Sari la conținut

O saptamana in Valcea! 0731670030

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Marea smecherie e ca eu nu am afirmat niciodată că sunt o "doamna" si nici ca am pretenția de a mă da una! Dar voi tot ați sărit pe capul meu cu denigrari si jigniri...ca niste maimute turbate in fiecare discutie! Păi, in acest caz ce sa mai credem...mai suntem oameni sau nu?

Citește ce ai scris mai sus ‍♀‍♀‍♀‍♀‍♀

• Like 4
  • Minus 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Citește ce ai scris mai sus ‍♀‍♀‍♀‍♀‍♀

Ce? Că sunt niste discuții pe care voi le-ati impus...nu vorbim de niste afirmații facute de mine! Ce tot trebuie sa-ti traduc, citeste tu de zece ori inainte de a continua o discutie la nesfârsit fara a aduce ceva concludent sau care să ma intereseze si pe mine!

• Like 8
  • Minus 13
Postat

Ai scris numai tampenii cu intentia clară de a mă jigni! Vrei să discut cu tine si sa-ti răspund prin negații...Dar o să te intreb altceva pentru ultima oară:

Te-ai întâlnit de două ori cu mine si totul a fost super ok. Ce mai vrei acum?

Nimic m-am ,,jucat ,,si Eu pe forum........Ce mai vreau acum...sa intelegi ca ai terminat liceul si esti acum la facultate....unde trebuie sa ai alta atitudine.....si incerca sa te departezi de ,,pinochio,,....crezi ca te reprezinta....?

Postat

Ce? Că sunt niste discuții pe care voi le-ati impus...nu vorbim de niste afirmații facute de mine! Ce tot trebuie sa-ti traduc, citeste tu de zece ori inainte de a continua o discutie la nesfârsit fara a aduce ceva concludent sau care să ma intereseze si pe mine!

Ești prea imbecila sa înțelegi multe chestii.

• Like 4
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ești prea imbecila sa înțelegi multe chestii.

Sau esti tu care doresti sa mă faci in mod real sa ma simt jignită si nu-ti reuseste smecheria cum nici altora mai tari in gura decat tine pe acest forum nu le-a reusit? Ce doresti tu sa inteleg? Ca am vazut cu ochii mei cum au fost umplute topicele fetelor de golanii si golani s-au prezentat la usa lor, cu violențe verbale si oameni cu atitudine agresivă au venit să-si bage pula, josnicii si oameni plini de josnicie au stresat fetele cu telefoane sau in întâlniri? Ce nu inteleg eu, vrei sa-ti spun tot ce stiu?😕😈
  • Like 10
  • Minus 13
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nimic m-am ,,jucat ,,si Eu pe forum........Ce mai vreau acum...sa intelegi ca ai terminat liceul si esti acum la facultate....unde trebuie sa ai alta atitudine.....si incerca sa te departezi de ,,pinochio,,....crezi ca te reprezinta....?

Tu crezi ca m-am nascut ieri! V-am zis eu ca va pierdeți timpul inutil... Nu vă întrebați nici macar cum de stiu eu sa va preintampin acțiunile si de ce nu sunt surprinsă. 😎😒
  • Like 9
  • Minus 13
Postat

Sau esti tu care doresti sa mă faci in mod real sa ma simt jignită si nu-ti reuseste smecheria cum nici altora mai tari in gura decat tine pe acest forum nu le-a reusit? Ce doresti tu sa inteleg? Ca am vazut cu ochii mei cum au fost umplute topicele fetelor de golanii si golani s-au prezentat la usa lor, cu violențe verbale si oameni cu atitudine agresivă au venit să-si bage pula, josnicii si oameni plini de josnicie au stresat fetele cu telefoane sau in întâlniri? Ce nu inteleg eu, vrei sa-ti spun tot ce stiu?

Unde s-a întâmplat treaba asta ?

Și ce treaba are asta cu ce îți zic eu tie?

Tu nu observi ca vorbești niște chesti care nu ai treaba cu subiectul ?

• Like 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Unde s-a întâmplat treaba asta ?

Și ce treaba are asta cu ce îți zic eu tie?

Tu nu observi ca vorbești niște chesti care nu ai treaba cu subiectul ?

se automotiveaza si se autobinedispune. Dar degeaba... :)
  • Like 109
  • Oras:bucuresti
Postat

O doamnă care te consideri nu își pune poze pe wc aici , și nici vergeturi scarbose nu are pe burta :))) mai bine investești niște bani in tine, nu pentru clienți, strict pentru tine.

Niste femei destepte, educate, rafinate, asa cum tu si ines vreti sa pareti, nu fac circul asta demn de piata.

Stai jos, nota 4.

• Like 1
  • Minus 19
Vizitator
Postat

Niste femei destepte, educate, rafinate, asa cum tu si ines vreti sa pareti, nu fac circul asta demn de piata.

Stai jos, nota 4.

care circ? Vezi tu circ ?
  • Like 109
Postat

Da, ce faceti voi este circ. Un circ ieftin. Comportament de coada vacii, asa ati invatat la voi in sat.

• Like 1
  • Minus 19
Postat

Stai jos, nota 4.

Nu am tins ca sunt vreo deșteaptă niciodată, educata sunt doar dacă cel cu care am o coneversatie are un comportament regulamentar. Nu cu toată lumea .

Înainte sa vorbești, fii la curent cu situația , pana atunci stai in piceoare nota 2,5.

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Da, ce faceti voi este circ. Un circ ieftin. Comportament de coada vacii, asa ati invatat la voi in sat.

“Doamna” vis a deschis multe subiecte pe tema noastră , oare ea este de la oraș ? =))

Când te mânâncă in fund te scarpini nu ?

• Like 4
  • Minus 1
Postat

VAi vai, nu ati mai terminat cu porcaiala asta ieftina si fara rost ?!!! Pe de o parte imi place, ca mai am si eu  ce citi pe aci :)))) 

MAi deliapisii si inesis, voi in primul rand sunteti , cred, niste copile care nu prea pricepeti voi ce insemana sa fii o femeie adevarata....Niste silicon in tate si un botox in bot, nu te fac femeie!! ;) 

Anii or sa treca si peste voi, si tot ce o sa ramana va fi ceea ce aveti in cap!! Deocamdata nu aveti prea multe, dar inca aveti timp sa acumulati :) 

Vreau totusi sa precizez ca Inesis mi se pare de perspectiva, cat pot sa vad eu asa din ce s-a discutat pe aci,doar mai are nevoie de slefuire, dar cred ca are capacitatea sa  pricpeapa niste chestii!! 

Deliapisii ,matale nu prea cred ca ai perspectiva!! ai un blocaj cognitiv care te impiedica sa pricepi chestii de nunata si de fond :) Dar nah ,poate o sa iti revi si tu in timp, nu stiu.... :) 

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu mai țin minte cine zicea ca nu este usor sa realizam când orgoliu ne este orgoliu si cand este demnitate, dar poate niste citate sunt mai bune dacă după atâtea vorbe stârnesc si mai mult interesul haterilor fără ca ei să se poată lămuri cum stă treaba...

Unii oameni au demnitatea ambiţiei lor, alţii a situaţiei lor, cei mai puţini demnitatea persoanei lor.

Nicolae Iorga

Mai totdeauna îţi dezvălui limitele tocmai din vanitate... încercând să le depăşeşti.

Andre Gide

• Like 10
  • Minus 13
Postat

“Doamna” vis a deschis multe subiecte pe tema noastră , oare ea este de la oraș ? =))

Când te mânâncă in fund te scarpini nu ?

Prin felul in care o atacati pe fiecare topic...mi-am adus aminte de un proverb, si anume "nu te certa niciodata cu un prost, ca te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta". Vad ca Alexandra stia acest proverb si nu prea va mai baga in seama.

• Like 2
  • Minus 19
Postat

Prin felul in care o atacati pe fiecare topic...mi-am adus aminte de un proverb, si anume "nu te certa niciodata cu un prost, ca te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta". Vad ca Alexandra stia acest proverb si nu prea va mai baga in seama.

Noi suntem aici pe topic , ea este pe alte topice și ne mănâncă de cur.

Una doua Ines și Delia.

Dacă nu citești alte topice , nu interveni.

Ai dreptate nu te certa cu un prost, eu nu m am certat cu nimeni, ea se cearta singura.

• Like 5
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mersi Delia pentru explicații și sper că ți-ai găsit satisfacția după această descărcare, cum e regulamentar și după cum ți-e pofta.

Minciunile tale încep să prindă contur, la fel cum au pățit și alții în discuții cu mine. Eu am deschis doar un topic unde să vă mutați cu injuriile și vorbele rele ce le aveti de spus despre mine și să nu vă mai intindeți peste tot pe n pagini în șir cum ați făcut și-aici.

În fine...Tot nu văd rostul minciunilor tale, dar un lucru știu....fiecare e prost pentru sine însuși întâi și-ntâi! La fel precum sunt și alte calități, frumusețea fericirea și altele...înainte de a le manifesta și expune lumii. Mă gândesc cu naivitate că poate este și minciuna un sentiment și o calitate pe care vreți să vi-o umplu de respect și să nu vi-o mai jigăresc...împărăteasca minciună! Deci, să zic mersi pentru acest schimb interuman și să mă multumesc cu-această naivitate...Și să nu vă mai zic NU pur și simplu, cum am spus acum unui om care cred că m-a sunat în doar două luni cu cinci numere de telefon diferite!

• Like 10
  • Minus 13
Vizitator
Postat

Începe Rules of Engagement :)))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Începe Rules of Engagement :)))

Este doar simplă ironie, stai drag deceiver...nu te ambala așa ușor să vinzi oamenilor iluzia! ☺
  • Like 11
  • Minus 13
Vizitator
Postat

Este doar simplă ironie, stai drag deceiver...nu te ambala așa ușor să vinzi oamenilor iluzia! ☺

Nu, chiar a început, pe Comedy Central :)))

Postat

Mersi Delia pentru explicații și sper că ți-ai găsit satisfacția după această descărcare, cum e regulamentar și după cum ți-e pofta.

Minciunile tale încep să prindă contur, la fel cum au pățit și alții în discuții cu mine. Eu am deschis doar un topic unde să vă mutați cu injuriile și vorbele rele ce le aveti de spus despre mine și să nu vă mai intindeți peste tot pe n pagini în șir cum ați făcut și-aici.

În fine...Tot nu văd rostul minciunilor tale, dar un lucru știu....fiecare e prost pentru sine însuși întâi și-ntâi! La fel precum sunt și alte calități, frumusețea fericirea și altele...înainte de a le manifesta și expune lumii. Mă gândesc cu naivitate că poate este și minciuna un sentiment și o calitate pe care vreți să vi-o umplu de respect și să nu vi-o mai jigăresc...împărăteasca minciună! Deci, să zic mersi pentru acest schimb interuman și să mă multumesc cu-această naivitate...Și să nu vă mai zic NU pur și simplu, cum am spus acum unui om care cred că m-a sunat în doar două luni cu cinci numere de telefon diferite!

Înainte sa deschizi topicul cu discuții, unde vroiai sa te faci remarcata prin prostie , ne pupai in cur și pe alte topice , ți-am zis atunci, nu te juca cu fundul pe lângă penisul sculat ca îți va părea rău.

• Like 4
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Înainte sa deschizi topicul cu discuții, unde vroiai sa te faci remarcata prin prostie , ne pupai in cur și pe alte topice , ți-am zis atunci, nu te juca cu fundul pe lângă penisul sculat ca îți va părea rău.

Îți v-a intra brusc in anus .. hihihi

• Like 24

Postat

Îți v-a intra brusc in anus .. hihihi

Ia intrat deja, se observa după felul cum se manifestă.

• Like 4
  • Minus 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...