Sari la conținut

O saptamana in Valcea! 0731670030

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Și dacă e mut ce faci îl discriminezi doar pentru că nu poate să vorbească?

Nu există, mai ales că este o coincidenta prea mare cu faptul că am pus in lista de refuzati câțiva in ultima perioada. Iar pe un topic la aceasta sectiune de Valcea se poate observa mitocania unuia care se laudă in gura mare ca el m-a întâlnit. Ceea ce i-am spus ca ori e celebrul băiatul problema al Valcii de care se plâng fetele, iar eu m-am prefacut ca nu-mi dau seama de cine e...si l-am intalnit din curiozitate. Sau e posibil sa fie cineva căruia i-am refuzat două întâlniri intr-o săptămână pentru că aceasta nu fac cu nimeni. Am avut o singura persoana cu care ma intalneam de doua ori pe lună pentru ca acorda mult pe partea financiară. Iar acum, de ceva luni am doi preferați pe care-i primesc tot asa pentru că mă inteleg excelent cu ei si ii simt ca evolueaza de fiecare data in întâlniri, in sfera plăcerilor.

Ori, nu exclud sa fie vreun tepar care n-a stiut sa-mi trimita un mesaj, in timp util, cu anularea unei programări facute! D-ăstia sunt mulți, mai ales din Pitesti... 😅

Mai e si alta posibilitate, dar nu o pot spune aici...

• Like 15
  • Minus 14
  • Oras:Bucuresti
Postat

Mda, da...pana se dovedeste ca-s eu mai "civilă" decat ea...iar ea o adevarata amazoana. Las' că am mai auzit eu povesti...

... deci sa inteleg ca nu vrei sa mai urci o treapta spre a atinge noi experiente orgasmice, sa iti depasesti conditia si sa respiri aerul rarefiat al nirvanei sexuale ... in mintea mea de vanator needucat credeam ca ... ai fi fost candidata ideala pentru o experienta sexuala deosebit de puternica... pacat  :blushing2

oricum oferta ramane valabila ...

P.S. e o civila nevinovata ... o caprioara mai virgina ca tine ... pe care poate vrei sa o vanam impreuna? cum suna oferta asta? :thinking

• Like 3
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

... deci sa inteleg ca nu vrei sa mai urci o treapta spre a atinge noi experiente orgasmice, sa iti depasesti conditia si sa respiri aerul rarefiat al nirvanei sexuale ... in mintea mea de vanator needucat credeam ca ... ai fi fost candidata ideala pentru o experienta sexuala deosebit de puternica... pacat :blushing2

oricum oferta ramane valabila ...

P.S. e o civila nevinovata ... o caprioara mai virgina ca tine ... pe care poate vrei sa o vanam impreuna? cum suna oferta asta? :thinking

Eu zic să iei pe bune cuvintele mele pentru ca intuitia mea nu mă înseală niciodată chiar dacă par eu un pic nesigură de raspunsurile mele...cu siguranță stiu multe. Dar las' asa...că altfel unde mai este plăcerea vânătorii cand celalalt traieste acel placut sentiment că este neprins. Nu te-ai intrebat cum este pentru soricelul acela ce speră in ghearele mâței că există vreo scăpare? Cred ca ti-am spus ca sunt zodia leu si chiar dacă bladetea este o predominantă a caracterului meu, nu pot sa-mi refuz plăcerea...
  • Like 14
  • Minus 14
Postat

Scuze dacă te-am deranjat cu întrebarea era din pură curiositate în legătură cu atitudinea ta față de cei care doar scriu și nu te și contactează telefonic de aceea am dat doar un exemplu adevărat poate prea extrem

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Scuze dacă te-am deranjat cu întrebarea era din pură curiositate în legătură cu atitudinea ta față de cei care doar scriu și nu te și contactează telefonic de aceea am dat doar un exemplu adevărat poate prea extrem

Poate sa ma informeze aici oricine, e un spatiu liber, apoi intr-un mesaj...si eu apoi voi decide in ce moment ii voi răspunde la telefon in funcție de cei care-s prioritari în întâlniri sau cum am zis, dupa cum e si disponibilitatea mea. Am tot insistat, ca timbrul vocal dintr-o conversatie telefonică este esențial pentru mine sa ma orientez, nu numai pentru a face o selectie.
  • Like 12
  • Minus 14
Postat

Eu zic să iei pe bune cuvintele mele pentru ca intuitia mea nu mă înseală niciodată chiar dacă par eu un pic nesigură de raspunsurile mele...cu siguranță stiu multe. Dar las' asa...că altfel unde mai este plăcerea vânătorii cand celalalt traieste acel placut sentiment că este neprins. Nu te-ai intrebat cum este pentru soricelul acela ce speră in ghearele mâței că există vreo scăpare? Cred ca ti-am spus ca sunt zodia leu si chiar dacă bladetea este o predominantă a caracterului meu, nu pot sa-mi refuz plăcerea...

"... nu pot sa-mi refuz placerea..." Aceste cuvinte îmi ațâță dorințele carnale și speranța că te vei ridica la nivelul speranțelor pe care mi le-am clădit în ceeace te privește. Chiar daca mai mult ca sigur că o să rămân doar cu visul tantric ... iar șoricelul nu va putea trăi senzațiile de a se juca cu ghearele mâței sau mâțelor... Părerea mea  :hihat  

• Like 3
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

"... nu pot sa-mi refuz placerea..." Aceste cuvinte îmi ațâță dorințele carnale și speranța că te vei ridica la nivelul speranțelor pe care mi le-am clădit în ceeace te privește. Chiar daca mai mult ca sigur că o să rămân doar cu visul tantric ... iar șoricelul nu va putea trăi senzațiile de a se juca cu ghearele mâței sau mâțelor... Părerea mea :hihat

Dragule, eu ti-am clădit in scurtele interacțiuni avute in mediul online...nu uita care mi-e "meseria"! Plus că...la fel, ramane de necontestat faptul că ridicarea a ceva anume in cadrul scurt al acelor plăceri de-o oră, începe prin tine întâi. Iar eu ma ocup doar sa fie in punctul potrivit încercând sa-ti ghicesc fantezia ca fenomen, nu ca imagine cum ai insistat tu prin discuții cu mine pe-aici. Rar doresc sa-i îndeplinesc cuiva vreo fantezie, ca obiect al fixitatii sale, decat dacă este foarte pasionat si ma decid eu ca ma simt inspirată... Ceea ce tu nu ai reusit încă, te împiedică o timiditate...s-o spun asa finut! ÃŽn altă ordine de idei, dacă citeai articolul recomandat de pe google puteai să vezi ca in mitul respectiv mai poate sa fie vorba si de-un mistret...nu numai de-o căprioară! 😅😅😈

...Iar in acest caz mâțele o să zgarie rău! Si zic eu că e mai bine sa recitesti raspunsurile mele din discuția avută, pentru că am completat intr-un text cu o idee in plus, de care părea iarăsi că încerci sa faci abstractie.

• Like 12
  • Minus 14
Postat

Ceea ce tu nu ai reusit încă, te împiedică o timiditate...s-o spun asa finut! În altă ordine de idei, dacă citeai articolul recomandat de pe google puteai să vezi ca in mitul respectiv mai poate sa fie vorba si de-un mistret...nu numai de-o căprioară!

...Iar in acest caz mâțele o să zgarie rău! Si zic eu că e mai bine sa recitesti raspunsurile mele din discuția avută, pentru că am completat intr-un text cu o idee in plus, de care părea iarăsi că încerci sa faci abstractie.

• Like 4
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ma pe bune acum, cum vi le da tipa asta ...are replicile la ea...asa ceva!

Prefer mai mult să mă joc, chiar dacă in back ground-ul gândirii mele imi cunosc foarte bine intențiile in fiecare punct al vreunei discuții care se iscă pe-aci. ÃŽnsă simt o jenă cand simt ca forțează cineva nota, pentru că educația imi dictează să n-o dau direct pe sistemul omului prin care-si compune vreo forma a orgoliului său, ci...să-i las omului, un spațiu al speranței si-al apartenenței de sine. Nu am vazut oameni mai orgoliosi decât sunt acestia de aici pe forum...😑
  • Like 12
  • Minus 14
  • Oras:Ramniceni
  • Oras:Ramniceni
Postat

Buna Alexandra, vreo sansa sa ne vizitezi in Alba Iulia?

Tu chiar ai vise la ora aceasta ?

• Oras:Unde vreau
Postat

Prefer mai mult să mă joc, chiar dacă in back ground-ul gândirii mele imi cunosc foarte bine intențiile in fiecare punct al vreunei discuții care se iscă pe-aci. ÃŽnsă simt o jenă cand simt ca forțează cineva nota, pentru că educația imi dictează să n-o dau direct pe sistemul omului prin care-si compune vreo forma a orgoliului său, ci...să-i las omului, un spațiu al speranței si-al apartenenței de sine. Nu am vazut oameni mai orgoliosi decât sunt acestia de aici pe forum...😑

Hmm, referitor la orgoliu nu stiu, nu cunosc ...întru doar de amuzament pe acest forum. Oricum, e posibil sa ma insel,desi nu cred,dar iti place sa domini si aici ma refer in general nu pe tema sexuală. Vad o alura de superioritate...hmmm
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tu chiar ai vise la ora aceasta ?

Ai încercat să vezi dacă se poate face confuzia? ☺

... Vad o alura de superioritate...hmmm

Este pentru că este, nu-i neaparat o placere sau o neplacere... Domin pentru ca este cum am spus in comentariul anterior...uneori nu merită să țin deoparte acest talent, finețea sa fiind mult prea mare pentru nepriceperea unora. In rest, ramane un element cum este el in starea sa naturală si intru ca si tine pe forum doar...să mă amuz.

Nu accept să practic sedinte de dominare, iar la sex prefer să fiu atentă la alte aspecte...însă nu cred ca s-a plâns pana acum in intalniri cineva, de înclinația mea (cum ai numi-o tu), ci din contră au spus ca sunt o persoană plăcută si comunicativă.

• Like 14
  • Minus 14
Postat

Ai încercat să vezi dacă se poate face confuzia? ☺Este pentru că este, nu-i neaparat o placere sau o neplacere... Domin pentru ca este cum am spus in comentariul anterior...uneori nu merită să țin deoparte acest talent, finețea sa fiind mult prea mare pentru nepriceperea unora. In rest, ramane un element cum este el in starea sa naturală si intru ca si tine pe forum doar...să mă amuz.

Nu accept să practic sedinte de dominare, iar la sex prefer să fiu atentă la alte aspecte...însă nu cred ca s-a plâns pana acum in intalniri cineva, de înclinația mea (cum ai numi-o tu), ci din contră au spus ca sunt o persoană plăcută si comunicativă.

Alura de superioritate nu inseamna neaparat ca nu esti comunicativă...iar la partea cu plăcutul...chiar e indicât sa nu fim plăcuti de toți...ce naiba doar nu suntem " defecti" sau "catelusi" . Vizavi de întâlniri: prefer sa dau "mortul" in casa la mine si sa afirm cu tărie ca eu sunt genul mai clasic sau mai bine folosesc cuvântul adecvat adica mai prost si anume ca mai cred in "jocul " ala numit cica flirt si după sa ma apuc sa dau din " gladiole".
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Alura de superioritate nu inseamna neaparat ca nu esti comunicativă...iar la partea cu plăcutul...chiar e indicât sa nu fim plăcuti de toți...ce naiba doar nu suntem " defecti" sau "catelusi" . Vizavi de întâlniri: prefer sa dau "mortul" in casa la mine si sa afirm cu tărie ca eu sunt genul mai clasic sau mai bine folosesc cuvântul adecvat adica mai prost si anume ca mai cred in "jocul " ala numit cica flirt si după sa ma apuc sa dau din " gladiole".

Păi, eu vorbeam intru-totul de întâlniri...pentru că nu am permis niciunuia de când sunt in Romania să strice ceva din ceea ce se crează pe parcursul acelui timp petrecut împreună. De aceea i-am vazut pe anumiti useri, reprosandu-mi de vreo trei ori aici pe forum ca nu sunt de acord cu faptul de a mi se aduce critici, mi-au promis chiar pe unu' care sa mă depăsească...sunt deja de trei ani pe forum si nu s-a intamplat nimic, altfel decat pot sa fac eu intr-o intalnire!
  • Like 13
  • Minus 14
Vizitator alin1187
Reputație: 0
Postat

in ce consta dominarea soft,se poate sa iti fac anilingus,cunni sa imi faci tu uro pe fata???

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

in ce consta dominarea soft,se poate sa iti fac anilingus,cunni sa imi faci tu uro pe fata???

Tocmai ce s-a purtat discuția in care am spus ca nu practic dominarea... In schimb accesul la zona intimă a corpului meu este permis atat cat sa-mi facă placere! 😄
  • Like 13
  • Minus 14
Vizitator alin1187
Postat

pai atunci ti-ar face placere sa imi dai voie sa iti fac anilingus cat timp doresti tu?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

👀

ÃŽncearcă si ia vezi dacă poți! 😅

Ce intrebare...

• Like 14
  • Minus 14
Vizitator danmarinar
Postat

👀

ÃŽncearcă si ia vezi dacă poți! 😅

Ce intrebare...

Vizitator danmarinar
Postat

Buna Alexandra..,De Anca ce mai știi?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna Alexandra..,De Anca ce mai știi?

Nu mai stiu nimic din vara anului trecut, iar mie nu-mi stă in obicei sa contactez oamenii...

Asa ceva!:)))))

Păi...tocmai am avut o experiență recentă de acest gen si nu cred că ii poate întrece pe alții, stiu ce vorbesc pentru ca imi place sa imi aleg persoanele si sunt suficient de reticentă la propuneri. Adevarul e că si pretențiile mele sunt mari pe cat imi este si plăcerea...si mă plictisește foarte tare sa dau indicatii daca nu-l simt pe om implicat/dedicat.
  • Like 12
  • Minus 14

Postat

Nu mai stiu nimic din vara anului trecut, iar mie nu-mi stă in obicei sa contactez oamenii... Păi...tocmai am avut o experiență recentă de acest gen si nu cred că ii poate întrece pe alții, stiu ce vorbesc pentru ca eu mi aleg si sunt suficient de reticentă la propuneri. Adevarul că si pretențiile mele sunt mari pe cat imi este si plăcerea...si mă plictisește foarte tare sa dau indicatii daca nu-l simt pe om implicat/dedicat.

Hmm..nu ti sta in caracter sa contactezi oamenii. Permite mi sa fiu putin rautacios: ai avut dreptate ca pe acest site orgoliile sunt mari:)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...