Sari la conținut

O saptamana in Valcea! 0731670030

Postări Recomandate

Postat

S-apoi dumneata ma mai înghii si cu batae, ca pesemne nu-s eu destul de batut de Dumnezeu! "Tu-i-as patruzecile cui stiu eu sa-i fut, ca au început a ma lua lumea de nebun..."

Postat

Cucoana vedea acum ca taranul are dreptate, si se face a se uita într-o parte, dar tot tragea cu coada ochiului si la cinstita pula din când în când.

Postat

- Cum sa se face, cucoana! Sa ierte cinstita fata a dumneavoastra ia, când vine cuiva pofta de dânsa, o sueri de câteva ori, cum sueram noi oile la strunga, s-apoi atunci, tine-te la frecus - cât ce-i pute, ca las' daca m-a da de rusine.

Postat

Iara când te-i multimi si-i vrea sa te lese de frecus, sa strigi la dânsa: ho! ho! haram nesatios! Si atunci îndata numai ce-o vezi ca se trage înapoi frumos, ca serpele la lapte dulce... Si pe urma, de câte ori ti se scoala... tot asa sa faci. Si daca nu te-i multami, atunci sa ma blastemi pe mine.

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

E superba aceasta seara de sambata!! A fost asa de cald astazi, mi-a placut...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Poți avea o întâlnire cu mine doar în orașul Vâlcea!!!

Bună eu mă numesc Alexandra, sunt o femeie frumoasă cu vârsta de 35 ani și sunt pe acest forum pentru a stabili întâlniri agreabile cu bărbați de bun simț, cu educație și plăcuți.

Oferta mea este de companie intimă și masaj, 250 Ron o oră/o oră și ceva timp în plus din partea mea, iar o finalizare 150 Ron.

Dețin apartament pentru întâlniri, contactul sexual este protejat iar cel oral îl fac neprotejat în funcție de igiena(ras, epilat, tuns sau un dus bine făcut la mine în apartamentul ce-l pun la dispoziție pentru întâlniri), dacă nu se respectă condițiile menționate de mine îmi ofer dreptul să refuz întâlnirea încă de la telefon.

Masajul de relaxare este opțional, oferit din partea mea dacă este cazul. Sunt înaltă 1.80, 65 kg, sânii micuți și frumoși, ochii verzi spre albastru, păr roșcat închis cu lungimea până la umeri.

Programările pentru o întâlnire se stabilesc cu o zi înainte, apoi se face o confirmare printr-un mesaj dimineata până în ora 11, iar telefonic ne auzim iarăși cu o oră înainte de programarea stabilită pentru a avea timp să mă pregătesc și pentru a da indicații cum se poate ajunge la apartament.

Anunț că în fiecare lună fac o săptămână, maxim două de întâlniri și mai mulți de trei bărbați pe zi nu doresc să cunosc, deci încercați să vă țineți informați sau în contact cu mine dacă vedeți că nu reușiți din prima încercare să stabiliți o întâlnire.

Cine nu înțelege aceste aspecte, rog să se abțină de la comentarii pentru că nu va obține explicații din partea mea, nici la telefon și nici pe site.

Poți avea o întâlnire cu mine doar în orașul Vâlcea!!!

Postat

- Pule ai zis ca semeni, pule sa dea Dumnezeu sa se faca, zise Hristos, blagoslovind semanatura din treacat cu amândoua mâinile, si apoi se tot duse în drumul sau cu Sf. Petrea, care nu-si putea stapâni mierarea de cuvintele ce auzise ca au esit din gura lui Hristos, pentru ca niciodata nu mai vorbise Mântuitorul asa de buruenos.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...