Sari la conținut

O saptamana in Valcea! 0731670030

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Lasă-l că omul e dobitoc și nu știe pe ce lume traiește. Ăștia sunt lingăii și limburicii anali modificați genetic care se găsesc în anusul lui Vis.

Nici nu-l cunosc si nici nu am interacționat deloc pe forum, dar din câte am observat eu la cele scrise in sectiunea de reputatie a profilului său...pare ca vânează infatuati ca voi care fac trolling pe forum. In fine, până se plictisește cum au pățit majoritatea...

• Like 10
  • Minus 13
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Nu, chiar a început, pe Comedy Central :)))

E tot una, le-am zis ca nu au nici o scuză pentru demersul lor...

• Like 10
  • Minus 13
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Nici nu-l cunosc si nici nu am interacționat deloc pe forum, dar din câte am observat eu la cele scrise in sectiunea de reputatie a profilului său...pare ca vânează infatuati ca voi care fac trolling pe forum. In fine, până se plictisește cum au pățit majoritatea...

Ne-am cunoscut o data, in bucuresti. Am o parere buna despre tine. Ma enerveaza persoanele bagacioase care acum cativa ani se futeau pe 100 de lei si aveau balegar sub unghii iar acum, daca si-au pus niste plastice pe unghii, ca sa acopere tarana si au marit pretul isi dau aere de dive si ataca pe toata lumea.
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Ne-am cunoscut o data, in bucuresti. Am o parere buna despre tine. Ma enerveaza persoanele bagacioase care acum cativa ani se futeau pe 100 de lei si aveau balegar sub unghii iar acum, daca si-au pus niste plastice pe unghii, ca sa acopere tarana si au marit pretul isi dau aere de dive si ataca pe toata lumea.

Si eu am făcut o lună pentru 100 de lei, pot sa zic că am facut promoție si eram curioasă. Eu nu vreau să le judec pe aceste domnisoare sau pe băieții care le stau imprejur...ci actiunile lor vreau sa văd ce situații crează si dacă nu sunt mulțumită, incep sa creez o contra-forță. Asta-i dinamica-n viață, eu le-am spus...

Fufff, ce melodie ciudata mi-a venit in playlist...nu o stiam!

• Like 8
  • Minus 13
Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Si eu am făcut o lună pentru 100 de lei, pot sa zic că am facut promoție si eram curioasă. Eu nu vreau să le judec pe aceste domnisoare sau pe băieții care le stau imprejur...ci actiunile lor vreau sa văd ce situații crează si dacă nu sunt mulțumită, incep sa creez o contra-forță. Asta-i dinamica-n viață, eu le-am spus...

Fufff, ce melodie ciudata mi-a venit in playlist...nu o stiam!

Ce melodie?

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Pai exact asta am spus și eu , una care are bălegar sub unghii nu are cum sa vorbesca de mine și de ines ;)

Din partea mea putea sa facă sex și pe 30 de lei nu asta are importantă aici.

Este vorba ca ne mănâncă de cur peste tot apoi o da la întors .

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

VAi vai, nu ati mai terminat cu porcaiala asta ieftina si fara rost ?!!! Pe de o parte imi place, ca mai am si eu  ce citi pe aci :)))) 

MAi deliapisii si inesis, voi in primul rand sunteti , cred, niste copile care nu prea pricepeti voi ce insemana sa fii o femeie adevarata....Niste silicon in tate si un botox in bot, nu te fac femeie!! ;) 

Anii or sa treca si peste voi, si tot ce o sa ramana va fi ceea ce aveti in cap!! Deocamdata nu aveti prea multe, dar inca aveti timp sa acumulati :) 

Vreau totusi sa precizez ca Inesis mi se pare de perspectiva, cat pot sa vad eu asa din ce s-a discutat pe aci,doar mai are nevoie de slefuire, dar cred ca are capacitatea sa  pricpeapa niste chestii!! 

Deliapisii ,matale nu prea cred ca ai perspectiva!! ai un blocaj cognitiv care te impiedica sa pricepi chestii de nunata si de fond :) Dar nah ,poate o sa iti revi si tu in timp, nu stiu.... :)

Adica sunt un diamant? Ca doar acelea valoreaza mult dar au nevoie de slefuire :)

• Like 71
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Ce obicei urât să veniti pe topicul unde se fac recenzii despre o fată si sa mintiti...

• Like 9
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

...Si câte minusuri am primit iar! Cred că bat recordul de pe acest forum...

• Like 9
  • Minus 14
Link spre comentariu

Ai de PLM...a ajuns Cristiano aka piersicuta zemoasa, sugatorul de barbarici (sectiunea TS/TV,  in special Antonella, spargatoarea de buci) si Belenuta sa dea like lui Miskin =))))

Am trait sa o vad si pe asta =))))

post-253505-0-77017500-1517579261.jpg

Este cam adevărată observația lui...Tinand cont că v-am pus poză cu mine mai sus si ați facut dintr-o femeie să se inteleaga ca se aseamănă cu o travestita, iar la sectiunea travestiti intrati si le judecați plăcerile si nu lăsați să se facă recenzii cu ale voastre hate-reli! Ce crezi ca se poate intelege din situatia aceasta? Ce ura aveti voi față de o femeie frumoasa? Ca altceva nu se poate observa din exagerările facute de voi...decat că sunteți proxeneți!

Bai, Cristiano nu are decat sa se distreze cu travestiti, transexuali. Ce este de greu de inteles ?

Tu vezi numai proxeneti ?!? Esti prajita rau de tot, de la atata bataie care ti-a dat pescalaul tau prost.

Mai suge o pwla ca esti nervoasa !

post-253505-0-16085000-1517580136.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...