jaravete Reputație: 5 Postat Mai 13, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 13, 2016 salut. Tocmai ce mi-am luat o mare teapa azi de la dra. Mi a spus ca e libera . M-am dus la locatie ( str) pentru ca nu a vrut sa mi spuna blocul. Cand am ajuns si am sunat mi-a inchis telefonul. I-am dat mesaj si la fel. Teapa in toata regula.
miste1982 Reputație: 178 Postat Mai 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 15, 2016 Eu am fost anul trecut la ea si nu a fost teapa insa am patit pentru prima oara, si singura oara, sa nu finalizez, dadeam in ea si simteam cum mi se lasa, mai pe tiganeste spus "imi murea la intrare". Mi-a luat-o in gura si degeaba ca agoniza in coma, devenise o cauza pierduta.Te asigur ca n-ai pierdut nimic....Nu este de evitat dar trebuie sa ai nervi cu otel cu fata asta. 1
jaravete Reputație: 5 Postat Mai 16, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 16, 2016 e naspa? e tiganca? cati ani are?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2016 Postat Mai 25, 2016 primul venit primul servit...sau poate nu i,a placut moaca ta cand te.a vazut pe geam
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Mai 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 25, 2016 La 30 fin AVEM PRETENTII ?)) 2
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Mai 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 25, 2016 30/ mai pun 10 lei si merg la Alexandra bcr alba iulia sex hard calitativ 2
jaravete Reputație: 5 Postat Iunie 1, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iunie 1, 2016 30/ mai pun 10 lei si merg la Alexandra bcr alba iulia sex hard calitativ da mi si mie nr ei de tel. ms
xander2016 Reputație: 235 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 1, 2016 Eu am fost anul trecut la ea si nu a fost teapa insa am patit pentru prima oara, si singura oara, sa nu finalizez, dadeam in ea si simteam cum mi se lasa, mai pe tiganeste spus "imi murea la intrare". Mi-a luat-o in gura si degeaba ca agoniza in coma, devenise o cauza pierduta.Te asigur ca n-ai pierdut nimic....Nu este de evitat dar trebuie sa ai nervi cu otel cu fata asta.
jaravete Reputație: 5 Postat Iulie 24, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 24, 2016 pana la urma a fost cineva la ea?
nascutlacerereafemeilor Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 12, 2016 Eu am fost de 2 ori.E foarte ok si comunicativa,trebuie sa insisti cu telefoanele cateodata si sa mai astepti.E de revenit.Din pacate eu stau departe de Colentina.
expertul888 Reputație: 1113 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Monte-Carlo Oras:Monte-Carlo Postat Septembrie 12, 2016 Nu avea cum,prietene. S-a programat,a sunat când a ajuns,a dat si mesaj...suficient... De Evitat !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum