Administrator pisicuts Reputație: 114481 Postat Ianuarie 26, 2010 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 26, 2010 Sa faca sex cu doua femei in acelasi timp probabil este cea mai intalnita fantezie a barbatilor.Si a mea deasemenea.a voastra care este?
cristi Reputație: 2 Postat Ianuarie 30, 2010 Postat Ianuarie 30, 2010 salut pisicutfetisul meu este sexul anal............ 2
luisaa Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2010 Postat Ianuarie 30, 2010 Fanmteziile sunt pentru acte sportive! Cine are fantezii, sa mearga la sala de sport si sa si le puna in practica! Dragostea este motorul unei adevarate iubiri in pat. Foarte multi nici nu cunosc ce e amorul divin. In rest, sexul e frecus ! Ori folosesti un vibrator ori o femeie sau un regiment de femei gonflabile, tot aia e ! Un act mecanic si nu unul magic . Cei care vorbesc despre pozitii si tot felul de trucuri, habar nu au ce inseamna o traire adevarata in pat. Ferice de cei ce au gustat-o ! E destul si odata in viata !
Vizitator fallen_angel23 Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2010 Postat Ianuarie 30, 2010 Din pacate exista prea multi oameni care nu au cunoscut asa ceva!
luisaa Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2010 Postat Ianuarie 30, 2010 prea mult puneti accent pe sex si pe ideea de femeie ca obiect sexual. De ce nu scrieti si despre faptul ca majoritatea cuplurilo stau impreuna de amoru artei,din obisnuinta,din dependenta,etc,etc si in nici un caz din dragoste..scrieti si cata suferinta rezulta de aici,haideti baieti fiti mai "artisti", ca ne-ati plictisit cu sexu' , e deja "overrated"..
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2010 Postat Ianuarie 30, 2010 mai bn vorbim despre romantism:blush::blush:termenul e "o caciula prea mare " in care intra , de-a valma, toate ingredientele : asteptarile , fanteziile , si temerile noastre .Nu credeti? Macar sa incercam sa il definim mai bine.Pentru o femeie , indiferent ca e o iubire pasagera sau "oportunitatea" vietii barbatul in cauza, e proiectia in real a INCREDERII (insist asupra acestui aspect) SIGURANTEI si fanteziilor ei.Aceasta intra , generic , in termenul de romantism , dar suna cam pudic , nu?
micutza90 Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2010 Postat Ianuarie 30, 2010 mai bn vorbim despre romantism:blush::blush:termenul e "o caciula prea mare " in care intra ' date=' de-a valma, toate ingredientele : asteptarile , fanteziile , si temerile noastre .Nu credeti? Macar sa incercam sa il definim mai bine.Pentru o femeie , indiferent ca e o iubire pasagera sau "oportunitatea" vietii barbatul in cauza, e proiectia in real a INCREDERII (insist asupra acestui aspect) SIGURANTEI si fanteziilor ei.Aceasta intra , generic , in termenul de romantism , dar suna cam pudic , nu?[/quote']Barbatii nu mai stiu sa fie romantici din pacate, si ramanem numai cu speranta :sNoi avem multe idei si ne plac barbatii romantici dar din pacate ei nu mai stiu aceasta notiune de romantism:(
bogdan Reputație: 18 Postat Ianuarie 30, 2010 Postat Ianuarie 30, 2010 micutza nu e deloc asanu cred ca e ok sa punem o etichetare ca barbatii is asa si asa si femeile asa. Depinde de la caz la caz, de la om la om... insa in ansamblu oarecum asa este. Am intalnit fete / femei care nu aveau nici o treaba cu romantismul. ce gen de fete / femei is acestea? Parerea mea e ca acestea sunt ori acelea care s-au remarcat foarte bine pe plan profesional si nu au avut niciodata treaba cu partea emotionala. Nu e nimic rau in a avea o cariera de succes, insa la mijloc este echilibrul! Si oarecum acest gen de femei is lipsite de feminitate. Sau femei care au suferit si nu au reusit trece peste, ceva o trauma de demult, ori complexe , frustrari nerecunoscute.Pe de alta parte barbatii care nu vor invata ce inseamna femeia si nu-i va preocupa din cauza unor limitari sociale vor pierde mai devreme sau mai tarziu pentru ca se va trezi altu' mai adevarat care ii va cuceri femeia, iar el bineinteles la fel de imatur va da vina pe ea si nu pe el. De cele mai multe ori cand femeia te inseala e vina barbatului, la fel si reciproca!
re6ytyhytyty Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2010 Postat Ianuarie 31, 2010 Femeile adora un barbat puternic care sa le protejeze si alaturi de care sa se simta in siguranta. Veti fi surprins sa aflati ca una dintre fanteziile femeilor este ca barbatul cel mare si puternic sa le implore pentru favoruri sexuale in dormitor. Intreg scenariu se rezuma la adorarea corpului ei si la implorarea pentru atentie.
figen Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2010 Postat Februarie 4, 2010 eu miás dori in elevador(lift) si pe plajaaaaaa dar credca vara asta o fac si pe plaja
bogdan Reputație: 18 Postat Februarie 4, 2010 Postat Februarie 4, 2010 eu miás dori in elevador(lift) si pe plajaaaaaa dar credca vara asta o fac si pe plajaIn lift suna bine si frumos, dar ma gandesc ca blochezi liftul intre etaje ....Iar pe plaja am auzit ca nu este asa de placut, iti intra nisip peste tot
anca Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2010 Postat Februarie 4, 2010 mmmmm in padure tot tr sa fie misto dar cei aia fan?in masina am incercat nu numai odata e misto
Vizitator anton Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2010 Postat Februarie 4, 2010 vai da cate idei de pus in practica, incearca in cada sub dusi,sau pe masa, de scaun numai vorbesc,sus pe bloc in soarele torid al vari, la garla in apa sus intrun pom ,e riscant dar merita, in trifoiu verde pe camp,
bogdan Reputație: 18 Postat Februarie 4, 2010 Postat Februarie 4, 2010 pe un platou langa o prapastie...
angelhelll Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2010 Postat Februarie 4, 2010 eu visez ca prima data sa o fac pe malul marii..mi se pare cel mai romantic loc cu putinta...si ca fantezie...mi-ar place intr-o baie dintr-un bar, in mashina, si poate intr-o piscina....are cineva in cap ca fantezie..sa o faca cu prietena in aceeasi camera in care se afla parintii?
Vizitator cornel Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2010 Postat Februarie 4, 2010 Poate la maree buna ideie ce ziceti voi fetelor aici.RazzDar sa fie nisipul cit mai fierbinte si gagica la felSi daca se poate niste matase moi pe eaSi sa avem niste flori gingase sa le punem ca piernamai da ce romantic sunt
Vizitator costy Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2010 Postat Februarie 4, 2010 binica statea la marginea satului,iar in spatele curti fffff departe de casa aveam un nuc batran si ff mare,a fost super dar vam spus si acum mai am semne ,pacat ca au taiat nucul
bianca Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2010 Postat Februarie 4, 2010 binica statea la marginea satului' date='iar in spatele curti fffff departe de casa aveam un nuc batran si ff mare,a fost super dar vam spus si acum mai am semne ,pacat ca au taiat nucul[/quote']despre relatia aia se poate spune intr-adevar ca te-a lasat "marcat":D:D:D
cristi Reputație: 2 Postat Februarie 4, 2010 Postat Februarie 4, 2010 f dragutze fanteziile mentionateeu as vrea la mare,la munte,in apa,si intr-o camera plina de oglinzi si mai sunt cateva pe care le zic mai tarziu
dr2000 Reputație: 2 Postat Februarie 4, 2010 Postat Februarie 4, 2010 da .normal ca nu o s aposteze prea multe persoane pe aici pentru ca traim intr-o lume de redusi in care ,cu toate ca sexul nu mai este un subiect tabu,incepand de la varsta de 12-13 ani ,chiar si mai putin,nu se poate discuta despre sex decat generalitati.Cu totii avem fantezii dar de rusine sau din respect,cica,pentru propria persoana ,refuzam sa discutam fara perdea.De parca ne-ar cunoaste cineva sau am da vreodata ochii unii cu ceilalti.
flameweaver Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2010 Postat Februarie 4, 2010 mie nu mie rusine de cea ce sunt si ce spun,de acea mi-am si pus poza la vedere,nu vreau ca cei carora le dau sfaturi sa zica ca ma ascund dupa vreun desen sau mai stiu eu ce,cei carora la spun ce cred vreau sa vada fata celui care le spune ,fie ca spun de rau sau de bine
gigi Reputație: 1 Postat Februarie 4, 2010 Postat Februarie 4, 2010 Eu pot spune ca am experimentat ..."o noapte de dragoste pe plaja.."..., a fost ok ..un pic cam rece la un moment dat, dar in rest a fost bine..... si va pot spune ca, de nisip nu prea poti scapa,nu-ti face nici un rau ...si apoi daca esti pe malul marii...o baie nu strica niciodata........hmmmm.......fantezia mea se leaga de parcarea unui restaurant de lux....ma incita gandul ca, a-si putea sa fac dragoste pe botul masinii mele intr-o parcare , pe la 1-2 dimineata,dupa ce ne-am petrercut cateva ore servind cina in acel restaurant......
grama Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2010 Postat Februarie 4, 2010 mie mi`ar place cel mai mult la teatru:)) nu prea se duce lume...mai ales si deasupra scenei unde se trag in sus cortinele, akolo e supr, nu calca nimeni pe akolo:)) ar fi super, sa se mai auda si zgomote in timpul scentei de teatru:
marian Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2010 Postat Februarie 4, 2010 Buna idde ai avut ca ai pus aceaste tema.Patul este locul normal de facut dragoste si cel mai confortabil,dar......eu cred ca pe malul marii e foarte romantic.Ce parere aveti despre facind dragoste pe podea cu lumina stinsa si imprejurati de multe luminari.....nu e chiar asha de rau(nu am incercat).Da,in padure linga un foc,asta da tot romatic,dar sa nu fie frig afara.Dar in vana ati incercat?Hmmm ma rog in apa nushtiu cum e .Incercati shi zicetimi shi mie
Vizitator pimp Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2010 Postat Februarie 4, 2010 In apa e misto.....credeti-ma.Daca nu ati avut ocazia inca eu zic sa nu va dati batuti .Am fost in Grecia si acolo sunt plaje mai izolate.Am avut ocazia sa experimentez.Noaptea.... in mare.....ce ziceti?????
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum