Sari la conținut

care este fantezia ta sexuala?

Postări Recomandate

Postat

Mie mi se pare o prostie sa faci sex in locuri publice, cu riscul de a fi prinsi, Bine, stiu ca exista multe persoane care se excita mult atunci cand exista riscul de a fi prinsi, dar mi se pare prea de tot. Cred ca ar trebui sa existe intimitate atunci cand vine vorba de a face dragoste.Fanteziile sunt ceva frumos, dar trebuie sa gasesti momentul potrivit sa le pui in practica, si mai ales persoana potrivita...

Postat

Si cred ca iti trebuie si varsta necesara la care sa nu te gandesti prea mult la riscuri..dupa oanumita varsta ai mai multa minte si nu vezi de ce sa te expui riscului cand poti sa savurezi totul in calm si liniste la tine in par

Postat

Toate aceste "fantezii" sint vechi. Un plus pentru incercarea cu nucul cel batrin din spatele curtii, dar am o intrebare (pe linga faptul ca fizic nu se poate): la radacina nucului, pe pamint de ce n-ai facut-o?In rest... toaleta din avion - da, dar in timp ce pilotul anunta ca va prabusiti, pe malul marii- in timp ce vine tsunami, in lift- obligatoriu sa fie cu usi ermetice si sa se fi defectat si sistemul de ventilatie... astea sint fantezii. :))Ah, era sa uit: era cineva care spunea ca vrea s-o faca cind e legata: nu-i rau!!

Postat

mai dar de ce vb. numai de locuri?... voi nu aveti fantezii cu anumite persoane?...poate celebre....eu as avea cateva idei...sa fiu rapita de eddie cibrian...sau brad pitt si dusa undeva departe....pe o insula....mmmmmmmmm 8->

Postat

fantezii cu staruri?pt mine aceste pers nu exista,in nici un caz.Nici daca ar veni la mine brad pitt(0% sanse) nu as accepta.E vb d iubire pt mine nu d "arata bine".Daca iubesti cu adev pers aia arata cel mai bine si nu vrei alta.Cat despre fantezii acestea tin d imaginatia fiecarui cuplu in parte.Ceea ce e pt unii o fantezie pt altii e o vulgaritate sau ceva obisnuit.

Postat

Fratilor ... eu as faceo mancavas in public, intr-o piazza ( piazza nu ma refer in sensul piezzei unde se vinde patrunjel desi ar fi o idee si acolo :) dar mi ca m-ar scuipa babele Haha ) as faceo undeva unde ar fi multa lume, sa vina politia sa ne dea amenda la amandoi, ca dupa aia sa fim in ziarul local a doua zi, ganditi-va ce misto ce adrenalina, ce sentiment ... trebuie sa o fac chit ca primesc o amenda BUNA dar nu cred ca pedeapsa pentru asa ceva este capitala [ moartea ] =)) deci Ganditi-va eu am sa o fac si cand am sa o fac am sa va spun si dovedi :) Trebuie doar sa gasesc persoana POTRIVITA care sa vrea chestia asta :)

Postat

nu a venit nimeni sa ne zica ":voi faceti sex...?" sau chestii de astea .Da tu daca ai vedea o pereche in apa ca sta mai mult timp imbratisata si zambetele lor nu sunt chiar de ingerasi ce ai crede?Oricum noi nu am vrut sa ne vada cineva ,am vrut doar sa vadem cum e sa o faci cu mai multa lume langa tine,cum te poti controla sa nu te dai de gol,sa simti frica ca poate cineva se ia de tine ca stie ce faci,ma rog...ai inteles ideea!Nu cred ca mi-ar place sa o fac chiar asa fara perdea si sa stea cineva sa se holbeze la mine,cu toata ca ma consider o persoana destul de deschisa sper "idei" noi! Dar parca nici chiar asa!

Postat

m avut si alte fantezii ... unele chiar vise noapte ... hmmm cam ce isi doreste orice barbat Neutral sa dispara dintr-o data toti barbatii Smile si femeile urate si ciunte si sa raman numai eu cu toate femeile frumoase si "aratoase" heheh numa ganditi-va cate modele si fotomodele sunt in lumea asta si sa nu mai zic femei frumoase sa nu zic la noi in romania ... e plin de femeii frumoase ma jur ca pe unde am fost in europa nu am vazut femei frumoase NATURALE ca romancele noastre cu chestia asta ma mandresc ca sunt ROMAN avem femei frumoase Cu stima si respect va iubesc fetelor femeilor

Postat

Toate fanteziile posibile si imposibile:in baie, in masina, pe capota masina (e marfa da mai mult ca sigur strambati capota), in trifoi, si dracu mai stie pe unde. Nush dak a incercat cineva in cabina de proba a vreunui magazin (asta pune nervii la incercare) sau intr-o cabana la munte sub pomul de craciun in fata semineului pe un covor de plus sau pe autostrada la vreo 120 (sa nu uitati sa montati gemuri fumuri si nu incercati asta dak nu stiti sa conduceti fff bine). Cred ca pot continua la nesfarsit cu fanteziile astea. Totul tine de imaginatie. Folosind imaginatia poti transforma aproape orice intr-o fantezie.

Vizitator fallen_angel23
Reputație: 0
Postat

Eu numai de adrenalina am avut parte...off cat de mult imi lipsea patul :) Cand apucam si noi sa o facem ca oamenii in pat, era minune...Cele mai ciudate locuri le-am incercat ...de la dacie-papuc pana la ultimul tip de passat Cool ...prin curtile noastre si ale altora :) , pe jos prin hol, etc...dar cea mai tare "aventura a fost anul trecut, pe la sfarsit de decembrie...Stiu ca era un frig de crapau pietrele si am facut-o undeva pe un lac inghetat..deci pe gheata, in picioare :) normal, altfel nici nu am fi putut.A fost cam incomoda pozitita...plus ca imi inghetase :):):) toate alea. A durat f putin, dar nu am sa uit niciodata cum tremuram ca doi prosti si apoi dupa ce am intrat in casa nu ne venea sa credem..si nu ne puteam incalzi...Fantezia pe care o am acum e sa o fac afara, vara, in ploiae torentiala ...de preferat noaptea :):)_________________

Postat

citeam in niste carti de specialitate(cartile lui bebe mihaescu ..si altele) ca fanteziile sunt perfect normale ori cat de ciudate, bizare , indraznete ar fi doar ca unele dintre ele sunt realizabile iar altele raman in stagiu de fantezie ..iar fanteziile chiar nu trebuiesc judecate ele depinzand de gradul de cultura educatie ..experiente personale ..etc...si de BUBA LA CAP A FIECARUIA

Postat

cred ca ai gresit tara in care iti cauti jumatate. Vino mama in Germania sa vezi ce iti arata fetele de pe aici si o fac si din placere prin locuri publice.Ce bucuroase sunt ele sa experimenteze cu cat mai multi si nici nu-ti cer vreun ban. Un amic d-al meu intalnise o nebuna care era innebunita sa-i bea urina. Normal nu e pe aici, dar cred ca te-ai simti bine d etot printre nemtoaice. Cine stie poate te invata si lucruri noi?Sexul pe birou este nebunesc doar daca sunt colegi in biroul alaturat sau daca peretii sunt de sticla

Postat

URO,FANTEZIILE TALE MA INTERESAU CEL MAI MULT!AIA CU LOCURI PUBLICE(SAU APROAPE PUBLICE,ADICA SA EXISTE POSIBILITATEA SA FIM SURPRINSI,NU NEAPARAT SA NE VADA CINEVA)E CHIAR INTERESANTA(CA SA NU ZIC EXCITANTA)SI NICI NU PRESUPUNE MULT EFORT PT CA NU TREBUIESC SCOASE TOATE HAINELE....

Postat

io am o fantezie legata de mine imbracata in costul de ofitzer ss shi incaltzata cu cizme, batandu-l, umilindu-l shi calcandu-l pe limba cu tocul pe fostul meu mandru...ma rog...pe ala despre care shtiu sigur ca ar avea traume serioase dupa faza asta, ca daca i-ar placea n-ar mai avea farmec!shi mai am una dragutza: un menage-a-trois cu doi tineri fragezi, frumoshi de pica shi bisexuali!mai am vreo cateva, da'nu le dau drumul, ca poate ma suspecteaza lumea ca-mi lipseshte vreo doaga!:D

Postat

Fanteziiiiii....am si eu una.Inainte de a face dragoste sa ma unga cu frisca peste tot,si la "pasarica" :D si sa pun o capsunica acolo.El sa liga toata frisca de pe mine si sa pape capsunica

Postat

o alta fantezie care mi se pare super tare e:..esti intr-un club,pe strada sau in cam orice locatie..si vezi un tip care iti place la nebunie(doar din punct de vedere fizic) si el la fel si sa aveti instinctul acela animalic care sa va determine sa v-o puneti..nu stiti nici macar cum va cheama si nici nu va intereseaza..dorintza animalica care e in voi e mai presus.. :dNu stiu cum e dar mi se pare super tare!

Postat

limba nu piere asa usor !si nici degetele nu mor !numai ca le e frica ca le scapi magarul in beci dupa limbi!si nu am magari pt toate!de aia prefer limbile!

Postat

S-o fac cu o femeie in prezenta sotului meu! Sunt tare curioasa cum este! Cand i-am zis el m-a aprobat bucuros! Cine nu si-ar dori! :D Cred ca orice barbat si-ar dori sa fie "iubit " de doua femei! Diversificam si e totul controlat de mine! Sunt constienta ca sunt anumite riscuri, dar sunt dispusa sa risc!

Postat

Fiecare are cate o fantezie ascunsa, de altfel am si eu multe fantezii, as incerca sa fac dragoste intr-o barca sau intr-un copac.

Postat

fantezia mea este urmatoarea: sex cu o fata si cu mama ei, threesome. (2 fete si eu am facut...insa tind spre fata+mama ei).

Postat

Eu sunt batran si nu mai poci face sexul asta, dar am legat-o cu sfoara si trag de ea, citind la calculator ce scrieti voi in articolele despre sex.Ce mi-ar place si mie.Dar in curand voi ajunge in iad si abia astept sa ma chinuie dracoaicele ca mult le-am mai dorit ! De invidie eu blestemam si injuram pe ceilalti care puteau sa faca ce eu nu faceam si le vorbeam de biserica ca sa nu faca nici ei, daca eu nu mai puteam.Daca vreau si nu pot , de invidie pe voi stau pe forumul acesta toata noaptea cand voi faceti si va sicanez pe voi.Sa auzim numai de bine !

Postat

mereu mam regasit in povestile astea cu “gangsteri”desigur mai din vremurile noastre.imi plac kre barbati sunt puternici si rai adevarati lei intrre baietii lor dar kre in pat ku femeia lui este un baiat cumintesi “sub papuc”.atata timp kt sunt cuminte el este sub papucul meu.el este bagabontul meu kre ma iubeste sil iubesc orice miar face.Imi place dragostea kre mio ofera desi numi arata des stiu k ma iubeste.Nu cred k as putea sa traiesc fara sal aud cum intra dimineata la 5 pe usa mor de beat,tras si cu un chef nebun sa ma futa si sa ne futem pana soarele rasare salbatic,sai simt respiratia grea ce miroare a whisky pula tare si cu un chef nebun de pizda de pizda mea,de pizda lui.park si akum ma trec fiorii knd ma gandesc de noaptea de sambata spre duminik knd desigur k a venit iara mort de beat de la baietii lui…am auzit scartaitu rotilor eu nu dormeam era vreo 3.30-4 numai stiu miam dat seama ka venit.a bagat cheia in usa si a venit la mine sa trantit in pat cu corpul lui mare si greu peste mine si a inceput sami sarute buzele cu foc si cu dor sa ma dezbrace a coborat incet incet de pe gatul meu pe sani pe buric sub buric pana cand a inceput sami linga pasarica cu o pofta de carne proaspata.mam dat sal dezbrac iam desfacut capsele la blugi si am inceput sal ling usor pe pula ku pofta kre era tare stiam k vroia sa mio traga si el vroia trebuia sa mai aiba rabdare.iam luat toata pula in gura cu pofta …aveam pofta de pula lui k un copil mik de ciocolata…pana cand nu a mai rezistat ma intors invers eram kpra si el mio dadea pe la spate,ma tragea de par si eu urlam de placere in timp ce el gafaia si gemea incet,ma intors pe spate …in timp ce mi saruta buzele pula lui imi strabatea pasarica incet inainte si inapoi si tot asa in timp ce gafaiam amandoi.ma tras in genunchi asteptam sasi dea drumu pe fata mea si pe limba mea. cuminte in genunchi k o iubita credincioasa si fidela tot timpul ….asteptat k sucul dragostei sa iasa afara k de mult era pe “foc”si de mult vroia sasi linisteasca pula.

Postat

Totul a inceput acum un an cand m-am angajat la locul de munca pe care il am si acum… Am incercat sa-l evit mult timp, dar era peste puterile mele sa ma opresc din tremurat cand intra pe usa, dadea ordine, cerea explicatii… iar cand se calma si prindea momentul propice, ma privea pervers, ma mangaia pe fata si-mi spunea cat ma doreste… Eram groaznic de speriata si nu stiam cum sa reactionez, ma intimida si ma flata in acelasi timp. Stiam ca nu e bine, si-l respingeam, dar in acelasi timp ma excita ideea ca mi-e atat de interzis.E dur, nervos, impulsiv, ii place sa domine si sa porunceasca, iar sexul cu el nu putea sa fie decat… salbatic.O seara de miercuri a fost ideala pt scenariul urmator: biroul, usa incuiata de doua ori si o privire care nu avea nevoie de prea multe lamuriri. Sarutarile fierbinti nu mai conteneau iar hainele disparusera de mult. “Te vreau, te doresc”. Desi mintea mea spunea NU, trupul nu ma asculta. Degetele imi innebuneau deja punctul G si eram disperata sa-i simt pula fierbinte inauntru. N-a durat mult pana m-a prins de par cu o mana iar cu cealalta mi-a ridicat “fortat” bazinul. Si ma futea, si ma futea… adanc si salbatic, prinzandu-ma de gat si sufocandu-ma usor. Lipita de pereti, trantita pe masa, pe jos, zgariata si muscata ii sugeam cu o pofta nebuna pula, pana la lacrimi…L-am dorit o data, l-am avut… l-am dorit a doua oara, l-am avut… Dar e genul care se plictiseste usor pentru ca poate avea orice femeie isi doreste… iar eu ma simt mica, nesemnificativa si ignoranta pentru un asemenea barbat si s-ar putea ca a treia oara sa nu ma mai vrea el. Mintea mea cauta in permanenta solutii, scenarii, metode… pentru ca mi-e teama sa nu-si piarda interesul.Si ma mistui incetul cu incetul stiind ca seara de seara adoarme langa ea… langa sefa mea.

Postat

O sa-i spun R.Eram la ea acasa… Am mancat impreuna, dupa care ne-am mutat in pat la ea, povestind. Stateam si o priveam.. Nu imi doream decat sa o sarut, sa-i simt mangaierea, sa ma tina in brate… Lucruri copilaresti…Era o tensiune sexuala din ce in ce mai mare intre noi doua… De multe ori am avut sansa sa vad ce ar fi vrut, dar imi era frica sa nu stric relatia noastra de prietenie, avand in vedere ca nu stiam ce reactie va avea…Incet incet, am inceput sa ma indragostesc de ea:)…Am iubit-o mai mult decat cred ca am sa mai iubesc vreodata. I still do…A venit si ziua in care ne-am cunoscut cu totul… Eram la un prieten comun acasa… Ea a fost cea cu initiativa.. Pur si simplu m-a luat de o parte, s-a uitat in ochii mei, si m-a sarutat. M-am simtit atat de bine…Toata seara a fost numai pentru noi.. Stiam ca ceva va merge mai departe… Mai pe ascuns, mai pe vazute, am inceput sa ne jucam:)Manute peste tot, eram din ce in ce mai dornica sa o simt, sa o gust, sa o fac sa tremure..Intr-un sfarsit am plecat de acolo, si am mers la ea acasa:)Mi-a propus sa raman peste noapte.. Ne-am calmat putin la un pahar de vin rosu si la o tigara. Ne sorbeam din priviri, o vroiam rau de tot. Totul a inceput in baie… Se schimba, si eu eram cu ea… Pur si simplu cand am vazut-o ca se dezbraca, nu am putut sa nu fac nimic.. Am ‘ajutat-o’ sa scape de haine, am inceput sa o sarut pe gat, coboram pe sani, pe abdomen, pana la linia bikinilor… Vedeam ca vrea din ce in ce mai tare.. O cerea din priviri… Inocenta cum o stiam, m-a excitat la maxim in momentul in care am vazut ca ma imobilizeaza si incepe sa faca ce vrea cu mine. Am ajuns intr-un sfarsit si in pat. Am inceput usor usor sa ma joc cu degetele, dar in acelasi timp macinata de gandul ca eram virgina la dat limbi.:) Usor, usor am inceput sa o ling, sa bag un deget, doua. Tremura, ma tragea de par, vroia sa ma sarute, nu vroia sa ma opresc, era pe punctul de a se urca pe pereti. Dupa inca cateva secunde de gustat, R s-a incovoiat ca o pisicuta, muschii i se incordau, era atat de uda incat nu puteam sa ma opresc din ceea ce faceam. Seara a continuat in acest fel, pana am adormit in bratele ei. It was the best night ever with a girl:)Din pacate a plecat acum un an de zile un alt oras la facultate. M-am dus la ea cu inca niste prietene acum cateva luni. Am ramas la un moment dat doar noi doua.. Stiind ca ma excit numai cand o vad, a inceput sa ma chinuie. Sub pretextul ca vrea sa-mi arate cum ii sta cu niste rochite, m-a inebunit. Se vedeau toate formele, sanii ei superbi, fundul ala obraznic, niste picioare de model, si o fata de inger.Am intins-o pe covor, am inceput sa ne sarutam cu pofta, mi-am bagat o mana sub rochita ei, intre picioare, si deja era uda:) Vroiam sa o am, macar inca o data. Ceva a oprit-o… Probabil faptul ca trebuiau sa vina prietenele noastre:)This is about me and R…

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...