Sari la conținut

0756629663 Laura

Vizitator apuci

Postări Recomandate

• Oras:Vestul Salbatic
Postat

Ca de nu, bietii baieti vor muri de la atata laba  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Eh, nici chiar asa :))

Toti care au fost la ea(eu fiind inclus) au avut parte de un fund trasnet :) , de aceea si nerabdarea de a o revizita . De asemenea e si curata(o data mi s-a rupt prezervativul in ea , mi-am facut analize dupa vreo 5 luni si n-a fost nici o problema)

Postat

Eh, nici chiar asa :))

Toti care au fost la ea(eu fiind inclus) au avut parte de un fund trasnet :) , de aceea si nerabdarea de a o revizita . De asemenea e si curata(o data mi s-a rupt prezervativul in ea , mi-am facut analize dupa vreo 5 luni si n-a fost nici o problema)

Nu te contrazic, iti dai seama ca era o gluma ceea ce-am scris, am vazut eu ca are referinte bune, dar cred ca e plecata de ani buni, de cand sunt eu forumist pe aici .....

P.S. ce-ai facut cu ea mai baiete de'ai facut prezervativul franjuri  :laugh2

Postat

:)

Pai a fost cam nebunatica/agitata gazela incat tot facand acrobatii in pl s-a rupt prez :))

Ultima oara am fost la sf lui 2013 la ea.

Postat

buna tare fetita asta,de cate ori am fost la ea s-a meritat.Ma astepta in tinute sexy.Ajungeam in camera pentru surprise,incepea cu un o.p de un 8,5,era maxim daca era o.n,apoi n.p cum vroiam si clar ca urma un a.p cum doreau muschii mei.Eu ma potriveam bine este asa nici mare nici mica la corp,numai buna de luat  cum vroiam eu.

Eu o recomand cu drag. Abia astept sa revina!! :bow

Vizitator danezudan
Reputație: 0
Postat

buna tare fetita asta,de cate ori am fost la ea s-a meritat.Ma astepta in tinute sexy.Ajungeam in camera pentru surprise,incepea cu un o.p de un 8,5,era maxim daca era o.n,apoi n.p cum vroiam si clar ca urma un a.p cum doreau muschii mei.Eu ma potriveam bine este asa nici mare nici mica la corp,numai buna de luat cum vroiam eu.

Eu o recomand cu drag. Abia astept sa revina!! :bow

Fratioare si recenziile mele sunt pro dar tu esti top sa-mi bag :))

descrie si u calumea ca esti futere cu recenzia asta.

• Oras:satu mare
  • Oras:satu mare
Postat

oare mai lucreaza dameza anul acesta ca nu am vazut nici un anut ma poate ajuta careva?

• Telefon: 0756629663
  • Oras:Baia Mare
Postat

buna ziua dragii mei,sunt in tara dar deocamata nu am inceput munca ca urmez niste cursuri si nu miam luat inca apartament ,voi face public aici pe site revenirea mea,va multumesc pt intelegere si va doresc numai bine salutare la totii cunoscuti,cand voi reveni voi anunta si numarul de telefon  o zi buna

• Like 3
Postat

Iti luam noi apartament,numa sa incepi :laugh2

x2

Doar adu-ti fundu' ala misto si de restu' ne ocupam noi  :laugh2 :laugh2

• Like 1
  • Oras:baia mare
  • Oras:baia mare
Postat

Draga Laura! Când o sa fie ziua în care o sa începi din nou activitatea?

Vizitator
Postat

Nimic de la laura:)) mai asteptati 1 an =))

Vizitator curvar_unic
Postat

Fraților am vazut-o azi pe Laura în oraș,oare mai lucrează?

Postat

Fraților am vazut-o azi pe Laura în oraș,oare mai lucrează?

in zona RFN ?

Poate bate spre retragere, dupa atatia km de pula :) Se mai si satura omu'

Vizitator curvar_unic
Postat

Nu,era în zona semilună

Postat

buna ziua .sunt in oras dar deocamdata nu lucrez,.fac un curs si nu am timp cand voi incepe munca va voi annunta.numai bine la toata lumea va pupik

Postat

buna la toata lumea.deocamdata nu,dar cand voi incepe voi anunta aici inceperea activitatii mele,mai am nr de tel acelas dar din pacate sa demacnetizat cartela cand voi reveni voi anunta si nr pe care il voi folosi sau imi voi recuperea tot acelas nr de tel,va doresc numai bine la toti cunoscutii vam puppattt

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.