? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 9, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 9, 2016 Am dusmani zici? Doar cei slabi cauta sa fie in gasca...Asa numit dusman al meu daca s-ar comporta omenesc, eu uit ca a fost o javra, deseori e cazul ca omul sa o ia de la zero cand pare prea tarziu...Nu te sfatuiesc sa crezi in prietenii, nu aici, nu asa. Pai daca ai ajuns la concluziile astea,ce mai cauti aici,zilnic,multicel? ...iti este oarecum sa fii doar tu cu tine sau sunt doar simple momente atunci cat simti sa impartasestu cu tot forumul chiar si detalii cum ar fi culoarea pisatului de dimineata,dupa ce ai consumat acea sticla de vodca sau coniac? 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2016 Pai daca ai ajuns la concluziile astea,ce mai cauti aici,zilnic,multicel? ...iti este oarecum sa fii doar tu cu tine sau sunt doar simple momente atunci cat simti sa impartasestu cu tot forumul chiar si detalii cum ar fi culoarea pisatului de dimineata,dupa ce ai consumat acea sticla de vodca sau coniac? Vrei sa nu mai scriu aici? Done.Te lamuresti tu cu cei care vor sa scriu...
goldenberg Reputație: -240 Postat Mai 9, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Mai 9, 2016 muie cred ca mai mult ai luat decat ai dat la viata ta, la cat de frustrat esti, dar de puncte nu-ti fa griji, nu stii tu sa numeri pana la cat pot sa-ti dau eu.In afara de puncte, nu poti decât sa iei muie bulangioaico! Frustat... iarta-ma, esti penobila. Ai mai rămas cu o singura prietena, aia de pe centura valcei. Fa handicapato, răspunzi la întrebare sau o dai in bărci ca tuta? Hai ca la cata muie duci tu, ti-am spus ca nu o sa ai sânge in pizda sa depunctezi 2 1
goldenberg Reputație: -240 Postat Mai 9, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Mai 9, 2016 Vrei sa nu mai scriu aici? Done.Te lamuresti tu cu cei care vor sa scriu...Lasa-l si pe asta amandino, se crede si el smardoi, norocul lui cu ierburile 2 1
goldenberg Reputație: -240 Postat Mai 9, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Mai 9, 2016 ce intrebare?credeam ca vorbesti singur, cum ai obiceiul Repetento, stiam ca esti o pizda analfabeta! 2 1
goldenberg Reputație: -240 Postat Mai 9, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Mai 9, 2016 esti in criza.nu ai ce sa ma intrebi tu pe mine din istorie, cand spui ca pe 9 mai 1977 romania si-a castigat independenta.probabil asta ai auzit de la napoleonul cu care esti coleg de rezerva. in rest, muia luata de la un intreg forum ti-a afectat grav sinapsele, e evident.Boule, Declaratia de Independenta a Regatului României iti spune ceva, Kogălniceanu iti spune ceva otreapa? Vai de steaua voastră de huseni prosti, păcat de tara asta ca s-a procopsit cu bulangii asemeni tie! Ce ai vrea sa te întreb zdreanta, cum te futi in cur cu stau de sase? Daca ai avea sânge in instalatie ai suge doar pula si ai inghitii coarda nefututa! 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 9, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 9, 2016 Vrei sa nu mai scriu aici? Done.Te lamuresti tu cu cei care vor sa scriu... Tu faci ce vrei,ca-i ok oricum... Ai renuntat la domimare?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2016 Tu faci ce vrei,ca-i ok oricum... Ai renuntat la domimare? Mi-am rezervat zile... desi stiam.Se pare ca nu. Eu ridic, eu cobor.
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 9, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 9, 2016 Mi-am rezervat zile... desi stiam.Se pare ca nu. Eu ridic, eu cobor. Care este misiunea ta pe pamantul asta?...asta in cazul in care crezi ca ai vereo misiune,ca si om........
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2016 Care este misiunea ta pe pamantul asta?...asta in cazul in care crezi ca ai vereo misiune,ca si om........ Wow! Ma simt impreesionata ca ai retinut ceva din preistoric...Tendinta era sa fii util.Tu esti? Apoi iti raspund la aberatia asta.
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 9, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 9, 2016 Wow! Ma simt impreesionata ca ai retinut ceva din preistoric...Tendinta era sa fii util.Tu esti? Apoi iti raspund la aberatia asta. Lasa tendintele ca astea nu au pic de actiune.Daca esti abtiguita nu mai scriu cu tine,sa stii... a
goldenberg Reputație: -240 Postat Mai 10, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Mai 10, 2016 IN 1977 RETARDATULE???????1977? ESTI DUS MAXIM!mars in pula mea ca nici amuzant nu mai esti in prostia ta.Greseala de dactilografie muitza. La postarea nr. 5,anul este scris corect. Deh, sa sa stie o zdreanta penala ca tine! 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 10, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 10, 2016 lisandru masochistu care nu poate fara pula-n gura 1
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 11, 2016 Oras:B Oras:B Postat Mai 11, 2016 lisandru masochistu care nu poate fara pula-n guraNu o mai apuc ma bulangiule, este toata la tine in gura!
marrakech_adventure1981 Reputație: -527 Postat Mai 11, 2016 Oras:Breaza Oras:Breaza Postat Mai 11, 2016 Ce bataie pe pula aici : ))) 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum