Sari la conținut

O saptamana in Valcea! 0731670030

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

habar nu am despre ce vb dar din cate vad mai sunt nemultumiti straniu este ca numai de bn scriu astia cativa (conturile tale ) in sf te las ca poate incep programari pentru 2020 si te retin sa ai o zi buna si u 

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

habar nu am despre ce vb dar din cate vad mai sunt nemultumiti straniu este ca numai de bn scriu astia cativa (conturile tale ) in sf te las ca poate incep programari pentru 2020 si te retin sa ai o zi buna si u

Eu nu am văzut nici un nemulțumit si nici ridurile in oglindă, mincinosule. Ai 9 ani sa-mi zici tu mie tanti? Sunt o femeie frumoasa cu varsta de 34 de ani. Iar tu esti un ofticat care vrea sa ma calare, cum ati calarit-o pe Lori... si sa put a transpirație.
  • Like 8
  • Minus 4
Postat

sunt ofticat ca am fost la u si nu sa meritat timp pierdut si nu nu mirosi a transpiratie esti curata dar nu mai ai mult pana mirosi a naftalina ca povestea cu 34 de ani nu tine la cei care te-au vazut pana si cu lumina aia difuza cred ca ai 44 poate , nu mai fi suparata era de asteptat ca o sa se intample asta , lasa si tu vrajelile cu sutele tale de programari dar sunati-ma ca poate se anuleaza cineva lasa vrajala cu cei 34 de ani si lasa vrajala care o scrii de pe alte conturi , ca pun pariu ca sunt ale tale si daca e vreunul din cei care au lasat recenzie adevarat cred ca are 100 de ani si pt el e totul ok si nu nu am 9 ani am 28 . fi mai sincera si o sa ai mai mult de castigat 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

sunt ofticat ca am fost la u si nu sa meritat timp pierdut si nu nu mirosi a transpiratie esti curata dar nu mai ai mult pana mirosi a naftalina ca povestea cu 34 de ani nu tine la cei care te-au vazut pana si cu lumina aia difuza cred ca ai 44 poate , nu mai fi suparata era de asteptat ca o sa se intample asta , lasa si tu vrajelile cu sutele tale de programari dar sunati-ma ca poate se anuleaza cineva lasa vrajala cu cei 34 de ani si lasa vrajala care o scrii de pe alte conturi , ca pun pariu ca sunt ale tale si daca e vreunul din cei care au lasat recenzie adevarat cred ca are 100 de ani si pt el e totul ok si nu nu am 9 ani am 28 . fi mai sincera si o sa ai mai mult de castigat

Sincera in ce mai nesimtitule!? Iti dau voie sa ma jignesti... pentru ca eu nu pot sa-mi fac asta mie! E simplu... si nici nu vreau! Pe deasupra... mai esti si naiv, si te lasi provocat. Hai imaginează tu cate vrei urate despre mine... Tu ce crezi eu nu simt dezamăgirea in vocea celor care ma suna? Cand le spun ca fac doar doua intalniri pe zi... timp de trei zile.

Sincer... doar pentru un anal, sa ai atâta oftica si sa-ti bagi urateniile mintii pe acest topic. Esti urat nene in mintea ta acolo... stai departe de mine! Ca altfel... nu se intelege ce te-a apucat.

• Like 8
  • Minus 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Intelegi ce ai spus tu pana acum? Ca fiecare are gustul lui... ca frumusetea si placerea unui om nu o dictezi tu. Ca sunt curata si este o placere sa fac sex anal.

• Like 8
  • Minus 4
Postat

NU am postat niciodata aici, cu  toate ca urmaresc asa din umbra ce se vorbeste pe aici. 

Am fost si eu la domnisoara...si ce sa zic... Este 10 clase peste tot ce se poate gasi in Valcea.

Confirm veridicitatea recenziilor! Nu-i cunosc pe cei care le-au facut, dar la orcice capitol domnisoara este de la 8 in sus. 8 cu exigenta!

Nu inteleg de unde apare acest trol obosit de Alexander1987 , sa debiteze numai prostii si minciuni...

Mai nene, daca nu esti in stare sa apreciezi o femeie adevarata si ce adevarat experimentata in ceea ce face, du-te bai nene pe centura sau stai acasa si da o laba, ca e mai ieftin! ;) 

• Like 1
Postat

nu uita ce am mai zis ca esti in varsta ai poze de acum 20 de ani sau photoshopate si esti si plictisita in cea ce faci nu lua din tot ce am zis doar ce am zis ok .. 

Postat

Bai baiatule debitezi numai tampenii, zau!! Este irelevant faptul ca are 34 , 44 sau 54...Este o femeie care stie ce face  si cu care te poti simti foarte bine! Dar probabil habar nu ai ce inseamna sa te simti bine cu o femeie. Daca un mic rid sta in calea placerii tale, inseamna ca habar nu ai sa parecizei o femeie adevarata in pat!

• Like 1
Postat

si postarile de pe alte conturi ale tale nu pacalesc pe nimeni . deci clar de evitat

M-au ''pacalit'' pe mine si nu am regretat :) Ok , pai evit-o atunci! Macar nu isi pierde timpul cu tine, cand altii stau la coada si o apreciaza pentru ceea ce face :) 

• Like 1
Postat

De ce te obosesti Visule cu raspunsuri catre cei care nu inteleg o anumita eleganta, un stil mai deosebit decit un fast-fuck, brutal? Iar gustul cu privire la frumusete fiecare cu standardele lui si capacitatea de a intelege! Te sarut!

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

De ce te obosesti Visule cu raspunsuri catre cei care nu inteleg o anumita eleganta, un stil mai deosebit decit un fast-fuck, brutal? Iar gustul cu privire la frumusete fiecare cu standardele lui si capacitatea de a intelege! Te sarut!

Stiu ce zici...

Dar nu vreau sa ma simt neputincioasă in fața jignirilor, fac si eu o intervenție atât cat imi permite statutul si faptul ca suntem oameni- ființe subjugate limbajului.

Cred ca în viitor... pot spune ca este si mai rău, la cate presiuni am primit si din partea Bucurestiului. Nu stiu cum o sa ma împart...

Uite ce am pus ieri pe un topic din București... o foto facuta intr-o oglinda necuratata, pentru ca era cineva care insista prea mult cu cererile sale. El doreste sa ma întâlnească in aceasta forma fizică... si se teme mereu, stiind ca slăbesc foarte iute.

post-143417-0-52204500-1485347964_thumb.jpg

post-143417-0-91995400-1485347973_thumb.jpg

post-143417-0-81719200-1485347983_thumb.jpg

• Like 15
  • Minus 6
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

M-au ''pacalit'' pe mine si nu am regretat :) Ok , pai evit-o atunci! Macar nu isi pierde timpul cu tine, cand altii stau la coada si o apreciaza pentru ceea ce face :)

Te invit sa te mai păcălesc iar, si iar... cu aceeasi placere din partea mea. Promit ca nu am sa ma plictisesc... sa ma simt bine. Pentru ca sunt si momentele mele... si viata este doar una. Respect ceea ce pot face.
  • Like 8
  • Minus 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Măcar intr-o oglinda murdară... nu mai poate zice nimeni ca fotoshopez.

• Like 5
  • Minus 4
Postat

De ce sa te simti jignita, cind tu stii care este realitatea ta! Cei care vorbesc astfel se jignesc singuri! Te pup!

• Like 1
Postat

Apropos de foto! Nici oglinda mai patata nu ascunde frumusetea ta! Stii cum se spune - in lacurile cu noroi pe fund cresc nuferi!

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Programul si-l face in functie de placerile pe care le simte ea. Modul in care participa la o intilnire, respectul care il are pentru partener( nu vreau sa spun client - eu asa am simtit-o, o partenera in frumoasa activitate) o fac sa aiba programari putine, de super calitate, si nu ii spunem noi - pe un ton poruncitor - cum sa-si faca programul si citi pe zi sa primeasca. Plus de asta are si viata personala care trebuie respectata!

De unde stii...esti amantul....?
Postat

Cum te-ai simtit cu tipa si cum au fost servicii-le oferite...este parerea ta nu am ce comentez...dar sa spui ca tipa la 34 ani este ,,batrina,, aici este rautate.

pai cele de 45-50 ani acre sunt vro 200 pe forum....alea ce sunt mumii....sau zombii....?

Uite poate am gresit Eu cu parerea da exemplu de 3 tipe tinere interesante si cu servici standard.

Asfel putem sa ne dam seama de standartele tale....oricum succes si ciocane tari...

• Like 1
Postat

Ia sa ii mai dai si teapa ! Lauda de sine nu miroase bine ! O femeie oarecare care sa da prea interesanta si ocupata , la unii tine vrajeala la altii NU ! Poate pleci in buc ca tot te cauta aia " multiiiii "

Postat

Nu sunt neiberr, dar o cunosc pe Vis inca de la Snagov, am fost impreuna de multe ori si pot spune cu certitudine ca atitudinea ei este de amanta pasionala, si pe linga actinile in sine deosebite- incepind cu GFE si prestatia in sine sex oral, anal,normal- ai cu cine pueta o discutie aparte. Pot spune asta pentru ca timpul petrecut impreuna cu ea a fost de fiecare data lung.

• Like 1
Postat

incep sa cred ca sunt multi mutanti prin valcea oameni atat de urati incat iti e frica sa te uiti la ei daca o vedeti pe tanti de 44 de ani o fotomodela si vi se pare ca ati prins pe dumnezeu de picior atat de terminati sunteti in viata sexuala incat ati fute orice ? lol ori varianta in care madam de mai sus are mai multe conturi de pe care isi lasa comentarii . pentru mine asta a fost doar o batranica , pentru voi care oti fi deja la pensie normal ca vi se pare carne frageda . si daca unele conturi sunt adevarate pot spune cu incredere ca stiu de ce pleaca astea mai bunicele de la voi din vl .. ca sunteti niste libidinosi si nu se merita nici pt bani sa se injoseasca . e bn acum ca avveti si voi batranica pt mine dar pentru voi tinerica cu care va distrati 

Postat

si nu statea ea in buc venea ea la saracia asta daca ii meargea bn mda acolo nu o suna nimeni ca e competitie nu de unde sa alegi nu te multumesti ca unii terminati cu orice .. ca din cauza prostiilor astia la buc e 200 ora si cu femei nu mumii si aci 300 . dar la cat se respecta astia ...

Postat

incep sa cred ca sunt multi mutanti prin valcea oameni atat de urati incat iti e frica sa te uiti la ei daca o vedeti pe tanti de 44 de ani o fotomodela si vi se pare ca ati prins pe dumnezeu de picior atat de terminati sunteti in viata sexuala incat ati fute orice ? lol ori varianta in care madam de mai sus are mai multe conturi de pe care isi lasa comentarii . pentru mine asta a fost doar o batranica , pentru voi care oti fi deja la pensie normal ca vi se pare carne frageda . si daca unele conturi sunt adevarate pot spune cu incredere ca stiu de ce pleaca astea mai bunicele de la voi din vl .. ca sunteti niste libidinosi si nu se merita nici pt bani sa se injoseasca . e bn acum ca avveti si voi batranica pt mine dar pentru voi tinerica cu care va distrati 

MAI SINISTRULE SI NEICA NIMENI TU DE UNDE AI APARUT SA FACI PE PROFESORUL CAND ABIA TI S-A RUPT ATA SI TI S-A USCAT CASUL LA GURA?

Postat

Tu si Sorsor va bagati in seama si poluati topicul cu ineptiile si parerile voastre in contradictie totala cu restul. Sau poate doar atat puteti sa va uitati la struguri si sa faceti pe Gica Contra!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...