Sari la conținut

Amira 0732231388

Postări Recomandate

Vizitator elvisxxx80
Reputație: 0

buna fato, mai traiesti? de ce cand sun la tine, mereu suna ocupat? ai alt numar?

Amira este o fata selectiva si nu se intalneste cu oricine, adica trebuie sa-i placa si ei de persoana care o intalneste "si daca exista compatibilitate cu siguranta ne vom simti bine!" dupa cum spunea chiar ea intr-un anunt..:))
  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Cuba
  • Oras:Cuba

buna fato, mai traiesti? de ce cand sun la tine, mereu suna ocupat? ai alt numar?

Bună băiete. Dacă nu trăiam,nu mai postam pe aici.In legătură cu nr,da mi l-am schimbat,dar nu este disponibil pt tn.

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :iagree :iagree :iagree :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Cata80 la toate ai fost.

E 400 femei ai tu 400 de milioane.

Ești foamea lucrezi pe 7 milioane.

Sunt iuli din Pitești

S-a terminat in sfarsit cosmarul de 2 zile!! Numai pe topicul Amirei nu mai intrase...

• Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:PITESTI
  • Oras:PITESTI

Am cunoscut-o pe Amira acum ceva timp si cred ca pot sa fiu obiectiv când deja sunt la a x întâlnire

Este o tipa înaltă 1.70 cu un corp de invidiat ( vezi poze) bruneta cu parul lung pe care când vrea poate sa l pună in valoare, este o fata cu mult bun simt si daca si tu ești Ok o sa iasă o întâlnire de neuitat .Cine caută o curva la Amira nu o sa găsească pentru ca este o adevarata DAMA DE COMPANIE.si acum ceva note :

1 Locație - in Bascov la un hotel 10 puncte

2Atitudine- Daca o tratezi ca pe o femeie si nu ca pe o (...)o sa dai si tu 10 puncte

3Oral - acum 6 luni era de 6+ mai simțeai dinții , acum sa mai perfecționat, e soft sau hard umed si cu atenție la zonele sensibile si câteodată te surprinde si cu un DT 9 puncte

4Anal- Nu

5Normal - se umezește natural daca si tu ești cu ea pe aceeași unda , schimba poziții din cele mai mișto si sexii, si se mișcă super când te domina- 10 puncte

6GFE- cu mine a fost Ok de la prima întâlnire, ai impresia câ te reveni cu o fosta iubita puțin stângace la început si apoi focoasa daca si tu întreții arderea.

7Cadou- 200 ora , nr nu ma interesează

Iti multumesc Amira pt clipele frumoase petrecute împreuna , ai reușit pe perioada întâlniri sa mi umpli golul creat de cineva drag

Te pup

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Earth
  • Oras:Earth

Am cunoscut-o pe Amira acum ceva timp si cred ca pot sa fiu obiectiv când deja sunt la a x întâlnire

Este o tipa înaltă 1.70 cu un corp de invidiat ( vezi poze) bruneta cu parul lung pe care când vrea poate sa l pună in valoare, este o fata cu mult bun simt si daca si tu ești Ok o sa iasă o întâlnire de neuitat .Cine caută o curva la Amira nu o sa găsească pentru ca este o adevarata DAMA DE COMPANIE.si acum ceva note :

1 Locație - in Bascov la un hotel 10 puncte

2Atitudine- Daca o tratezi ca pe o femeie si nu ca pe o (...)o sa dai si tu 10 puncte

3Oral - acum 6 luni era de 6+ mai simțeai dinții , acum sa mai perfecționat, e soft sau hard umed si cu atenție la zonele sensibile si câteodată te surprinde si cu un DT 9 puncte

4Anal- Nu

5Normal - se umezește natural daca si tu ești cu ea pe aceeași unda , schimba poziții din cele mai mișto si sexii, si se mișcă super când te domina- 10 puncte

6GFE- cu mine a fost Ok de la prima întâlnire, ai impresia câ te reveni cu o fosta iubita puțin stângace la început si apoi focoasa daca si tu întreții arderea.

7Cadou- 200 ora , nr nu ma interesează

Iti multumesc Amira pt clipele frumoase petrecute împreuna , ai reușit pe perioada întâlniri sa mi umpli golul creat de cineva drag

Te pup

intresanta recezie e bine k ai dat de ea la telefon si eu am mai incercat dar nu a raspuns. Spor

Link spre comentariu

• Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI

Buna, am fost azi a doua oara la Amira. Aceeasi prezenta placuta, m-am sitit foarte bine.

Locatia deja cunoscuta, hotel in Bascov, conditii buna.

Amira, prietenoasa, vorbareata, am stat o ora si jumatate.

Servicii oral Np cu deep foarte bun, urmat apoi de diferite pozitii la Np.

Miroase frumos si are un fund bestial...

Din punctul meu de vedere este una dintre cele mai bune fete din Pitesti. Atitudine foarte ok..fiind a doua vizita, deja parca venisem la o prietena..

I-am lasat pe masa 300 ron pentru o ora si jumatate..

O recomand cu caldura, dar trebuie sa va comportati ok cu ea..nu accepta badarani sau "masini de futut"..

• Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...