Sari la conținut

O saptamana in Valcea! 0731670030

Postări Recomandate

Postat

- Pule ai zis ca semeni, pule sa dea Dumnezeu sa se faca, zise Hristos, blagoslovind semanatura din treacat cu amândoua mâinile, si apoi se tot duse în drumul sau cu Sf. Petrea, care nu-si putea stapâni mierarea de cuvintele ce auzise ca au esit din gura lui Hristos, pentru ca niciodata nu mai vorbise Mântuitorul asa de buruenos.

Postat

Dar când vine la cules, ce sa vada? n loc de papusoi, de fiecare strujan erau câte trei-patru dragalete de pule, care-de-care mai îmbojorate, mai dârze si mai rasbelite!...

Postat

- Ptiu! drace, iaca ce s-au ales de muncusoara mea de toata vara, zice taranul, scarpinându-se în cap si trântind cusma de pamânt cât ce putu. Asta n-am patit-o de când m-a facut mama... 'tu-i matele aerului!

Postat

- D-apoi cum sa mai vorbesc si eu, matusa, când vezi cum s-a facut Dumnezeu râs de muncusoara mea. Da?, la saraciea în care ma gasesc, pule-mi trebuiesc mie?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu-mi pasă ce vezi, ce doresti si cât de lung ti-e părul...cât timp te-ai spurcat în fața mea cu vorbe mincinoase si intentionat răuvoitoare. Nu v-ați întrebat că poate acele treburi din mintea voastră...pe care mizați, nu au susținere în realitate? Iar în acest caz impresia care vă straduiți atâta să moșmondiți la ea, nu are de ce anume să se lege/prindă în mod real și vă luptați în van! Întâi priviți omul pentru că nu se știe în ce are de gând să vă poarte în funcție de cât ați arătat că meritați fiecare...în plus răbdarea mea este o calitate deosebită si îndelung lucrată. Si repet, nu uitați...eu sunt doar una!

PS. Dă cateva sute de comentarii inapoi cu scroll si vezi că au mai încercat si altele figura ta si dacă vrei sa vorbesti cu pereții esti invitata mea aici, direct, pe acest topic sau deschide si tu unu pentru tine recunoscând ca faci sex cu bărbați de pe acest forum în mod selectiv. Apoi mentionezi nickname-ul meu acolo cu adaosul unei injurii la adresa mea si e simplu... Vai de voi si de mintea voastră, mi se face milă!

Arata-mi barbatul cu care am facut eu sex de pe acest forum in ultimii aproximativ 2 ani.

Abereaza in continuare.

DORITORILOR DE SENZATII TARI CU DROGATA ASTA LE RECOMAND FOLOSIREA A 3 PREZERVATIVE! :)

• Minus 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...