n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 19, 2016 deci o iei pe urmele lu` roberta )) N-am cum. Daca citeste... dupa ce mi-a pus politia romana pe cap... nu-ti mai bate joc! Vedem...O sa fac ce tine de mine, m-am plimbat singura prin toata Germania.... gasesc eu ceva....Cand intreb primesc scarpinat in ceafa, altfel mi se tot dau sfaturi, cum ar fi sa plec maine seara si sa...Daca maine seara sunt in stare, da, maine seara o sa plec, daca am nevoie de un somn ca.... poimaine dimineata. Punct. Sfaturi? Maine seara trebuia sa plec ca era plictisita fata... Sa ma retrag cat pot, sa fac fara sa stau in anturaj de genul... apoi vin restul, nu ar trebui sa le caut.Daca nu, e ceva nou?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 19, 2016 Esenta era ca revin in Romania? Dap, o fi 100% de bine? Sa speram.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 19, 2016 Mda, m-a... destul.Frate, nene, cum vrei, am scris de... daca nici acum nu ai inteles, eu nu am ce sa mai explic.Am avut prostul crez ca lumea nu intelege ca poate nu vorbesc clar, vorbesc 3 limbi la perfectie, germana scartaie, dar nu mi-a fost tocmai rusine nici cu aia. Era sa ma omoare un neamt in pupaturi, care vorbea engleza, din aprecierea ca i-am vorbit in limba lui juma de ora... La ce bun vorbesc cand nu se vrea sa fiu inteleasa, cine vrea, intelege... Neamtul intelesesera ce am spus, de asta a apreciat.Care nu vrea, eu mai insist.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 19, 2016 Nu, stilul imprumutat de la Pisi... nu sunt si acum nesigura ca am fost neinteleasa...Reciteste.Nu am ce sa explic labililor psihic.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 19, 2016 Ce sa cauti? Raspund la ganduri, nu ale mele, lasa...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 19, 2016 Bun. Ma lasi sa dorm? Poti sa renunti sa nu mai scriu ca ma vede lumea dementa? Lasa, atat.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 19, 2016 Hai cu postarea...Nu poti, javra!Poveste-te tu ce de rahat esti cui vrei, nu mie.Pa! Ca nu-mi scot vocabul de tiganie pentru orice...Te doare mintea! Adevarul? E mai usor sa crezi ca sunt nebuna, sa fie si asta de la mine. Uraste-ma pe fatza, n-ai curaj in... de asta eu scriu si tu taci!Jet!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 19, 2016 Ma scoate din sarite pana si vitualul asta inutil...Nu vorbeam cu tine, ai simtit o musca pe caciula, dar vorbeam cu cineva care nu are bun simt.... ever.Inchid ca nu scap de alte provocari...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 19, 2016 Stai sa contabilizezi acum ce a fost adresat tie si ce altora?You must be fucking kidding me! Dormi, asa totul e clar la tine, zbori fara cugetari, nu mai lupta ca, cugetand mult si inutil... am spus deja "inutil", ti-am spus tot.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 19, 2016 Nu, am simtit multe aprecieri si gen "Wow"...Nu cred ca sunt datoare cu ceva si pentru asta, iar daca nu am raspuns la ele, destule, a fost pentru ca e cel mai usor mod sa te pierzi in grandomanie...Am apreciat, mi s-a mai spus ca nu sar de fund in sus.... stiu, important a fost ca am apreciat in sinea mea, nu fac eu complimente ieftine, nu inseamna ca nu pretuiesc...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 19, 2016 Ti-am spus deja... nu repet ca am un fix sa fac ce spun.Ai vreo chestie cu motanul sau e un simplu (complicat) defect profesional? Inchid si ma culc, sa dorm, nefututa, stai cum vrei, e culmea sa te chinui eu...Am invatat sa citesc, nu usor, nu de prea multe ori mi s-a confirmat...Au fost suficiente cateva expresii faciale si "Tu chiar imi citesti gandurile?!" Ma iubea, dar ma ura, trebuia sa caut alte cai... Mi-e mai usor ca stiu mai mult? Nu. E mult mai greu. Lumea nu cunoaste nici logica simpla... cum sa inteleaga ce spun eu? Cea mai importanta conditie era "Nu ma mai minti."La cativa ani cand cineva in final daca mi-a spus ca ajunge in 10 min ma suna sa ma anunte ca intarzie, alta data ajungea dupa o ora fara jena...Pe maine, dar as spera sa ma futi mai bine decat asa... in 2 zile as fi in Bucale, daca nu futi bine bat, sa nu fii surprins.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 20, 2016 Postat Mai 20, 2016 am inteles totul perfect , e ca inainte 1 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 20, 2016 am inteles totul perfect , e ca inainte Laviutu. Nu am pretentii sa fiu inteleasa.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum