Sari la conținut

Cristina in vizita!!!

Vizitator cristina730

Postări Recomandate

Postat

Uite ca e luni , 16 o5 și nu mai zici nimik , cred că ai renunțat la Alba Iulia . Pacat

Vizitator cristina730
Reputație: 0
Postat

Buna tuturor, acum am reusit sa ma instalez si eu , nu am renuntat , deci...dragii mei poate ati reusit sa cititi un pic serviciile mele, daca nu o sa le afisez din nou acum, serviciile mele sunt totale si de o buna calitate, o finalizare oral p-n(in functie de igiena), normal(protejat) si anal(protejat) pretul fiind de 150, iar ora la fel o-n-a la pretul de 250, asadar va astept cu drag sa descoperim impreuna arta sexului.0754877349       :69

• Oras:Bârlogul Lupului
Postat

poze false cu siguranta

ai fost la ea? ce nu corespunde pozelor?

Vizitator cristina730
Postat

Pentru in astazi am terminat programul, daca ai fost la mine detaliaza de ce crezi ca nu sunt pozele mele, e bine sa vii cu argumente cand faci astfel de speculatii, dragii mei va astept maine incepand cu orele 9-30, o seara buna.

Vizitator cristina730
Postat

post-133994-0-54576100-1463465317_thumb.jpg

Disponibila, poza facuta ieri, a se urmari pantofii si constructia corpului pentru a face diferenta intre poze, asa nu vor mai fi suspiciuni ca pozele ar fi  false , va pupic si va astept cu drag.

• Oras:Suceava
  • Oras:Suceava
Postat

Te asteptam si in Suceava. Cand revii? PS. Pozele nu sunt false.

Vizitator cristina730
Postat

Voi reveni cu siguranta in Suceava , poate in vreo 2 saptamani , iar referitor la poza nu stiu de ce nu o poti vedea .

Vizitator didu_tzu
Postat

buna. pana cand mai stai in alba. as vrea sa vin pe la tine ;)

Postat

Am decis să combat zicala conform căreia albaiulienii fut, dar nu recenzează, așa că voi sparge gheața în acest topic.

Mânat de  recenziile pozitive de pe topicele ei unde se spunea ca ofera un GFE de nota 10, , am sunat luni pentru o programare pe marți. O voce calda  mi-a raspuns ca pot veni la 13 :00 , asa ca am convenit să o sun marți la ora 12:30, urmand să stabilim detaliile aferente. Am sunat-o în   intervalul 12:30 - 13:00 cam de 6-7, fără răspuns însă, apelându-mă ea pe la 13:10 și cerându-și scuze și dându-mi toate detaliile. Aceasta întârziere de aproape 30 de minute m-a frustrat un pic, eu fiind un fost cadru militar, deci un tip extrem de punctual, dar am zis să nu iert poligonul astăzi și să mă duc s-o vizitez pe dameza atât de  lăudată prin alte părți.

Tarifare -la finalizare sau la ora  ( 150 leuți  finalizarea, 250 ora )

- Locatia : strada Toporașilor, bloc relativ ușor de găsit.  Stă  singură în apartament, lucru de apreciat. Apartamentul e curat, pat mare numa bun de tăvăleală, baie curată, deci condiții decente.

Aspect  8 : Cristina e o gagică de 31 de ani, obișnuită aș zice, în care te-ai gândi că ți-ai băga-o, daca ai vedea-o pe stradă. Brunetă,înălțime cam 1.65 , frumușică la față, sâni numa buni, craci faini, mie unul mi-a placut. Genul de femeie cu care te-ai însura. Nu e vreun fotomodel ,gen Antonia de la Sibiu, dar e frumușică, părerea mea.

O/N : extrem de plăcut, știe cum să o ia, îi și place , deci nota 10.

N/P : am început cu niste french kiss, apoi un  umeri craci, ea deasupra  și pe urmă un misionar splendid în care am și terminat. Nu am rezistat foarte mult, pentru că mi-am dorit mult să o pătrund din momentul în care am zărit-o. Cam 20  de minute toată acțiunea, fiindcă păsărica e strâmtă, ea geme fain, te termini inevitabil. Deci și aici îi dau 10, fraților, pentru că am simțit că o fac cu o iubită.

Anal : nu m-a interesat

GFE : 10. Chiar oferă, lucru mai greu de întâlnit pe planeta  Albanezia.

Toate pozele sunt reale, vă garantez!

Timp : 35 de minute (door to door ) ,

Eu v-o recomand și vouă. Toată tragerea la poligon m-a costat 150 de lei. Numai bine, fraților!

• Like 6
Vizitator cristina730
Postat

mersi de vizita , pupici...

Vizitator cristina730
Postat

Mersi  de vizita te pupic, vreau sa va anunt ca azi va fi ultima zi in Alba , asadar va astept si azi cu mare drag pe la mine...pupici.

• Oras:ab
  • Oras:ab
Postat

Am fost la ea.buna tipa.am facut 6.normal anal.profesionista.foarte ok tipa

Vizitator cristina730
Postat

:hug1

Vizitator cristina730
Postat

Cu siguranta ca voi mai reveni doar ca momentan nu stiu cand, dar voi anunta din timp vizita mea, va pupic dragilor.

Vizitator cristina730
Postat

cu ce sa te lamuresti , scrie aici si impreuna cu colegii poate te putem ajuta cu ceva sfaturi

• Oras:Deva
  • Oras:Deva
Postat

Hai si pe la Deva ca de cand astept pe una sa ii bombardez funduletu :D. Ca deocamdata toate care au fost pe aici cu servicii "totale" au fost fake. Te astept si pe tine sa vedem cum sta treaba :).

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...