Sari la conținut

ajutor pentru carlos robredo

Postări Recomandate

Postat

La cat esti de nesimtit esti in pericol daca-ti musti limba. Te otravesti la sigur cu propriul venin.

Te rupi in basini intelectual-pompoase, dar esti o zdreanta de om.

Tot din Oscar Wilde : Prietenii mi-i aleg dupa aspect.Cunostiintele, in functie de caracterul lor.Dusmanii, doar dupa intelect.

Pe tine nici macar de lacheu nu mi te pot inchipui.

:)

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Tot din Oscar Wilde : Prietenii mi-i aleg dupa aspect.Cunostiintele, in functie de caracterul lor.Dusmanii, doar dupa intelect.

Pe tine nici macar de lacheu nu mi te pot inchipui.

Normal, nu te duce mintea!

• Like 2
  • Minus 11
  • Oras:Oradea
Postat

Pe tine nici macar de lacheu nu mi te pot inchipui. Iar ai studiat citatepedia? Spune tot ce stii , iti ia maxim 3,5785 minute! Si ca sa-ti raspund la urmatoarea dejectie intelectualist maronie : Circumferinta circumsferica a atractiei panaceului universal iti transmite sa-ti sugi pula singur !

• Like 5
Postat

Pe tine nici macar de lacheu nu mi te pot inchipui. Iar ai studiat citatepedia? Spune tot ce stii , iti ia maxim 3,5785 minute! Si ca sa-ti raspund la urmatoarea dejectie intelectualist maronie : Circumferinta circumsferica a atractiei panaceului universal iti transmite sa-ti sugi pula singur !

Carlos Roberto asta cine mai e?

• Oras:duc cu sorcova
Postat

Daca vrei sa scoti sobolanii din cotloanele iubirilor neimpartasite si din catharsis-ul masturbarilor eterne, trebuie doar sa arunci momeala, adica echivalentul unui bacsis sau bomboane cu nuca de cocos.

ba cocotierule, da-mi un sfat de martalog trist si singur (care iejti :))

ia zi-mi, ca tot a inceput sa revina Deeana pe aici, sa-i trimit vreo 20 de SMS-uri cu "Scuze!", poate da si ea o masa la Osho? (ca are bani, doar a supt pula la greu =)))

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:worldwide
Postat

ba cocotierule, da-mi un sfat de martalog trist si singur (care iejti  :))

ia zi-mi, ca tot a inceput sa revina Deeana pe aici, sa-i trimit vreo 20 de SMS-uri cu "Scuze!", poate da si ea o masa la Osho? (ca are bani, doar a supt pula la greu =)))

si apoi tot tu te  miri daca te carpeste  :laugh2

numai prostii gandesti, cand  cresti si tu mai dolores?

Postat

Daca vrei sa scoti sobolanii din cotloanele iubirilor neimpartasite si din catharsis-ul masturbarilor eterne, trebuie doar sa arunci momeala, adica echivalentul unui bacsis sau bomboane cu nuca de cocos. Sunt nevoit sa admit ca esti funny. :) "catharsis al masturbarilor eterne"

Postat

ba cocotierule, da-mi un sfat de martalog trist si singur (care iejti :))

Da' ce ba, sub 20 mesaje nu tot lache esti?

Postat

Daca nu ramaneai de fazan in fata la Osho, poate ca nu mai era nevoie sa o dai in xoxo

poate o dam in tine ca-n hotii de cai =)))

Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

@Dolores, nu vorbesc cu el pana nu-mi arata biletul de autobuz ( se da salvatorul planetei care nu polueaza). Intreaba-l cu ce vine: cu bus-ul, cu "ia-ma, nene" sau o ia la pas pana acolo.

• Like 3
Postat

@Dolores, nu vorbesc cu el pana nu-mi arata biletul de autobuz ( se da salvatorul planetei care nu polueaza). Intreaba-l cu ce vine: cu bus-ul, cu "ia-ma, nene" sau o ia la pas pana acolo.

da' nu compostează bulanjiu.

când vine controlul, o dă în semne ca surdo-muții, cum a învățat să vorbească cu marocanii pe plantații în "bangcock", și când îl dau jos pentru amendă fuge pe roșu, de zici că e făcut să spele geamurile la mașini în trafic pe 1 leu.

n'ai văzut ce bătături are la vreascurile de la picioare?! =))) =)))

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Am bagat o tura si pe Iarba  :laugh2

Mârlet,daca ai calcat-o,si nu fumat-o...ce pot sa-ti cer tie,de fapt si de drept...un barbat casatorit,la casa lui sau a bancii :),cu influente de adolescent horny,si troll repezit? :)

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Ce inseamna sa fii diabolic...:)

scârțar...

de asta nu mai merge nimic în țara asta și e plin de gunoaie. ai plecat tu sclavet în lume și nu mai are cine să ne măture străzile. =))))

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Mârlet,daca ai calcat-o,si nu fumat-o...ce pot sa-ti cer tie,de fapt si de drept...un barbat casatorit,la casa lui sau a bancii :),cu influente de adolescent horny,si troll repezit? :)

in sfarsit a zis ceva baietu'acesta sa imi placa si mie

nah oly  ca ti-a  dat o laba peste ochi :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...