune ca nu se compara... dar pentru realizarea unei fantezii sigur se gaseste careva... doar aveti grija sa va hotarati scenariul si fantezia dinainte

• Oras:Pe langa pat
  • Oras:Pe langa pat
Postat

Maestre, si-a mai corectat din lipsuri Sofia? Ai fost recent pe la ea?

• Like 2
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Interesante combinati aveti in cap dragi confrati :) cam ce pret ar avea un astfel tip de distractie? Presupunand ca am convinge..doua fete :).. 500 de lei ? Oare ajung. A avut irina parca o astfel de oferta can acum un an..daca nu gresesc..cand aves o colega ..da numai tin minte pretu

• Like 1

Postat

Pentru un threesome reusit, din propria experienta,  recomand a fi facut cu d-re pe care le cunosti si se cunosc si ele intre ele (gen prietenă/amanta in combinatie  cu o prietena a acesteia), restul sant fantezii și pierdere de timp.

Cred ca ar functiona f bine si cu o d-ra de pe aici, dar sa ai ca si partenera prietena/amanta. F important ca ele sa nu fie hetero convinse si nu convinse numai de ce ai in buzunar..

Intr-o actiune de acest gen timpul trebuie sa fie la discreție, e nevoie de acomodare, de intrare in atmosfera, actiunea propriu zisa dupa care relaxare si discutii prietenesti pentru a lasa loc de o noua revedere.

• Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...