Sari la conținut

O saptamana in Valcea! 0731670030

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Este un video nou in care ti-am arătat funduletul meu iarăsi... Ce faci?

Binisor. Nu ai mai raspus la mesajele mele pe whatsup . Video l-am vazut, desi a cam trecut ceva vreme de cand nu ai mai postat clipuri ( stim noi unde) . daca esti in vacanta putem vb la telefon ? 

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Binisor. Nu ai mai raspus la mesajele mele pe whatsup . Video l-am vazut, desi a cam trecut ceva vreme de cand nu ai mai postat clipuri ( stim noi unde) . daca esti in vacanta putem vb la telefon ?

Pe site-ul de care zici tu nu imi place sa pun video-uri.

Sunt deja 11 video-uri de amator si sunt foarte bine facute pentru categoria aceasta, iar atitudinea ta nu este bună te atentionez! Este un singur video mai vechi făcut in urma cu un an si ultimul facut in urmă cu doua zile...Enjoy!

• Like 7
  • Minus 22
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna.ti-am lăsat mesaj pe telefon daca ne putem întâlni astăzi.astept un răspuns.multumesc

Nu. Aveam deja stabilit pentru in această seară, la fel cum am deja până Vineri pentru fiecare seară. Acord prioritate celor din Vâlcea pentru că au stiut să fie mai serioși când au făcut programări în anul pe care l-am petrecut aici, decât alții care sunt doar in trecere prin oras.
  • Like 9
  • Minus 22
Postat

Pe site-ul de care zici tu nu imi place sa pun video-uri.

Sunt deja 11 video-uri de amator si sunt foarte bine facute pentru categoria aceasta, iar atitudinea ta nu este bună te atentionez! Este un singur video mai vechi făcut in urma cu un an si ultimul facut in urmă cu doua zile...Enjoy!

. Pe ce site sunt puse video-urile ? Mersi
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sunt din Vâlcea de loc.doar ca nu te-am vizitat.programari nu știam ca se fac cu mult înainte.asta e,Multumesc ptr răspuns

...Am primit din ce in ce mai multe cereri gen "vreau acum/azi pentru că maine plec din oras" iar cererea ta la fel a sunat.

• Like 11
  • Minus 18
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

. Pe ce site sunt puse video-urile ? Mersi

Ai inteles cu adevărat care a fost diferența dintre cele două întâlniri si te-ai liniștit sau pentru ce au fost minciunile tale? Cunosti si tu unde am video-urile...

https://www.xtube.com/profile/stand8up-49336192#activities

• Like 9
  • Minus 17
Postat

Nu știu de la cine ai primit cereri,nu e problema mea.eu am expus situația in care mă aflu,ai refuzat politicos,nu e problema.o seara profitabila și liniștita îți doresc

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu știu de la cine ai primit cereri,nu e problema mea.eu am expus situația in care mă aflu,ai refuzat politicos,nu e problema.o seara profitabila și liniștita îți doresc

Bine.

Drum bun si cale bătută, e fain că reactionezi in același fel...mai ales că nu era un refuz efectiv, ci o informare. De aceea nu-mi plac obraznicii care mă complimenteaza si in acelasi timp tin neaparat sa-mi închidă "usa" in nas! Oare pentru ce atatea complicații? Avantajul meu este că stiu pentru ce mă aflu aici, apoi in apartamentul pentru întâlniri din primul moment până la ultimul...si imediat sesizez diferența când cineva are si altele ce-i stau pe cap, in afara intentiei de a face sex cu mine.

• Like 8
  • Minus 17
Postat

Obraznic?serios...imi cer scuze daca așa ti-am dat de inteles.plec in interes de serviciu,nu vorbesc sa mă aflu in treaba.era tot o informare și asta.doar am încercat sa comunic cu tine poate erai liberă.nu am avutnoroc,asta e.cand o sa vin mai încerc daca o sa mai fii in VL.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

. Chiar nu stiam unde le ai ! Nu am inteles care a fost diferenta ...plus ca eu nu mint !

Nu se poate asa ceva, parcă si vad cum iti cedez si a treia oară! 😅😈

Bine, sa zicem in continuare ca esti doar un tinerel fără experienta si ai cautat in contact cu mine butonul acela pe care trebuia sa apesi pentru sa-ti iasă inspirat cuvintele...iar pasiunea-ti să fie luată cu asalt de senzatii spre cele mai inalte culmi! Dar neserioasa de mine, am îndrăznit sa ma simt jignită că ai gresit si te mențin cu perversitate în acelasi punct de plecare...

• Like 7
  • Minus 17
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Obraznic?serios...imi cer scuze daca așa ti-am dat de inteles.plec in interes de serviciu,nu vorbesc sa mă aflu in treaba.era tot o informare și asta.doar am încercat sa comunic cu tine poate erai liberă.nu am avutnoroc,asta e.cand o sa vin mai încerc daca o sa mai fii in VL.

Ok, am înțeles...ai încercat si tu, iar pentru o încercare, 10, 20 nu e nevoie de scuze...

Dar ai observat că eu nu aveam de unde să stiu că ai mizat pe faptul de a pune presiune cu plecarea ta din Vâlcea, pentru a obtine o programare?! Ghici de ce sunt eu atât de atentă... Tocmai, pentru că fac putine întâlniri si nu e ok cand cineva încearcă sa-mi strice mica placere la care mi-am făcut acces prin intermediul acestor întâlniri! Iar de un noroc anume poți sa te lauzi că il ai abia după vreo zece întâlniri avute in mod constant cu mine, dacă esti deschis ca om si suficient de receptiv. Uite-l pe cel care a pus Nu-ul in față...cum se zbate, acest user @sorsor! A sa reavoință nu-i dă pace... 😅😈

• Like 8
  • Minus 17
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

ce avem noi aici? :thinking

Eh, o mică vrajeala pentru sa-l prind pe micul vrăjitor la înghesuială printr-un "scurt" apel telefonic. Mă exaspera... 😅😈

• Like 11
  • Minus 18
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

10 întâlniri ca sa am noroc?adica 10 ore in seara asta.deci ai seara ocupată?

Da...Si mă simt deja in întârziere pentru că îmi place să stau lejer in cada cu apă plină, să ascult muzică si fără nici un gând să las câteva momente de liniste deplină să intre in trupul meu si etc.

• Like 9
  • Minus 17
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eh, o mică vrajeala pentru sa-l prind pe micul vrăjitor la înghesuială printr-un "scurt" apel telefonic. Mă exaspera...

reao!

pai eu nici nu indraznesc sa ma apropii de telefon ... cand ma gandesc la tine! 

daramite sa mai si formez si sa vorbesc cu tine.... oricum mi-ar fi imposibil sa si vorbesc si simultan sa imi fac cruce cu limba-n cerul gurii.

P.S. o exista apa de gura cu infuzie de aghiasma? ca doar asa as indrazni sa te sun, cu gura plina.... poate  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

reao!

pai eu nici nu indraznesc sa ma apropii de telefon ... cand ma gandesc la tine!

daramite sa mai si formez si sa vorbesc cu tine.... oricum mi-ar fi imposibil sa si vorbesc si simultan sa imi fac cruce cu limba-n cerul gurii.

P.S. o exista apa de gura cu infuzie de aghiasma? ca doar asa as indrazni sa te sun, cu gura plina.... poate :laugh2

E simplu...și ți-am mai spus-o deja cu alte cuvinte pe secțiunea de discuții din Bucuresti!

Situația stă așa...ðŸ˜

Nu îți mai imaginezi o continuare, rămânând simplu cu gândul că am o voce frumoasă și totul este bine...

La fel și eu las deoparte gândul că renuntarea ta m-a incitat în sens negativ și mă mancau degetele tare de ce poftă îmi venise să bag cutitu' printre cuvinte și să te văd cum te lași prins sub tutela lor....atunci când ai avut îndrăzneala să mi te adresezi în scris ferit de ochii lumii.

• Like 8
  • Minus 17
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

O progamare pentru sambata se poate ?

Din câte știu eu...și sâmbătă sunt disponibilă.

• Like 7
  • Minus 17
Postat

E simplu...și ți-am mai spus-o deja cu alte cuvinte pe secțiunea de discuții din Bucuresti!

Situația stă așa...

Nu îți mai imaginezi o continuare, rămânând simplu cu gândul că am o voce frumoasă și totul este bine...

La fel și eu las deoparte gândul că renuntarea ta m-a incitat în sens negativ și mă mancau degetele tare de ce poftă îmi venise să bag cutitu' printre cuvinte și să te văd cum te lași prins sub tutela lor....atunci când ai avut îndrăzneala să mi te adresezi în scris ferit de ochii lumii.

incerc sa gasesc o cale cat mai sinuaosa, caci o abordare directa face ca "premiul" sa vina prea repede iar euforia aferenta va fi de scurta durata... parerea mea  :hihat

• Like 2
  • Minus 1
Postat

....atunci când ai avut îndrăzneala să mi te adresezi în scris ferit de ochii lumii.

adica ? pentru ca am intrat in "mica" ta zona de confort? ca un separeu in care soaptele pot deveni fapte?

• Like 3
  • Minus 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...