n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 16, 2016 regimentu zece Ei, asa dau in cine nu trebuie...Tu erai ametitul care nu intelegea ce se intampla pe aici? Pai cine? Era sa-ti trag una peste ochi sa-ti revii... Hai la culcare, eu sunt obosita, tu cam ametit... la somn! Nu ma stresa si tu, pls. dau si nu ma abtin de data asta.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 16, 2016 La ce oare se putea gandi cand am zis ca dau?! Culca-te! Sa dormi!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16, 2016 Postat Mai 16, 2016 Ei, asa dau in cine nu trebuie...Tu erai ametitul care nu intelegea ce se intampla pe aici? Pai cine? Era sa-ti trag una peste ochi sa-ti revii... Hai la culcare, eu sunt obosita, tu cam ametit... la somn! Nu ma stresa si tu, pls. dau si nu ma abtin de data asta. faci cinste in plm sau ne imbatam fiecare la el acasa ? )))
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 16, 2016 faci cinste in plm sau ne imbatam fiecare la el acasa ? ))) Cum sa nu! Daca pun mana pe tine nu mai bei, nici eu bineinteles. Hai la nani.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16, 2016 Postat Mai 16, 2016 Cum sa nu! Daca pun mana pe tine nu mai bei, nici eu bineinteles. Hai la nani. ete pula , ma dai in spaima
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16, 2016 Postat Mai 16, 2016 Cum sa nu! Daca pun mana pe tine nu mai bei, nici eu bineinteles. Hai la nani. ne mai futem si noi anu asta ? ))
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 16, 2016 ete pula , ma dai in spaima Asa usor te sperii? Eu ziceam sa dormim, acum daca era si altceva... nu ma abtin sa spun nu. La naiba, daca ne futem anul asta s-a tyerminat smekeria, astept sa-ti treaca... Dar fac "Nu, dar mai vreau!" Ne futem dupa acte, promit.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16, 2016 Postat Mai 16, 2016 Asa usor te sperii? Eu ziceam sa dormim, acum daca era si altceva... nu ma abtin sa spun nu. La naiba, daca ne futem anul asta s-a tyerminat smekeria, astept sa-ti treaca... Dar fac "Nu, dar mai vreau!" Ne futem dupa acte, promit. iar ti-ai pierdut buletinu ?merge si fara acte in plm
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 16, 2016 Nu te panica ca glumesc, hai sa ne cunoastem, cine stie?Momentan fac pe proasta. Somnic placut!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 16, 2016 Baga-ti-as o sarma in nas, mi s-a facut de pula!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16, 2016 Postat Mai 16, 2016 Baga-ti-as o sarma in nas, mi s-a facut de pula! credeam ca ai blestem pa ia
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16, 2016 Postat Mai 16, 2016 Nu te panica ca glumesc, hai sa ne cunoastem, cine stie?Momentan fac pe proasta. Somnic placut! nu-ti sade bine , ne futem ca chiorii si dupa aia ne cunoastem )))
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 16, 2016 credeam ca ai blestem pa ia Am pe naiba, ei cum dorm eu acum?!!!Manca-mi-ai... nici nu pot sa te injur!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16, 2016 Postat Mai 16, 2016 Am pe naiba, ei cum dorm eu acum?!!!Manca-mi-ai... nici nu pot sa te injur! pa burta daca o vezi iti vine s-o mananci
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 16, 2016 pa burta Imi trece.Gata ca ti se urca la cap... ala de pe umeri, ca celalalt face ce fac eu... Nani, ca daca erai prin preajma jar mancai pana la febra musculara!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16, 2016 Postat Mai 16, 2016 Imi trece.Gata ca ti se urca la cap... ala de pe umeri, ca celalalt face ce fac eu... Nani, ca daca erai prin preajma jar mancai pana la febra musculara! zici tu ))
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 16, 2016 zici tu )) Nu spun, stiu ca nu ai putea sa dormi fara altceva cu mine... pe mine nu prea ma ia somnul cand proptita...Reteta pentru dezastru!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16, 2016 Postat Mai 16, 2016 Nu spun, stiu ca nu ai putea sa dormi fara altceva cu mine... pe mine nu prea ma ia somnul cand proptita...Reteta pentru dezastru! io dorm si pa umeras ))
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 16, 2016 Inchid, trebuia sa dorm de acum minim o ora... de mancare nu mai spun.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16, 2016 Postat Mai 16, 2016 Inchid, trebuia sa dorm de acum minim o ora... de mancare nu mai spun. seism usor , fisuri placute
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Mai 16, 2016 Postat Mai 16, 2016 Wea sa spun ca nu-mi arde... N-am deviat cu mult... Buna si tie, bine sa fie! De kiki, n-ai priceput ca sunt nebuna?E mai usor asa decat sa-ti desenez....Sa incerc: Klm e dus, cel putin in mintea lui retardata incearca... Picon se da destept, dar e bolnav toata ziua. Ca m-a distrus cu barfe... dap, pun si asta, ca a insistat pana si dupa limita suportabilului... si asta, ca am incepun sa beau mai mult dupa ce m-a numit alcoolica... cum sa n-o pun, ca m-a tot denigrat de N ori... sa nu iau in calcul? Nu continui. Pidon a zis ca sunt o altya fraEra am glumit pe aici cu el... Zice ca ma cunoaste... Ce? Ce-i place sa vada? Sa revina pe pamant, inca o data, apoi mai vedem daca javra merita o bagare in seama... Nu se schimba, deci a fost doar sa ma tin in treaba. Hai ca esti (de) belea. :laugh2 Recent ai spus pe forum ca ai 92 de kile ( nouazeci si doua de kilograme). Daca vine unu si-ti spune ca esti grasa, ce o sa faci? O sa papi mai mult sa te faci cea mai grasa femeie? Daca vine altu' si te face ''balena'', o sa papi pesti si o sa inoti in ocean? :laugh2 Amada, cand bei, tine cont de chestiile astea: -nu bea alcool contrafacut-nu bea singura-bea cu cineva de incredere-bea de placere, nu de suparare. Poti sa fii si alcoolica, daca asta e dorinta ta sau a dujmanilor tai -Picon, Klm, Pisicuts,etc-daca asta nu-ti afecteaza viata sau jobul de zi cu zi. Ma rog, suna cam aiurea asta cu ''zi de zi' si pare cam imposibila. Incearca sa-ti faci treaba cat mai bine si banii suficienti in 2 zile incat sa stai beata urmatoarele 5 zile fara probleme de chirie, pc sau mai nou, cu iphonul care nu blocheaza apeluri. Spuneai ca te-ai nascut obosita. Pe bune? Asta-i o scuza jalnica cand n-ai ce face si mai ales cand nu vrei sa faci ceva. Iesi in plm si fa sport, papa corect, ai grija de ficat (poate asta te oboseste ) si fa ceva util. o sa vezi ca esti prea odihnita. N-ai iubit in adolescenta? Se pare ca te prostesti acum, cu intarziere de 15 ani, chestia asta cu Klm, dar au fost si altele inainte... Esti curva?! Fara exceptie, ia-le banii! Vor sa bea cu tine? Ia-le banii -inainte, bineinteles, ca la curve - si baga-i sub masa, apoi scoate-i in strada!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 17, 2016 Hai ca esti (de) belea. :laugh2 Recent ai spus pe forum ca ai 92 de kile ( nouazeci si doua de kilograme). Daca vine unu si-ti spune ca esti grasa, ce o sa faci? O sa papi mai mult sa te faci cea mai grasa femeie? Daca vine altu' si te face ''balena'', o sa papi pesti si o sa inoti in ocean? :laugh2 Amada, cand bei, tine cont de chestiile astea: -nu bea alcool contrafacut-nu bea singura-bea cu cineva de incredere-bea de placere, nu de suparare. Poti sa fii si alcoolica, daca asta e dorinta ta sau a dujmanilor tai -Picon, Klm, Pisicuts,etc-daca asta nu-ti afecteaza viata sau jobul de zi cu zi. Ma rog, suna cam aiurea asta cu ''zi de zi' si pare cam imposibila. Incearca sa-ti faci treaba cat mai bine si banii suficienti in 2 zile incat sa stai beata urmatoarele 5 zile fara probleme de chirie, pc sau mai nou, cu iphonul care nu blocheaza apeluri. Spuneai ca te-ai nascut obosita. Pe bune? Asta-i o scuza jalnica cand n-ai ce face si mai ales cand nu vrei sa faci ceva. Iesi in plm si fa sport, papa corect, ai grija de ficat (poate asta te oboseste ) si fa ceva util. o sa vezi ca esti prea odihnita. N-ai iubit in adolescenta? Se pare ca te prostesti acum, cu intarziere de 15 ani, chestia asta cu Klm, dar au fost si altele inainte... Esti curva?! Fara exceptie, ia-le banii! Vor sa bea cu tine? Ia-le banii -inainte, bineinteles, ca la curve - si baga-i sub masa, apoi scoate-i in strada! S-a gasit cine sa-mi dea sfaturi... Esti chiar cretin cu insistenta. Ultima data iti spun ca m-am ingrasat dupa ce nu am mai facut sport, de la sedentarism, nu mancare.Ai chef de sport, magare, cand esti stresat zilnic?! Inca o data: nu am 92 kg, cantarul e defect! Nu-ti place cum arat, fuck off! Bautura... trebuia si asta sa suport diversi... Cu cat va manca mai mult in kur, cu atat am baut mai mult! Cu Klm nu am fost treaza ca-mi venea sa ma imbat doar sa nu-l mai vad! Dragoste a vrut! Nu am vazut un om mai egoist, poti sa mori langa unul ca asta si nu misca un deget.Cu dragostea... bine intradevar mi-a fost fara indragostiti, nu pot sa spun ca am iubit pe cineva intradevar, nu-mi permit luxul sa ma pierd in mainile cuiva pentru ca nimanui nu-i pasa, daca nu fac eu, nu face nimeni.Bani... ai fi uimit cate se pot intampla unei singure persoane... care sa anuleze orice sansa, indiferent de potential...Cand puteam sa fac bani, mi-au venit gabori si psihopati, alta data am stat la pat, ba cu una, ba cu alta... ba imi suna telefonul in continuu din cauza bolnavilor psihic! Avea dreptate Miskin, la el scrii dupa ce e banat, la mine cand dorm. Laptopul tot eu l-am facut, cu toti "expertii" curului care se scarpinau la ceafa, la telefon i-am gasit solutia, dar n-ai cu cine, niste retardati!Cu casa o sa rezolv, nu punea bani nebuna daca s-ar fi gandit ca nu-i vede de la mine. Nu am nevoie de sfaturi, nu stii tu mai mult ca mine si degeaba sunt deschisa si directa daca trebuie sa repet incapatinatilor ca tine care se cred destepti. Am treaba, sacaie pe altcineva.
marrakech_adventure1981 Reputație: -527 Postat Mai 17, 2016 Oras:Breaza Oras:Breaza Postat Mai 17, 2016 Nu va mai sacaiti 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 17, 2016 Postat Mai 17, 2016 Hai ca esti (de) belea. :laugh2 Recent ai spus pe forum ca ai 92 de kile ( nouazeci si doua de kilograme). Daca vine unu si-ti spune ca esti grasa, ce o sa faci? O sa papi mai mult sa te faci cea mai grasa femeie? Daca vine altu' si te face ''balena'', o sa papi pesti si o sa inoti in ocean? :laugh2 Amada, cand bei, tine cont de chestiile astea: -nu bea alcool contrafacut-nu bea singura-bea cu cineva de incredere-bea de placere, nu de suparare. Poti sa fii si alcoolica, daca asta e dorinta ta sau a dujmanilor tai -Picon, Klm, Pisicuts,etc-daca asta nu-ti afecteaza viata sau jobul de zi cu zi. Ma rog, suna cam aiurea asta cu ''zi de zi' si pare cam imposibila. Incearca sa-ti faci treaba cat mai bine si banii suficienti in 2 zile incat sa stai beata urmatoarele 5 zile fara probleme de chirie, pc sau mai nou, cu iphonul care nu blocheaza apeluri. Spuneai ca te-ai nascut obosita. Pe bune? Asta-i o scuza jalnica cand n-ai ce face si mai ales cand nu vrei sa faci ceva. Iesi in plm si fa sport, papa corect, ai grija de ficat (poate asta te oboseste ) si fa ceva util. o sa vezi ca esti prea odihnita. N-ai iubit in adolescenta? Se pare ca te prostesti acum, cu intarziere de 15 ani, chestia asta cu Klm, dar au fost si altele inainte... Esti curva?! Fara exceptie, ia-le banii! Vor sa bea cu tine? Ia-le banii -inainte, bineinteles, ca la curve - si baga-i sub masa, apoi scoate-i in strada!DA , LIKE
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 17, 2016 Postat Mai 17, 2016 Inca o data: nu am 92 kg, cantarul e defect! Nu am nevoie de sfaturi, nu stii tu mai mult ca mine si degeaba sunt deschisa si directa daca trebuie sa repet incapatinatilor ca tine care se cred destepti. Am treaba, sacaie pe altcineva. in cazu asta exista si posibilitatea sa ai 100 ))))se fut bine astea mai impanate ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum