Sari la conținut

O saptamana in Valcea! 0731670030

Postări Recomandate

• Oras:Râmnicu Vâlcea
  • Oras:Râmnicu Vâlcea
Postat

Ma intreb de unde ai atatia bani sa cotizezi in mod constant la domnisoara vis ca stiu ca nu e ieftina...sau ai abonament cu reducere. 😄

Tu esti tipul din poza?....

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Tarif ultra , 150 Lei / finalizare....ce pleasca , asa , mai provinciala !

Si cand te gandesti ca unii afirmau sus si tare ca accepta doar de la doua ore in sus.

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tarif ultra , 150 Lei / finalizare....ce pleasca , asa , mai provinciala !

Si cand te gandesti ca unii afirmau sus si tare ca accepta doar de la doua ore in sus.

Dacă tre' să port lupte cu d-ăștia ca tine consideră că e pleașcă... Plus că sexvl a știut să fie deosebit de convingător împreună cu alții, se știu ei care sunt. Eu nu confund virilitatea cu grosolănia ascunsă în firile voastre! Ah...și nu uita, tu ești printre ultimii de pe listă. Sexvl a știut să aștepte, căci altfel aceeași soartă avea și el, de la două ore în sus...și-atunci puteați să vă întrebați de buzunarul lui. Oricum...atenția voastră trebuie să fie în continuare distrasă de faptul că nimeni nu poată să facă sex cu mine mai mult de o dată pe lună. Să nu uitați totuși care e adevărul...Pe cine aleg eu este strict treaba mea și așa va rămâne! Cei care sunt așa interesați de mine pot face o mie de filme, însă misterul va rămâne în mâna mea...acționând! Iar eu sunt foarte răbdătoare pentru că nu am scopuri, nu am pe nimeni căruia să mă supun sau să mi se supună! Te-am avertizat, mie îmi plac oamenii care gândesc cu propriul creier... Am văzut mulți oameni care au vrut să mă fută de pe acest forum și am văzut schimbarea lor de peste noapte...Repet, te-am avertizat...habar nu ai ce influență pot avea eu! Și văd deja cum o iei în direcția aia...pentru că nu ai nici o sanșă, tu și mulți alții care vor urma. Eu văd foarte simplu...și cu fiecare secundă care trece, totul se va lumina de la sine! Pentru că în realitate oamenii vorbesc și eu tac... Nu poți să-mi cunoști prietenii și să afli cum eu tac, ei știu...iar pentru mulți tăcerea mea va rămâne ascunsă și neștiută. Păstrează-ți indiscreția pentru @betty și lasa-mă să te încolțesc acolo...știu că asta îți dorești!
  • Like 8
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tu esti tipul din poza?....

...Dar nici de pe google nu pare luată fotografia! Ar trebui făcut un report...

• Like 8
Vizitator
Postat

Dacă tre' să port lupte cu d-ăștia ca tine consideră că e pleașcă... Plus că sexvl a știut să fie deosebit de convingător împreună cu alții, se știu ei care sunt. Eu nu confund virilitatea cu grosolănia ascunsă în firile voastre! Ah...și nu uita, tu ești printre ultimii de pe listă. Sexvl a știut să aștepte, căci altfel aceeași soartă avea și el, de la două ore în sus...și-atunci puteați să vă întrebați de buzunarul lui. Oricum...atenția voastră trebuie să fie în continuare distrasă de faptul că nimeni nu poată să facă sex cu mine mai mult de o dată pe lună. Să nu uitați totuși care e adevărul...Pe cine aleg eu este strict treaba mea și așa va rămâne! Cei care sunt așa interesați de mine pot face o mie de filme, însă misterul va rămâne în mâna mea...acționând! Iar eu sunt foarte răbdătoare pentru că nu am scopuri, nu am pe nimeni căruia să mă supun sau să mi se supună! Te-am avertizat, mie îmi plac oamenii care gândesc cu propriul creier... Am văzut mulți oameni care au vrut să mă fută de pe acest forum și am văzut schimbarea lor de peste noapte...Repet, te-am avertizat...habar nu ai ce influență pot avea eu! Și văd deja cum o iei în direcția aia...pentru că nu ai nici o sanșă, tu și mulți alții care vor urma. Eu văd foarte simplu...și cu fiecare secundă care trece, totul se va lumina de la sine! Pentru că în realitate oamenii vorbesc și eu tac... Nu poți să-mi cunoști prietenii și să afli cum eu tac, ei știu...iar pentru mulți tăcerea mea va rămâne ascunsă și neștiută. Păstrează-ți indiscreția pentru @betty și lasa-mă să te încolțesc acolo...știu că asta îți dorești!

Ce atentie coplesitoare mi se acorda , m-am udat tot !

Sa te iau cu liniute desi nu meriti atentia mea ( cand o femeie zice nu , nu este !)

- esti la fel de duplicitara si fatarnica ca atunci cand ti-ai batut joc de mine

- de cate ori ti-am zis la micutul smartphone ca vreau sex cu tine ? Aud ?

- ba ca nu ai vrut niciodata intalnire , ba ca ai fi fost dispusa sa ma vezi pe scurt la o cafea. Eu ce sa mai cred ?

- cine m-a ajutat sa descifrez faptul ca m-ai respins ? Simpatia ta Vships.

De ce ? Am pomenit cuvantul una ora...de atunci s-a scurtcircuitat totul

- da , ma gandesc zi si noapte la tine. Ai fi buna pentru un studiu de caz.

- esti dependenta de socializare si de felul cum esti perceputa de ceilalti.

Ai scris fluviu de asertiuni....mai ales ca ma " simpatizezi "

- care este treaba cu Betty , tu nu cunosti toate detaliile.

Ea este o curva penala. Tu esti poate o dama de companie intima si ne.

- ce lista madame , mi-ai zis nu.

Ce o tot intorci , esti curioasa ?

Nu ti-am zis cum arat ?

Sunt mai mult lung decat lat iar cand zambesc fac gropite in obraji.

Esti ceva de speriat !

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ce atentie coplesitoare mi se acorda , m-am udat tot !

Sa te iau cu liniute desi nu meriti atentia mea ( cand o femeie zice nu , nu este !)

- esti la fel de duplicitara si fatarnica ca atunci cand ti-ai batut joc de mine

- de cate ori ti-am zis la micutul smartphone ca vreau sex cu tine ? Aud ?

- ba ca nu ai vrut niciodata intalnire , ba ca ai fi fost dispusa sa ma vezi pe scurt la o cafea. Eu ce sa mai cred ?

- cine m-a ajutat sa descifrez faptul ca m-ai respins ? Simpatia ta Vships.

De ce ? Am pomenit cuvantul una ora...de atunci s-a scurtcircuitat totul

- da , ma gandesc zi si noapte la tine. Ai fi buna pentru un studiu de caz.

- esti dependenta de socializare si de felul cum esti perceputa de ceilalti.

Ai scris fluviu de asertiuni....mai ales ca ma " simpatizezi "

- care este treaba cu Betty , tu nu cunosti toate detaliile.

Ea este o curva penala. Tu esti poate o dama de companie intima si ne.

- ce lista madame , mi-ai zis nu.

Ce o tot intorci , esti curioasa ?

Nu ti-am zis cum arat ?

Sunt mai mult lung decat lat iar cand zambesc fac gropite in obraji.

Esti ceva de speriat !

Dacă ești surd nu mai cere să ți se răspundă! E lipsă de respect și nu fac eu educație cu tine, mincinosule...du-te și le poartă vălul celor de teapa ta! Tu trebuie să știi că nu iert pe cei care jignesc o femeie și nu este vorba de mine aici! Ai prea multe întrebări și mă plictisești!
  • Like 8
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

F

Ă

Salut @tanya! Ce mai faci? Ești bine măi copiliță, îți mai zboară gândul la monstruleții cu coarne? Vrei să-i visezi de-adevăratelea și nu cunoști a cere?

• Like 12
  • Oras:Timisoara
Postat

Scuze , la poza am dat punct nu la postare , intru in graba sa mai vad o poza cu tine si nu ma prea uit atent la discutii

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Scuze , la poza am dat punct nu la postare , intru in graba sa mai vad o poza cu tine si nu ma prea uit atent la discutii

😅 Chiar asa? Ce fac oamenii din neatenție... Iar eu, nevinovata am făcut doar niste amarate de poze! Dar când mă fut cum este oare? Mă simt mult mai bine...stiu! Dar pozele acelea, un gest spontan...câți poate să obsedeze? Că mie greu imi vine a crede că o pustoaica singură, de capul ei...se-aruncă in gura leului!
  • Like 13
  • Minus 8
Postat

Nu stiu cati obsedeaza , vad ca au fost si sunt cativa , dar cred ca mai mult interseaza.

Cum e cand o pui ? Poate vedem odata si odata cine stie

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu stiu cati obsedeaza , vad ca au fost si sunt cativa , dar cred ca mai mult intereseaza.

Sa vorbesc si eu ca pe plaiurile tale...interesează dar nu se vede!

Cred că nu trebuia să scormonesc prea mult jarul încins că pe cativa i-a ars si nu si-au revenit...

• Like 13
  • Minus 8
Vizitator
Postat

Ti-am zis , esti perfecta pentru un studiu de caz.

Tu ai voie sa atingi un om ( nemotivat), sa minti.

Ramai in lumea ta.

Repeta-ti pana la saturatie :

In tot ce e frumos pe lume , ma vad pe mine.

• Like 2
Postat

Sa vorbesc si eu ca pe plaiurile tale...interesează dar nu se vede!

Cred că nu trebuia să scormonesc prea mult jarul încins că pe cativa i-a ars si nu si-au revenit...

Ma uit mai mult la ce faci decat la altele dar prefer cand scrii asa mai simplu . Observ ca poti si asa ,te adaptezi la om ca asta e o cerinta profesionala

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ma uit mai mult la ce faci decat la altele dar prefer cand scrii asa mai simplu . Observ ca poti si asa ,te adaptezi la om ca asta e o cerinta profesionala

La chestiunea de adaptare am terminat de lucrat încă din copilărie si e mult de povestit pe această temă. In rest sunt încrezătoare că omul isi ia atat cat merită si cat ii este dat de la cel de sus.

• Like 13
  • Minus 8
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...