Sari la conținut

O saptamana in Valcea! 0731670030

Postări Recomandate

Postat

Scuză-mi te rog comentariu dacă chiar te-a afectat cu ceva .În ceea ce privește reputația eu zic că ești o fată super ok iar de vizitat chiar o să fac tot posibilul să te întâlnesc indiferent de locul unde îți desfășori activitatea .Sper să nu iei de bune toate "sfaturile" si totuși să încerci să petreci măcar un sfârșit de săptămână la Pitești aici ai destui fani care ar dori să te cunoască personal.

Mult succes o zi bună îți doresc

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna seara, mâine dimineață sau sâmbătă dimineață doresc sa îmi faci un masaj si apoi in timp ce beau cafeaua sa faci putina curățenie prin apartament, nu este mult de curățat. ☺

hop si eu ... hai ca vin eu la curatenie... vrei deviz si bon fiscal ? ... sau ne intelegem asa ... ca oamenii? Cafeaua e din partea casei, nu?

P.S. muraturi mai ai? ca dupa curatenie mancam si ceva, nu? aaa sa nu uiti de vinul alb sec, da ? ia si tu vre-o 20 de sticle ca nu se strica ... si nu te zgarci, ia de ala alb de la 20 lei in sus, hai ca au la Mega ala de langa tine. Vezi ca vin cu taxi-ul sa ai marunti la tine ... 

i pup you! 

• Like 2
  • Minus 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

hop si eu ... hai ca vin eu la curatenie... vrei deviz si bon fiscal ? ... sau ne intelegem asa ... ca oamenii? Cafeaua e din partea casei, nu?

P.S. muraturi mai ai? ca dupa curatenie mancam si ceva, nu? aaa sa nu uiti de vinul alb sec, da ? ia si tu vre-o 20 de sticle ca nu se strica ... si nu te zgarci, ia de ala alb de la 20 lei in sus, hai ca au la Mega ala de langa tine. Vezi ca vin cu taxi-ul sa ai marunti la tine ...

i pup you!

Stai cuminte că era un raspuns scris pentru amuzamentul propriu...fiind curioasă de ce reacție primesc in schimb si declar că din punct de vedere al intelectului, acel personaj nu se afla in limitele impuse de mine pentru acele plăceri propuse de el, iesite din "obisnuitul" reglementat de societate. Pe tine te vad un pic mai ridicat...de nivel, in exprimare, prin jocul de cuvinte pe care l-ai inițiat cu mine până acum in conversații.

...Dar lipsește ceva si cred că voi afla ce anume nu se potriveste cu ale mele pretenții, abia in momentul când vei avea curajul sa-ti faci auzită vocea prin intermediul unui apel telefonic sau mai multe dacă simt eu că sunt sanse dar tot nu-i cum vreau eu. Atunci nu te mai salvează timpul de redactare al unor cuvinte si implicit al textelor in care-ti pui ideile si...😈 voi sta la pândă! De fapt orice om care intra in contact cu mine, cred ca ar trebui sa-si facă idei...mai ales dacă are ceva sa-si reproșeze in privința atitudinii sau eventual vreo lipsă de respect, pentru ca este incredibilă acuratetea cu care observ fapte si interacțiuni...nu mai spun de incidența psihologicului, ce se află in observatiile ce țin de această factura a minții voastre. Nu este de show sau de râs, ci fac o simpla atenționare si-atât...pentru cei care sunteti cu probleme sau aveti obiceiuri proaste in comportament , nu aveți nici o sansă!

PS. In Bucuresti este Megaimage, nu stiu sa fie in Vâlcea acest market...poate sub alt brand.

• Like 13
  • Minus 15
Postat

Stai cuminte că era un raspuns scris pentru amuzamentul propriu...fiind curioasă de ce reacție primesc in schimb si declar că din punct de vedere al intelectului, acel personaj nu se afla in limitele impuse de mine pentru acele plăceri propuse de el, iesite din "obisnuitul" reglementat de societate. Pe tine te vad un pic mai ridicat...de nivel, in exprimare, prin jocul de cuvinte pe care l-ai inițiat cu mine până acum in conversații.

...Dar lipsește ceva si cred că voi afla ce anume nu se potriveste cu ale mele pretenții, abia in momentul când vei avea curajul sa-ti faci auzită vocea prin intermediul unui apel telefonic sau mai multe dacă simt eu că sunt sanse dar tot nu-i cum vreau eu. Atunci nu te mai salvează timpul de redactare al unor cuvinte si implicit al textelor in care-ti pui ideile si... voi sta la pândă! De fapt orice om care intra in contact cu mine, cred ca ar trebui sa-si facă idei...mai ales dacă are ceva sa-si reproșeze in privința atitudinii sau eventual vreo lipsă de respect, pentru ca este incredibilă acuratetea cu care observ fapte si interacțiuni...nu mai spun de incidența psihologicului, ce se află in observatiile ce țin de această factura a minții voastre. Nu este de show sau de râs, ci fac o simpla atenționare si-atât...pentru cei care sunteti cu probleme sau aveti obiceiuri proaste in comportament , nu aveți nici o sansă!

PS. In Bucuresti este Megaimage, nu stiu sa fie in Vâlcea acest market...poate sub alt brand.

... stiu ca te intriga persoana mea, sunt asa aproape si totusi atat de departe.  :laugh2

Cum era ... la un click distanta.

P.S. ... si te ce faci, daca imaginea obtinuta in urma apelului este cu mult mai buna decat cea plasmuita in imaginatia ta, sau poate ... dar mai bine citeste scrierea asta a lui CTP-ulea  (aici o sa gasesti si paradigma vanat - vanator).

https://sites.google.com/site/fanzinicon/proza-fantastica/cassargoz

mie mi-a placut cand am citit-o prima oara pustan fiind ... parca in Almanahul Anticipatia 19??...

Vreau parerea ta ...  :wink2

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Ne înțeleg de ce anume te-ai supărat, era doar o întrebare. Credeam ca îți place să domini, chiar fac ce mi se spune fără sa comentez. Nu doresc aceea dominare cu jucări sau mai știu eu ce. Îmi place sa fiu umilit verbal de către tine cunnilingus, analistul etc. Și cel mai mult miar plăcea sa fiu cuckoldul tau(sa fac ce face un cuckold, ști tu, sa curăț pussy). Sunt serios și crede-mă nu fac mișto, te pup

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ne înțeleg de ce anume te-ai supărat, era doar o întrebare. Credeam ca îți place să domini, chiar fac ce mi se spune fără sa comentez. Nu doresc aceea dominare cu jucări sau mai știu eu ce. Îmi place sa fiu umilit verbal de către tine cunnilingus, analistul etc. Și cel mai mult miar plăcea sa fiu cuckoldul tau(sa fac ce face un cuckold, ști tu, sa curăț pussy). Sunt serios și crede-mă nu fac mișto, te pup

Nu stiu de ce tot se insista aici pe forum despre supărarea mea cand eu nu sunt deloc o persoană suparacioasa. Nu cred că-i problema faptul ca nu sunt prea interesantă de o sedintă anume...si nu doresc cu oricine, in dominare nu sunt asa grăbită sa-mi caut experientele ca la sex. ☺

• Like 12
  • Minus 15
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vistantric se poate si uro tu ca parte activa ?

Ai văzut micul fragment video de pe xtube?

• Like 11
  • Minus 15
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

... stiu ca te intriga persoana mea, sunt asa aproape si totusi atat de departe.  :laugh2

Cum era ... la un click distanta.

P.S. ... si te ce faci, daca imaginea obtinuta in urma apelului este cu mult mai buna decat cea plasmuita in imaginatia ta, sau poate ... dar mai bine citeste scrierea asta a lui CTP-ulea  (aici o sa gasesti si paradigma vanat - vanator).

https://sites.google.com/site/fanzinicon/proza-fantastica/cassargoz

mie mi-a placut cand am citit-o prima oara pustan fiind ... parca in Almanahul Anticipatia 19??...

Vreau parerea ta ...  :wink2

Hei, nu te agața de-un fir de păr...că nu este nimic complicat la întâlnirile cu mine! Din contră, zici că fac miracole si in primele 5 minute se topeste orice tensiune din tine si rămâi doar cu plăcerea si impresii pozitive. Pentru nici un bărbat nu a fost altfel...Iar la telefon, vocea mea este...hipnotică si cu un plus de fermitate dulce!

PS. Da, fiind in vacanță...am sa răsfoiesc ce-mi recomanzi tu. Mmm, mi-a plăcut aceasta: „Realitate... dragul meu, acesta este un cuvînt uzat şi perfid ca o tîrfă scoasă la reformă care s-a reprofilat pe codoşlîcuri. Toţi filozofii lumii s-au culcat cu tîrfa asta şi toţi s-au trezit în zori istoviţi, nesatisfăcuţi, disperaţi sau resemnaţi şi cu un gust amar în gură.”

• Like 13
  • Minus 15
  • Oras:valcea
Postat

Vistantric nu am văzut , dar dacă se poate face uro sau squirt as vrea sa știu dacă ești in valcea sau când vi ? Ma intreseaza serviciile tele pentru o noapte întreaga . Dacă-mi dai OK-ul am sa te sun pentru a stabili telefonic . Mulțumesc.

• Minus 1
Postat

...Iar la telefon, vocea mea este...hipnotică si cu un plus de fermitate dulce!

pai de asta imi este frica sa te sun  :laugh2 . Cand ziceam de amaratul ala legat de catarg ... care facea spume la gura cu erectie violenta, cand auzea vocea sirenelor cam la asta ma refeream (vocea ti-o stiu bine din clipul-etul video de asta toamna, parca).

Gluma, gluma dar ca sa pot sa te sun si sa ma bucur de vocea si cuvintele tale trebuie sa am spatiu de miscare si sa fiu si intr-un mood corepunzator.... caci presimt o discutie luuunga  :wink2

• Like 3
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

pai de asta imi este frica sa te sun :laugh2 . Cand ziceam de amaratul ala legat de catarg ... care facea spume la gura cu erectie violenta, cand auzea vocea sirenelor cam la asta ma refeream (vocea ti-o stiu bine din clipul-etul video de asta toamna, parca).

Gluma, gluma dar ca sa pot sa te sun si sa ma bucur de vocea si cuvintele tale trebuie sa am spatiu de miscare si sa fiu si intr-un mood corepunzator.... caci presimt o discutie luuunga :wink2

😠Presimțirea ta e legată de respectiva frică...sa ti-o linistesti, nu de alta! Dar dacă tot mi-ai dat din acele SF-uri sa citesc, ia si tu.... https://sites.google.com/site/fanzinicon/proza-fantastica/visul-perfectiunii
  • Like 13
  • Minus 15
Postat

Presimțirea ta e legată de respectiva frică...sa ti-o linistesti, nu de alta! Dar dacă tot mi-ai dat din acele SF-uri sa citesc, ia si tu.... https://sites.google.com/site/fanzinicon/proza-fantastica/visul-perfectiunii

... ok tai frica de pe lista...

buna ideea ce razbate din text ... caci multi avem tendinta de a cauta bezmetici fericirea absoluta si pierdem din vedere micile bucurii cotidiene. 

Sa inerc sa gasesc, de fapt sa imi aduc aminte, ceva gen proza scurta ... interesanta 

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Vistantric acum am văzut filmulețul cu tine de pe xtube si sincer sa/ți spun foarte tare faza cu uro mai trebuia sa fie si cineva sa guste tot din tine :) poate am noroc eu . Ești in valcea acum ? După cum ți-am zis îmi doresc sa beneficiez de serviciile tele pentru o noapte.

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vistantric acum am văzut filmulețul cu tine de pe xtube si sincer sa/ți spun foarte tare faza cu uro mai trebuia sa fie si cineva sa guste tot din tine :) poate am noroc eu . Ești in valcea acum ? După cum ți-am zis îmi doresc sa beneficiez de serviciile tele pentru o noapte.

*tele 😅😅😅 Chiar asa...cum ai reusit?

Nu fac programari, sunt in vacanță din data de 22 si continui până spre 5-6, nu stiu sigur...

Toată noaptea nu doresc să petrec cu nimeni.

• Like 11
  • Minus 15
Postat

Vistantric acum am văzut filmulețul cu tine de pe xtube si sincer sa/ți spun foarte tare faza cu uro mai trebuia sa fie si cineva sa guste tot din tine :) poate am noroc eu . Ești in valcea acum ? După cum ți-am zis îmi doresc sa beneficiez de serviciile tale pentru o noapte.

Am editat vis ;) am sa te sun mai bine sa stabilim . Te pup .

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

te asteptam la bucuresti

Nu, mersi de invitatie...☺ 

Bună! Cupluri primești? ÃŽn ce condiții.?

Cand am fost la salonul din Snagov am experimentat erotismul cu niste cupluri si au fost momente dulci si deosebite. Mi-a fost suficient si nu simt nevoia să experimentez si contacte sexuale... In plus am in anturajul si cercul meu de prieteni persoane cu care pot experimenta si ma pot servi daca simt ca vreau, dar in nici un caz nu voi opta pentru ceva nou. Nu explic. Mersi oricum de oferta, sunteți drăguți... 😙

• Like 10
  • Minus 15
Postat

Presimțirea ta e legată de respectiva frică...

... ma simt haituit erotic de tacerea ta, eu mi-am deschis sufletul si tu nu ai binevoit nici macar sa intrii cu bocancii plini de zapada in el. Parerea mea  :hihat

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Spune-mi te rog prințesa, accepți cuckoldul. Te implor

Nu.
  • Like 12
  • Minus 2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tot in vacanta?

Nu chiar, de data aceasta n-am rezistat... 😅
  • Like 12
  • Minus 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...