Sari la conținut

O saptamana in Valcea! 0731670030

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sa pun iarasi recenzii si poze cu mine?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Acesti robotei virtuali...ce oare au acoperit cu sute de comentarii in repetate randuri?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Au acoperit tampenii spuse despre mine!!! De ce?

Au acoperit marturia unor oameni cu bun simt si poze facute de anumiti barbati care m-au intalnit!!! De ce?

• Oras:Bucuresti
Postat

Vrei sa dau Up la topicul tau? Asa s-ar explica de ce esti frustrata...

Sau sa gasesc pe topicul "cum te simti azi" cu zecile de comentarii unde ti-ai expus problema...Mmm, deliciu!

Facem show pana la capat pe acest topic daca aceasta va e intentia...

Proasta pulii, cauta-mi topicul, vezi ce gasesti pe DG... screme-te si chinuie-te!

Tu esti aici sa faci bani, nu eu.

Taratura este plina de boli! 

Postat

Proasta pulii, cauta-mi topicul, vezi ce gasesti pe DG... screme-te si chinuie-te!

:)))))

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

19 vizitatori in acest moment, pe acest topic, incredibil!!! Cine sunt cei care stau in acest moment pe acest topic sa imi citeasca afirmatiile...? Cine sunt acesti curiosi si cum au aparut dintr-o data, toti?!!! 😈😃

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu este vorba doar de DG, ofticat-o!! Eu spun de prestari servicii, ce-ai indurat...cum a ajuns topicul si intentia ta batjocura unora! Sa se inteleaga de ce esti frustrata... Innes macar a recunoscut de la ce ii vine frustrarea, dar proasta nu si-a dat seama ca ma pune in oala cu altii care-mi fac acelasi lucru... Eu nu inteleg cum va lasati atrase in murdaria astora!!! Cat de stupide puteti sa fiti?
Postat

Sunt eu pe topic, cretino, am adunat si peste 30. :)

Tocmai se plangea ca i-au disparut defaimarile...  :laugh2  :laugh2  :laugh2

:laugh2  :laugh2  :slap2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sunt eu pe topic, cretino, am adunat si peste 30. :)

Ti-ai facut conturi false? Imi veti face o recenzie falsa? Vreau sa stiu... 😃
Postat

Nu este vorba doar de DG, ofticat-o!! Eu spun de prestari servicii, ce-ai indurat...cum a ajuns topicul si intentia ta batjocura unora! Sa se inteleaga de ce esti frustrata... Innes macar a recunoscut de la ce ii vine frustrarea, dar proasta nu si-a dat seama ca ma pune in oala cu altii care-mi fac acelasi lucru... Eu nu inteleg cum va lasati atrase in murdaria astora!!! Cat de stupide puteti sa fiti?

Matracuco, iar vorbesti de fata asta fara sa fii provocata ? A dat strechea in tine sifilitico !!!

• Like 1
Postat
inesisInscris la: 25 Nov 2017
OFFLINE Ultimul click: Astazi, 20:32
Le doresc multa sanatate dusmanilor mei ❤️❤️❤️ Ei ma ajuta sa ma pastrez mereu CORECTĂ.
Postat

Care servicii? Sapa sa vad eu topicul unde prestez servicii!

Era inchis de vreo 4 ani, daca nu mai mult.

Intentia mea conteaza pentru mine, batjocura unora, cum zici, conteaza pentru ei.

Eu am parerea proprie, nu-mi pasa de ar insista sa-mi spuna cineva, observa ca nu-mi pasa de indrugi... Singura stupida aici esti tot tu.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Matracuco, iar vorbesti de fata asta fara sa fii provocata ? A dat strechea in tine sifilitico !!!

inesis

Inscris la: 25 Nov 2017OFFLINE[/size] Ultimul click: Astazi, 20:32[/size]

Le doresc multa sanatate dusmanilor mei ❤️❤️❤️ Ei ma ajuta sa ma pastrez mereu CORECTĂ.

Trebuie neaparat sa fiu provocata cand ceea ce ati facut si faceti in continuare...este absurd si de prost gust? Nu!! Asa meritati!! Sa faca toti la fel ca mine, toti cei carora le-ati sarit in cale...
Postat

Intentia mea conteaza pentru mine, batjocura unora, cum zici, conteaza pentru ei.

Eu am parerea proprie, nu-mi pasa de ar insista sa-mi spuna cineva, observa ca nu-mi pasa de indrugi... Singura stupida aici esti tot tu.

:clapp

• Like 1
Postat

Trebuie neaparat sa fiu provocata cand ceea ce ati facut si faceti in continuare...este absurd si de prost gust? Nu!! Asa meritati!! Sa faca toti la fel ca mine, toti cei carora le-ati sarit in cale...

Cretino, fata asta nu se coboara la nivelul curvelor proaste din care faci tu parte, curve care sunt sortite sa se prostitueze toata viata ca sa nu moara de foame si sa nu fie batute de pescalau, curve care se fut neprotejat pentru ca sunt rupte de tot.Toata clientela ta se rezuma la limburicii modifcati anal genetic.

Postat

Nu te mai droga! Nu am si nu o sa am clone.

Era paranoia de prin 2014, nimic nu s-a schimbat, ba mai rau, starea ei de sanatate mintala s-a inrautatit....ce face sifilisul.

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Draga, intentia ta nu a fost lansata nici macar pe jumatate iar forta ta talentului tau de domina si placerea ta sexuala nu si-a gasit loc sa se manifeste si sa se reverse complet. Aici e sursa frustrarii tale...N-am eu nici o vina ca ati cedat, tu si altele!!! Este povestea voastra si o stiu pe de rost...Dar ma mira ca va faceti de lucru tot cu cei care v-au doborat si nu realizati acest fapt!!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...