Sari la conținut

0756629663 Laura

Vizitator apuci

Postări Recomandate

Vizitator ionut02111988
Reputație: 0
Postat

Comportament foarte frumos si arata bine dpdv al meu "ai pe ce pune mâna"

• Telefon: 0756629663
  • Oras:Baia Mare
Postat

100lei fin.totul protejat.

Postat

Caut p dameza din zalău,ma poate ajuta careva?

Tu esti deja culmea cu cautatul tau de "dameza din Zalau"....te opreste cineva sa o cauti in Zalau si musai sa o cauti din Baia Mare?

O sugestie...incearca pe www.pbli24.ro la rubrica Matrimoniale selectezi frumos judetul Salaj si nu o sa iti vina sa crezi dar vei gasi ce cauti

Postat

Tu esti deja culmea cu cautatul tau de "dameza din Zalau"....te opreste cineva sa o cauti in Zalau si musai sa o cauti din Baia Mare?

O sugestie...incearca pe www.pbli24.ro la rubrica Matrimoniale selectezi frumos judetul Salaj si nu o sa iti vina sa crezi dar vei gasi ce cauti

Buna seara domnule mane .Imi cer scuze ca poluez topicul Laurei eu sunt *dameza din Zalau* si sunt la Baia Mare deci nu are cum sa ma caute pe matrimoniale Salaj pt ca nu am anunt acolo.Omul a fost destul de explicit dar se pare ca altii nu inteleg.

• Oras:zalau
  • Oras:zalau
Postat

Aici rautate e la ea acasa au sărit toti pe mine in loc sa ma ajute sa caut cea ce gasesc nu sunt un mare utilizator al site lui dupa cum se vede.dia cand vi acasa as vrea sa ma contactezi daca vrei.

Postat

Aici rautate e la ea acasa au sărit toti pe mine in loc sa ma ajute sa caut cea ce gasesc nu sunt un mare utilizator al site lui dupa cum se vede.dia cand vi acasa as vrea sa ma contactezi daca vrei.

Buna buna.Ti- am lasat un nr de tel la intrebari si raspunsuri dar iti mai las si aici 0730159366 suna ma si te rog nu mai scrie pe topicul Laurei ca nu am chef de cearta pe forum.Multumesc.

Postat

Buna ziua de mâine voi fo disponibila in baia mare o zi frumoasa caldaa tuturor😊

Postat

Itsamemario sigur se poate

Postat

Wekend fain va dorescðŸ˜ðŸ˜˜

Postat

Sigur maine dupa ora 10voi fi in oras si ma poti contacta la nr 0727652682

Postat

Nam mai ajuns azi prin bm.dar pe luni voi fi de gasit toata sapt disponibila

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.