flobo Reputație: 750 Postat Mai 10, 2016 Postat Mai 10, 2016 anunt pe ATpoze de la Vogue 26 ani Amalia si Adelina cu aceleasi poze nr . tel diferitecred ca seamana cu Andreea care a mai activat pe acolo
secret.squirrel Reputație: 289 Postat Mai 10, 2016 Postat Mai 10, 2016 Am dat telefon, Rond Alba Iulia, confirma ca nu e noua.
del rey Reputație: 3954 Postat Mai 10, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Mai 10, 2016 Aceasi locatie unde a fost AliciaChiar de Alicia mai stie cineva ceva mai activeaza sau sa retras?
hodor Reputație: 416 Postat Mai 10, 2016 Telefon: xulescu11 Oras:Oradea Telefon: xulescu11 Oras:Oradea Postat Mai 10, 2016 Aceasi locatie unde a fost AliciaChiar de Alicia mai stie cineva ceva mai activeaza sau sa retras?Cred ca s-a retras....topicul nu mai e, telefonul mereu inchis, la mesaj n-a raspuns... 1
hodor Reputație: 416 Postat Mai 10, 2016 Telefon: xulescu11 Oras:Oradea Telefon: xulescu11 Oras:Oradea Postat Mai 10, 2016 .
sucre_ Reputație: 10 Postat Mai 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:la fete Telefon: [email protected] Oras:la fete Postat Mai 10, 2016 Hodorhodor...du-te repede ...poate e acolo,te asteapta ...si vino repede inapoi cu o recenzie ,falsa...oricum ar fi ea,nu conteazane-am obisnuit ...iti dam si puncte reputatie,hai ,nu ne dezamagi...te asteptam !
hodor Reputație: 416 Postat Mai 11, 2016 Telefon: xulescu11 Oras:Oradea Telefon: xulescu11 Oras:Oradea Postat Mai 11, 2016 Hodorhodor...du-te repede ...poate e acolo,te asteapta ...si vino repede inapoi cu o recenzie ,falsa...oricum ar fi ea,nu conteazane-am obisnuit ...iti dam si puncte reputatie,hai ,nu ne dezamagi...te asteptam !Iar tu ma? :laugh2 Ce singur si trist tre sa fii daca iti cauti anturaj cu mine...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum