Sari la conținut

intrebare pentru unicornul transexual

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

Hai ca ti-am facut loc de joaca aici bulangiule. Ai recunoscut singur ca esti transexual, deci nu stiu exact daca futi sau esti futut. Pana una alta vad ca de la cata muie iei, esti foarte activa pe aici. Bulagiule/oaico, iti versi frustrările la greu, asta este realitatea. Profita toti de tine. Hai răspunde la întrebare, nu mai cauta pe net in disperare sandiloaico!

Nu uita, minusurile tale mă onorează, îmi pare rau ca nu iti poti lua medicamente pe ele ai mare nevoie!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Hai cur plin de cacat, ai amutit? Te-n gura de proasta, cu tot cei căror le sugi pula, zdreanta, iti trimit sapunul? Spumele le ai tu.

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Stiu ca nu poti răspunde analfabetule, esti doar un futut in cur terminat! Iti dau un reper, începe cu 1877, erau niste pederasti pe atunci, este de neconceput sa nu cunosti istoria poporului tau. Păcat ca este plina de bulangii ca tine!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

baga nebunuleeeee

Spune mă jigodie, ce evenimente au avut loc de-a lungul timpului pe 9 mai? Te-n gura, te-a preocupat pula in cur si in gura, nu scoală!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Hai sa iti dau un sfat! Mars in valcea si pe centura in stanga sta de sase prietenul tau! Poate te calmează, este la fel de nefutut ca tine!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

pe 9 mai 2016 ai luat cea mai multa muie din viata ta de la un transexual.

noteaza in calendar alexandre, ca mai multa muie ca azi o sa iei doar maine, 10 mai.

Nu pot sa notez vocile pe care le auzi tu analfabetule! Pe 9 mai 1977, romanii au castigat independenta fata de aia care ti-au futut in cur neamurile de ai ajuns sa te nasti tu. Îmi pare rau ca trebuie sa fiu vulgar dar cu un pederast ca tine asa se vorbeste

Pe 10 mai, ma pis direct pe tine!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

te rog sa postezi si cu userul advanced, ca vad ca de cand te-am umplut de muie si pe ala, ti-e cam jena sa-l scoti in public.

Daca as putea sa postez pe acel iser as face-o! Pana atunci, ai gura plina de sloboz analfabetule.

Mai sunt doua evenimente care privesc romanii boula analfabet. Următorul reper ... anii 50

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu are cum sa castige nebunul care sta sa caute postari sa dea cu minus.  :laugh2

Goldi, multi vad, nu e nimic de demonstrat doar pentru ca tac. :)

Postat

ce de prostii va mai invata la ospiciu, alexandre.

Ia carte in mana muistule si invata, analfabet bulangiu ce esti! Nu-l cunosc pe Alexandru dar incepa sa-mi placa. Ti-am spus, cum intrii in Valcea, pe dreapta, iti gasesti "iubita". Arme beamweu pe olx cică!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Nu are cum sa castige nebunul care sta sa caute postari sa dea cu minus. :laugh2

Goldi, multi vad, nu e nimic de demonstrat doar pentru ca tac. :)

Stai liniștită amada, întotdeauna am fost pe propriile mele picioare. Nu vreau sa demonstrez nimic, nu spun însă ca nu mi-ar displace sa vad cativa de aici ducandu-si la capăt tendintele sinucigase. Le asaigur eu sapunul, fără spume, alea le au ei oricum
  • Like 3
  • Minus 1
Postat

vezi ca "goldi" face mult anilingus la dusmanii tai.

si ai multi dusmani, aud :D

Te-ai spălat astăzi la pizda fai? Hai mars si fa gargara!
  • Like 2
  • Minus 1
Postat

vezi ca "goldi" face mult anilingus la dusmanii tai.

si ai multi dusmani, aud :D

Am dusmani zici? Doar cei slabi cauta sa fie in gasca...

Asa numit dusman al meu daca s-ar comporta omenesc, eu uit ca a fost o javra, deseori e cazul ca omul sa o ia de la zero cand pare prea tarziu...

Nu te sfatuiesc sa crezi in prietenii, nu aici, nu asa.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Am dusmani zici? Doar cei slabi cauta sa fie in gasca...

Asa numit dusman al meu daca s-ar comporta omenesc, eu uit ca a fost o javra, deseori e cazul ca omul sa o ia de la zero cand pare prea tarziu...

Nu te sfatuiesc sa crezi in prietenii, nu aici, nu asa.

Lasa-l, este cu vocile in cap! 60% din cei pe care i-am cunoscut personal aici sunt in stare sa-si rupa gatul unul altuia. Culmea, sunt tocmai cei ce isi umfla "muschii" si se dau "lupi" in haita. Daca este sa ii iei pe rând,sunt doar "fratii" unicornului valcean
  • Like 2
  • Minus 1
Postat

ai vorbit ca o doamna, jos palaria  :hihat

pacat ca in mediul asta, doar 2-3 vor intelege ce ai transmis.

alexandru69 si clonele lui, cu siguranta nu.

Cand iesi de sub influenta substantelor psihotrope si a muii încasate, incerca sa vorbesti mai clar.

Pana la urma nu ai răspuns la întrebare bulangiule? Ia spune, cine ti-a tras-o si cine a stat de sase? Ti-a pus-o in troleu? Cum este cu 9 mai bulangiule?

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Muita, nu o sa ai tu atatea puncte cata muie am sa iti dau sărăcie!

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...