Sari la conținut

O saptamana in Valcea! 0731670030

Postări Recomandate

• Oras:Râmnicu Vâlcea
  • Oras:Râmnicu Vâlcea
Postat

TIPA ESTE IN VALCEA.

Licatie foarte ok,curata,zona HERMES (pe langa OOPS).

Oral,normal si anal executate ca de obicei exemplar.Poseda si jucarii care te roaga se le folosesti pentru a ii crea o placere mai intensa...

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

TIPA ESTE IN VALCEA.

Licatie foarte ok,curata,zona HERMES (pe langa OOPS).

Oral,normal si anal executate ca de obicei exemplar.Poseda si jucarii care te roaga se le folosesti pentru a ii crea o placere mai intensa...

Mersi de vizită si sper sa ne mai vedem. 💋
  • Like 5
  • Minus 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna . Cat timp stai in vl ? Pup

Săptămâna aceasta pana vineri... si in caz ca sunt si saptamana viitoare anunt aici. Cel mai bine este sa ma contactezi telefonic pentru alte detalii.
  • Like 4
  • Minus 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

buna astazi poti sa imi faci si mie o programare?

Pare ca astăzi sunt deja programarile făcute... insa ma poți suna caci e posibil sa se anuleze vreo intalnire.
  • Like 4
  • Minus 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mersi de raspuns " tipic ...unor ...

Am primit cam multe apeluri zilele acestea... si chiar si la cateva numere inregistrate din telefon nu am apucat sa raspund. Acum am stat pana tarziu cu cineva venit din drumurile sale, de dimineata imi place sa stau mult la cafea si apoi am treburi de ale mele, iar la ora 14 incep sa fac intalniri. Uite... rezolva tu o necunoaștere de-a mea si promit ca o sa ne re/vedem. Maine doua persoane s-au nimerit cu stabilirea întâlnirilor prea apropiate ca timp iar eu nu vreau sa grăbesc oamenii. Eu as acorda prioritate celui care a stabilit primul dintre cei doi, intalnire cu mine pentru ca vreau sa il cunosc. Nu doresc sa simt cum caut sa ma incadrez in timp... si nu vreau sa ma învăț la asa ceva. Vreau sa fiu relaxată la fel de mult ca cel care ma întâlneste si de aceea iau un timp între intalniri pentru relaxare, discretie sau eventuale prelungiri in întâlnirile avute. Voi mai ramane in Vâlcea... si va rog sa nu fiti suparaciosi, incercam fiecare cat se poate si apreciez efortul vostru. Puteam sa raspund si eu la fel de taios... dar doresc sa fac aceste intalniri cu voi si nu sunt interesată sa iau altceva in seama.

• Like 6
  • Minus 6
Postat

Totusi dat fiind faptul ca ne cunoastem asa un pic poti sa dai un mesaj sau un apel daca ai observat ca te-am sunat mai ales ca esti in Vl acum . Ultima data programasem ceva cu tine in Buc si nu ai mai fost de gasit...suntem chit acum ...o putem lua de la zero 💋

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Un weekend placut sa aveti, sunt încântată de vizitele avute pana acum si daca doriti in continuare sa experimentați niste momente plăcute in compania mea, ma puteti contacta luni începând cu ora 14. 💋

• Like 5
  • Minus 4
Postat

Am primit cam multe apeluri zilele acestea... si chiar si la cateva numere inregistrate din telefon nu am apucat sa raspund. Acum am stat pana tarziu cu cineva venit din drumurile sale, de dimineata imi place sa stau mult la cafea si apoi am treburi de ale mele, iar la ora 14 incep sa fac intalniri. Uite... rezolva tu o necunoaștere de-a mea si promit ca o sa ne re/vedem. Maine doua persoane s-au nimerit cu stabilirea întâlnirilor prea apropiate ca timp iar eu nu vreau sa grăbesc oamenii. Eu as acorda prioritate celui care a stabilit primul dintre cei doi, intalnire cu mine pentru ca vreau sa il cunosc. Nu doresc sa simt cum caut sa ma incadrez in timp... si nu vreau sa ma învăț la asa ceva. Vreau sa fiu relaxată la fel de mult ca cel care ma întâlneste si de aceea iau un timp între intalniri pentru relaxare, discretie sau eventuale prelungiri in întâlnirile avute. Voi mai ramane in Vâlcea... si va rog sa nu fiti suparaciosi, incercam fiecare cat se poate si apreciez efortul vostru. Puteam sa raspund si eu la fel de taios... dar doresc sa fac aceste intalniri cu voi si nu sunt interesată sa iau altceva in seama.

Cu o astfel de atitudine tu poti sa pretinzi ca oferi GFE

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cu o astfel de atitudine tu poti sa pretinzi ca oferi GFE

Probabil ca ofer... nu prea imi dau seama cat de calda sau apropiata ma poate simti un om.
  • Like 6
  • Minus 6
Postat

Un weekend placut sa aveti, sunt încântată de vizitele avute pana acum si daca doriti in continuare sa experimentați niste momente plăcute in compania mea, ma puteti contacta luni începând cu ora 14.

cat este halatul? pretul?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna,

Am sunat toata dimineata si abia acum am observat "dupa 1400"... Scuze pt insistenta.

Noi ne-am mai auzit in B si mereu a intervenit ceva si nu am reusit sa ne vedem...karma.

Azi sunt in Vl si sper sa ma poti strecura in programul tau si sa ne vedem in cele din urma..

Mersi, Race

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna,

Am sunat toata dimineata si abia acum am observat "dupa 1400"... Scuze pt insistenta.

Noi ne-am mai auzit in B si mereu a intervenit ceva si nu am reusit sa ne vedem...karma.

Azi sunt in Vl si sper sa ma poti strecura in programul tau si sa ne vedem in cele din urma..

Mersi, Race

Mmm... poate alta data. 💋
  • Like 5
  • Minus 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

cat este halatul? pretul?

Timpul pe care il putem petrece impreuna poate sa fie renumerat asa:150-20min/200-40min/250Ron-1ora. Acord gratuit momente suplimentare pentru acomodarea dintre noi...

Mai am liber pentru o intalnire azi in jurul orei 19 si maine in jurul aceleiasi ore... iar pentru joi si vineri încă nu am stabilit nimic.

• Like 5
  • Minus 4
  • Oras:Ramnicu Valcea
  • Oras:Ramnicu Valcea
Postat

Timpul pe care il putem petrece impreuna poate sa fie renumerat asa:150-20min/200-40min/250Ron-1ora. Acord gratuit momente suplimentare pentru acomodarea dintre noi...

Mai am liber pentru o intalnire azi in jurul orei 19 si maine in jurul aceleiasi ore... iar pentru joi si vineri încă nu am stabilit nimic.

buna ! as dori si eu pentru joi o programare de dimineata pana la ora 16:00 daca se poate merci frumos pupici

• Oras:nowhere
  • Oras:nowhere
Postat

Remunerat...

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Remunerat...

Mai imi vine câteodată sa fac greseli... pe care nu stiu sa le explic.

rĕnŭmĕro

(rĕnŭmĕro, rĕnŭmĕras, renumeravi, rĕnŭmĕrāre, renumeratum)

verbe transitif I conjugaison

Nom.renumeraturusGen.renumeraturiDat.renumeraturoAcc.renumeraturumAbl.renumeratureVoc.renumeraturo

Nom.renumeraturiGen.renumeratorumDat.renumeraturisAcc.renumeraturosAbl.renumeraturiVoc.renumeraturis

Nom.renumeraturaGen.renumeraturaeDat.renumeraturaeAcc.renumeraturamAbl.renumeraturaVoc.renumeratura

Nom.renumeraturaeGen.renumeraturarumDat.renumeraturisAcc.renumeraturasAbl.renumeraturaeVoc.renumeraturis

Nom.renumeraturumGen.renumeraturiDat.renumeraturoAcc.renumeraturumAbl.renumeraturumVoc.renumeraturo

Nom.renumeraturaGen.renumeraturorumDat.renumeraturisAcc.renumeraturaAbl.renumeraturaVoc.renumeraturis

• Like 6
  • Minus 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

buna ai niste poze mai recente?

Buna ☺ Nu am fotografii noi.

• Like 7
  • Minus 4

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...