miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 Oare cum s-o nu-mi ăla care deschide grămezi de topice despre căcat, diaree și alte asemenea? Întrebarea e evident, retorică.*numi
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 La cat esti de nesimtit esti in pericol daca-ti musti limba. Te otravesti la sigur cu propriul venin. Te rupi in basini intelectual-pompoase, dar esti o zdreanta de om. Tot din Oscar Wilde : Prietenii mi-i aleg dupa aspect.Cunostiintele, in functie de caracterul lor.Dusmanii, doar dupa intelect. Pe tine nici macar de lacheu nu mi te pot inchipui.
raffaello Reputație: -6837 Postat Mai 18, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 18, 2016 Tot din Oscar Wilde : Prietenii mi-i aleg dupa aspect.Cunostiintele, in functie de caracterul lor.Dusmanii, doar dupa intelect. Pe tine nici macar de lacheu nu mi te pot inchipui. Normal, nu te duce mintea! 2 11
ezemund Reputație: 3078 Postat Mai 18, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Mai 18, 2016 Tot din Oscar Wilde : Prietenii mi-i aleg dupa aspect.Cunostiintele, in functie de caracterul lor.Dusmanii, doar dupa intelect. Pe tine nici macar de lacheu nu mi te pot inchipui. Iar ai studiat citatepedia? Spune tot ce stii , iti ia maxim 3,5785 minute! Si ca sa-ti raspund la urmatoarea dejectie intelectualist maronie : Circumferinta circumsferica a atractiei panaceului universal iti transmite sa-ti sugi pula singur ! 5
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 Tot din Oscar Wilde : Prietenii mi-i aleg dupa aspect.Cunostiintele, in functie de caracterul lor.Dusmanii, doar dupa intelect. Pe tine nici macar de lacheu nu mi te pot inchipui. Iar ai studiat citatepedia? Spune tot ce stii , iti ia maxim 3,5785 minute! Si ca sa-ti raspund la urmatoarea dejectie intelectualist maronie : Circumferinta circumsferica a atractiei panaceului universal iti transmite sa-ti sugi pula singur ! Carlos Roberto asta cine mai e?
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 Daca vrei sa scoti sobolanii din cotloanele iubirilor neimpartasite si din catharsis-ul masturbarilor eterne, trebuie doar sa arunci momeala, adica echivalentul unui bacsis sau bomboane cu nuca de cocos.
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Mai 18, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Mai 18, 2016 Daca vrei sa scoti sobolanii din cotloanele iubirilor neimpartasite si din catharsis-ul masturbarilor eterne, trebuie doar sa arunci momeala, adica echivalentul unui bacsis sau bomboane cu nuca de cocos. ba cocotierule, da-mi un sfat de martalog trist si singur (care iejti )ia zi-mi, ca tot a inceput sa revina Deeana pe aici, sa-i trimit vreo 20 de SMS-uri cu "Scuze!", poate da si ea o masa la Osho? (ca are bani, doar a supt pula la greu ) 1 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 18, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 18, 2016 ba cocotierule, da-mi un sfat de martalog trist si singur (care iejti )ia zi-mi, ca tot a inceput sa revina Deeana pe aici, sa-i trimit vreo 20 de SMS-uri cu "Scuze!", poate da si ea o masa la Osho? (ca are bani, doar a supt pula la greu )si apoi tot tu te miri daca te carpeste numai prostii gandesti, cand cresti si tu mai dolores?
ezemund Reputație: 3078 Postat Mai 18, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Mai 18, 2016 Daca vrei sa scoti sobolanii din cotloanele iubirilor neimpartasite si din catharsis-ul masturbarilor eterne, trebuie doar sa arunci momeala, adica echivalentul unui bacsis sau bomboane cu nuca de cocos. Sunt nevoit sa admit ca esti funny. "catharsis al masturbarilor eterne"
xoxo xoxo Reputație: 5 Postat Mai 18, 2016 Oras:sub pamanat srl Oras:sub pamanat srl Postat Mai 18, 2016 aveti morcovu-n gaoaza cu frunze cu tot?
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 ba cocotierule, da-mi un sfat de martalog trist si singur (care iejti )ia zi-mi, ca tot a inceput sa revina Deeana pe aici, sa-i trimit vreo 20 de SMS-uri cu "Scuze!", poate da si ea o masa la Osho? (ca are bani, doar a supt pula la greu )Da' ce ba, sub 20 mesaje nu tot lache esti?
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Mai 18, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Mai 18, 2016 Da' ce ba, sub 20 mesaje nu tot lache esti? daca raspundeai la obiect iti dadeam si tie un os 2 4
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 daca raspundeai la obiect iti dadeam si tie un os Daca nu ramaneai de fazan in fata la Osho, poate ca nu mai era nevoie sa o dai in xoxo
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Mai 18, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Mai 18, 2016 Daca nu ramaneai de fazan in fata la Osho, poate ca nu mai era nevoie sa o dai in xoxo poate o dam in tine ca-n hotii de cai )
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 poate o dam in tine ca-n hotii de cai )Asteapta-ma in fata la Osho.
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 @Dolores, nu vorbesc cu el pana nu-mi arata biletul de autobuz ( se da salvatorul planetei care nu polueaza). Intreaba-l cu ce vine: cu bus-ul, cu "ia-ma, nene" sau o ia la pas pana acolo. 3
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 )))) Parca pitzipoancele merg la Starbucks si fac pe bosumflatele.
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Mai 18, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Mai 18, 2016 @Dolores, nu vorbesc cu el pana nu-mi arata biletul de autobuz ( se da salvatorul planetei care nu polueaza). Intreaba-l cu ce vine: cu bus-ul, cu "ia-ma, nene" sau o ia la pas pana acolo.da' nu compostează bulanjiu.când vine controlul, o dă în semne ca surdo-muții, cum a învățat să vorbească cu marocanii pe plantații în "bangcock", și când îl dau jos pentru amendă fuge pe roșu, de zici că e făcut să spele geamurile la mașini în trafic pe 1 leu. n'ai văzut ce bătături are la vreascurile de la picioare?! ) ) 2 4
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 Ce inseamna sa fii diabolic...
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 18, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 18, 2016 Am bagat o tura si pe Iarba Mârlet,daca ai calcat-o,si nu fumat-o...ce pot sa-ti cer tie,de fapt si de drept...un barbat casatorit,la casa lui sau a bancii ,cu influente de adolescent horny,si troll repezit? 1 4
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Mai 18, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Mai 18, 2016 Ce inseamna sa fii diabolic...scârțar... de asta nu mai merge nimic în țara asta și e plin de gunoaie. ai plecat tu sclavet în lume și nu mai are cine să ne măture străzile. )) 1 4
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 scârțar... de asta nu mai merge nimic în țara asta și e plin de gunoaie. ai plecat tu sclavet în lume și nu mai are cine să ne măture străzile. ))Au ramas moldovenii sa faca curat. Nu mai rade atât.Lache.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 18, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 18, 2016 Mârlet,daca ai calcat-o,si nu fumat-o...ce pot sa-ti cer tie,de fapt si de drept...un barbat casatorit,la casa lui sau a bancii ,cu influente de adolescent horny,si troll repezit? in sfarsit a zis ceva baietu'acesta sa imi placa si mienah oly ca ti-a dat o laba peste ochi
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 in sfarsit a zis ceva baietu'acesta sa imi placa si mienah oly ca ti-a dat o laba peste ochi Oly asta are antecedente de lingau virtual.Ce trist.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum