Sari la conținut

O saptamana in Valcea! 0731670030

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu nu ma fut pe bani, am analizele facute, nu am motiv sa le pun aici.

Chiar le-am facut, am avut karma sa nu am nimic. Femeia asta cere... Zic, sa-i dam Cezarului ce merita!

Dragă, am vârsta de 35 de ani, sunt majoră, nu îmi spune nimeni de alegerile mele!!! Eu risc cu necunoscuții si fac întâlniri, e riscul si plăcerea mea! Nu ma judecă nimeni pentru nimic! Înțelegeți? Chiar daca e o ofertă publică si nu stau sa agăț prin cluburi si cafenele, e alegerea mea! Ce e asa greu de înțeles? La fel e și pentru bărbații care aleg să aibă o întâlnire plăcută cu mine, nu e ok că încercați voi să le influențați decizia cu aceste denigrari si jigniri aduse mie!!!
  • Like 10
  • Minus 28
  • Oras:Bucuresti
Postat

35 aberai ca ai acum cativa ani...

Ai timpul oprit ca si mintea!

Nu te-am oprit din futut, doar ii informez pe cei pasibili sa te viziteze ca se pot imbolnavi.

Esti pusa pe lista si celor cu boli, doar de dragul sa umple o... ca tine cu inca ceva pentru ca meriti! :)

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

35 aberai ca ai acum cativa ani...

Ai timpul oprit ca si mintea!

Nu te-am oprit din futut, doar ii informez pe cei pasibili sa te viziteze ca se pot imbolnavi.

Esti pusa pe lista si celor cu boli, doar de dragul sa umple o... ca tine cu inca ceva pentru ca meriti! :)

32 de ani am spus pe acest forum că am în urma cu 3 ani!!! 😅

De la ce să se îmbolnăvească cineva care se întâlnește cu mine? De la zvonurile scrise de voi aici și care nu vreți sub nici o formă să le lămuriți într-o discuție sinceră cu mine? Nu puteți sa lămuriți nimic pentru că intențiile voastre sunt doar mârșăvie și este egală cu zero orice orice încercare de-a voastră!!

• Like 10
  • Minus 28
  • Oras:constanta
Postat

Ma uit la voi fratilor si ma minunez cum o incercati prin toate partile si mijloacele sa faceti loc altora din conversatiile ulterioare de ceva vreme care mai de care incearca sa o scoata pe cumatra vuple de pe forum motivele doar voi le stiti .... 40% dintre voi sunt Pestuti mici care au femei la treaba sau neveste asa e mai nou sa iti dai nevasta la pla poate poate iesiti din saracie  restul clientii care nu ma intereseza si nu au nici o vina poate ca na ma incearca sa dea apa la moara

Dar cum vine o gasca lesinata imatriculat azi pe forum:  dararboalili inscris la: Astazi, 17:16 Offline Ultimul click: Astazi, 17:35

asta poate inseamna ca e altul mai de sus care vb intentionat si se simte nebagat in seaman hop si-a facut cont la secunda si a postat bai mascariciule tu te faci de ras singur o acuzi pe fata asta ca e bolnava pai ai dat acolo si ai luat ceva stii ceva concret aberatii numai unul care nu are o chifla in stomac poate sa spuna asta

a pus fata filmare cum si-o trage si daca e amantul sau iubitul asta inseamana sa o arda protejat pai tu cu nevastata sau amanta cum o faci ?????

Una peste alta daca aveam acces de admin la cont eu unul va dadeam ban pe ip sa nu mai faceti conturi clona.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ma uit la voi fratilor si ma minunez cum o incercati prin toate partile si mijloacele sa faceti loc altora din conversatiile ulterioare de ceva vreme care mai de care incearca sa o scoata pe cumatra vuple de pe forum motivele doar voi le stiti .... 40% dintre voi sunt Pestuti mici care au femei la treaba sau neveste asa e mai nou sa iti dai nevasta la pla poate poate iesiti din saracie  restul clientii care nu ma intereseza si nu au nici o vina poate ca na ma incearca sa dea apa la moara

Dar cum vine o gasca lesinata imatriculat azi pe forum:  dararboalili inscris la: Astazi, 17:16 Offline Ultimul click: Astazi, 17:35

asta poate inseamna ca e altul mai de sus care vb intentionat si se simte nebagat in seaman hop si-a facut cont la secunda si a postat bai mascariciule tu te faci de ras singur o acuzi pe fata asta ca e bolnava pai ai dat acolo si ai luat ceva stii ceva concret aberatii numai unul care nu are o chifla in stomac poate sa spuna asta

a pus fata filmare cum si-o trage si daca e amantul sau iubitul asta inseamana sa o arda protejat pai tu cu nevastata sau amanta cum o faci ?????

Una peste alta daca aveam acces de admin la cont eu unul va dadeam ban pe ip sa nu mai faceti conturi clona.

Coaie mai citeste si pe DG si pe topicele unde a intrat VisTantric si a facut circ. Idola ta nu e asa de sfanta precum crezi.

Vizitator
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Ce zice ala de se screme sa scrie boldat si rosu?  :laugh2  :slap2

E pierdut saracu', doar Sfantul Parinte Pipilica il poate ajuta :))

• Like 1
Postat

Coaie mai citeste si pe DG si pe topicele unde a intrat VisTantric si a facut circ. Idola ta nu e asa de sfanta precum crezi.

nu o fi coaie dar e prea de tot hai 1 data 2,3,4 da te saturi de gascani o fi facut ravagii si nu e idola mea doar ca mi se pare aiurea eu unul nu o fac cu amanta protejat sau cu nevasta de unde stim ca nu e unul dintre ei in filmarile ei

Postat

E pierdut saracu', doar Sfantul Parinte Pipilica il poate ajuta :))

nu se screme dar nu haleste baietii de oras ca tine asa vrei sa pari da nu esti din contra se intelege alceva

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hai că vă las acum iarăși singuri in stupiditatea voastră pe acest topic!

• Like 12
  • Minus 16
Postat

nu o fi coaie dar e prea de tot hai 1 data 2,3,4 da te saturi de gascani o fi facut ravagii si nu e idola mea doar ca mi se pare aiurea eu unul nu o fac cu amanta protejat sau cu nevasta de unde stim ca nu e unul dintre ei in filmarile ei

Dispari! Amanta poate avea orice, iar tu orice aduci la neasta... Onorabila din partea ta si interventia de aici. Felicitari!

Vizitator
Postat

Problema e ca domnita Clarisa se potoleste o vreme si pe urma sare iar pe topicele fetelor, fara a fi invitata. Asa ceva nu se face. Cat despre sexul normal neprotejat e strict problema ei. Amandina a facut o informare destul de clara pentru  ca acesti colegi futaci sa stie la ce riscuri se expun. Savvy ?

Vizitator
Postat

Hai că vă las acum iarăși singuri in stupiditatea voastră pe acest topic!

De ce il faci pe motanelul79 prost ???

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu nu am făcut circ nicăieri cu nimeni!! Voi faceti, încercând să copiați țiganii în comportament și vă băgați peste orice comentariu de-al meu jignind si agresând!!!!

• Like 13
  • Minus 16
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

De ce il faci pe motanelul79 prost ???

Pentru că esti tu prost si nu înțelegi ca nu m-am gandit la faptul că va intra in discuții imposibile cu voi!!!

• Like 14
  • Minus 16
Vizitator
Postat

Eu nu am făcut circ nicăieri cu nimeni!! Voi faceti, încercând să copiați țiganii în comportament și vă băgați peste orice comentariu de-al meu jignind si agresând!!!!

Ai mintea scurta ? Nu cunosti fetele : Delia, Inesis, Tanya, Andrea Rebeka, Amandina ??? 

• Like 1
Vizitator
Postat

Pentru că esti tu prost si nu înțelegi ca nu m-am gandit la faptul că va intra in discuții imposibile cu voi!!!

ai de plm :))) De pus in rama asta

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

da coaie asa e cum spui tu dar nu ai dreptate in toate cazurile undeva aici cineva greseste

Măcar dacă era greșeală...e prostie si ignoranță la care suntem toți obligați sa fim martori cât timp avem acest topic ca punct de contact pentru întâlnirile care le stabilesc!

• Like 15
  • Minus 16
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

ai de plm :))) De pus in rama asta

De ce? Că te-ai trezit tu scriind pe-aci si nu poți formula concret ce ai de spus in mod real!??? Nici gand...

• Like 15
  • Minus 16

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ai mintea scurta ? Nu cunosti fetele : Delia, Inesis, Tanya, Andrea Rebeka, Amandina ???

Tu nu stii cum sa te afli in treaba? Du-te sa le scrii recenzii dacă ai facut sex cu ele si nu mai pierde vremea pe acest topic In mod inutil!!!
  • Like 16
  • Minus 16
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...