sharkyboss Reputație: 384 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Bună băiete. Dacă nu trăiam,nu mai postam pe aici.In legătură cu nr,da mi l-am schimbat,dar nu este disponibil pt tn.)))( 2 Link spre comentariu
Vizitator elvisxxx80 Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 buna fato, mai traiesti? de ce cand sun la tine, mereu suna ocupat? ai alt numar? Amira este o fata selectiva si nu se intalneste cu oricine, adica trebuie sa-i placa si ei de persoana care o intalneste "si daca exista compatibilitate cu siguranta ne vom simti bine!" dupa cum spunea chiar ea intr-un anunt..) 3 Link spre comentariu
havana Reputație: 336 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Cuba Oras:Cuba Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 buna fato, mai traiesti? de ce cand sun la tine, mereu suna ocupat? ai alt numar? Bună băiete. Dacă nu trăiam,nu mai postam pe aici.In legătură cu nr,da mi l-am schimbat,dar nu este disponibil pt tn. :laugh2 :iagree :laugh2 3 Link spre comentariu
just_me_4u Reputație: 106 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Bună Amira. Bine airevenit și La Mulți Ani pe 2017. Astăzi ești disponibila? Am tot sunat la tn dar nu ai rasp. Te pup și abia aștept sa te revad Link spre comentariu
roby86 Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Cata80 la toate ai fost.E 400 femei ai tu 400 de milioane. Ești foamea lucrezi pe 7 milioane. Sunt iuli din Pitești Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Cata80 la toate ai fost.E 400 femei ai tu 400 de milioane. Ești foamea lucrezi pe 7 milioane. Sunt iuli din PiteștiS-a terminat in sfarsit cosmarul de 2 zile!! Numai pe topicul Amirei nu mai intrase... 3 4 Link spre comentariu
sharkyboss Reputație: 384 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Sifilitic rău omulețul ala ))))Bine ca l-a banat,deși exista riscul sa apară iarăși,sub alt nume 1 Link spre comentariu
amira_creola Reputație: 2112 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Neața! 15 Link spre comentariu
marius45 Reputație: 1420 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:deva Oras:deva Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 esti super sexy 1 Link spre comentariu
dddd1977 Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Da nr de tel , sun si e ocupat nr afisat Link spre comentariu
alexgama Reputație: 522 Postat Ianuarie 20, 2017 Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Da nr de tel , sun si e ocupat nr afisat gasesti numarul pe la postarile anterioare 1 Link spre comentariu
amira_creola Reputație: 2112 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Da nr de tel , sun si e ocupat nr afisat0721764254 Link spre comentariu
Vizitator elvisxxx80 Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2017 Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 0721764254Multumim, abia astept sa-ti fac o vizita! Te sarut ) 1 Link spre comentariu
amira_creola Reputație: 2112 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Multumim, abia astept sa-ti fac o vizita! Te sarut )De când mă tot ameninți! Pup Link spre comentariu
Vizitator elvisxxx80 Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2017 Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 De când mă tot ameninți! PupAaa..deci lasa ca pun eu mana pe tine frumoaso! ) Link spre comentariu
amira_creola Reputație: 2112 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Noapte bună băieți! Abordabilă după ora 10:00 18 Link spre comentariu
geo1970 Reputație: 365 Postat Ianuarie 21, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Craiova,Ramnicu Valcea Telefon: [email protected] Oras:Craiova,Ramnicu Valcea Partajează Postat Ianuarie 21, 2017 Splendida ! 1 Link spre comentariu
amira_creola Reputație: 2112 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Ianuarie 21, 2017 Splendida ! Link spre comentariu
nightwolf23 Reputație: 1745 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Ianuarie 21, 2017 Noapte bună băieți! Abordabilă după ora 10:00 Superbi sâni! Link spre comentariu
mogulul Reputație: 22 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:DUBAI Oras:DUBAI Partajează Postat Ianuarie 21, 2017 outcall??se poate? Link spre comentariu
ionescudumitru23 Reputație: 25 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:PITESTI Oras:PITESTI Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 Am cunoscut-o pe Amira acum ceva timp si cred ca pot sa fiu obiectiv când deja sunt la a x întâlnire Este o tipa înaltă 1.70 cu un corp de invidiat ( vezi poze) bruneta cu parul lung pe care când vrea poate sa l pună in valoare, este o fata cu mult bun simt si daca si tu ești Ok o sa iasă o întâlnire de neuitat .Cine caută o curva la Amira nu o sa găsească pentru ca este o adevarata DAMA DE COMPANIE.si acum ceva note :1 Locație - in Bascov la un hotel 10 puncte2Atitudine- Daca o tratezi ca pe o femeie si nu ca pe o (...)o sa dai si tu 10 puncte3Oral - acum 6 luni era de 6+ mai simțeai dinții , acum sa mai perfecționat, e soft sau hard umed si cu atenție la zonele sensibile si câteodată te surprinde si cu un DT 9 puncte4Anal- Nu5Normal - se umezește natural daca si tu ești cu ea pe aceeași unda , schimba poziții din cele mai mișto si sexii, si se mișcă super când te domina- 10 puncte6GFE- cu mine a fost Ok de la prima întâlnire, ai impresia câ te reveni cu o fosta iubita puțin stângace la început si apoi focoasa daca si tu întreții arderea.7Cadou- 200 ora , nr nu ma interesează Iti multumesc Amira pt clipele frumoase petrecute împreuna , ai reușit pe perioada întâlniri sa mi umpli golul creat de cineva drag Te pup 5 Link spre comentariu
casarusu Reputație: 115 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:Earth Oras:Earth Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 Am cunoscut-o pe Amira acum ceva timp si cred ca pot sa fiu obiectiv când deja sunt la a x întâlnireEste o tipa înaltă 1.70 cu un corp de invidiat ( vezi poze) bruneta cu parul lung pe care când vrea poate sa l pună in valoare, este o fata cu mult bun simt si daca si tu ești Ok o sa iasă o întâlnire de neuitat .Cine caută o curva la Amira nu o sa găsească pentru ca este o adevarata DAMA DE COMPANIE.si acum ceva note :1 Locație - in Bascov la un hotel 10 puncte2Atitudine- Daca o tratezi ca pe o femeie si nu ca pe o (...)o sa dai si tu 10 puncte3Oral - acum 6 luni era de 6+ mai simțeai dinții , acum sa mai perfecționat, e soft sau hard umed si cu atenție la zonele sensibile si câteodată te surprinde si cu un DT 9 puncte4Anal- Nu5Normal - se umezește natural daca si tu ești cu ea pe aceeași unda , schimba poziții din cele mai mișto si sexii, si se mișcă super când te domina- 10 puncte6GFE- cu mine a fost Ok de la prima întâlnire, ai impresia câ te reveni cu o fosta iubita puțin stângace la început si apoi focoasa daca si tu întreții arderea.7Cadou- 200 ora , nr nu ma interesează Iti multumesc Amira pt clipele frumoase petrecute împreuna , ai reușit pe perioada întâlniri sa mi umpli golul creat de cineva drag Te pupintresanta recezie e bine k ai dat de ea la telefon si eu am mai incercat dar nu a raspuns. Spor Link spre comentariu
amira_creola Reputație: 2112 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 Bună băieți. Disponibilă după ora 16:00.Pup. 16 Link spre comentariu
casarusu Reputație: 115 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:Earth Oras:Earth Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 Bună băieți. Disponibilă după ora 16:00.Pup.frumoase poze, merge o vizita.. super 1 Link spre comentariu
chris_75 Reputație: 92 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 Buna, am fost azi a doua oara la Amira. Aceeasi prezenta placuta, m-am sitit foarte bine.Locatia deja cunoscuta, hotel in Bascov, conditii buna.Amira, prietenoasa, vorbareata, am stat o ora si jumatate.Servicii oral Np cu deep foarte bun, urmat apoi de diferite pozitii la Np.Miroase frumos si are un fund bestial...Din punctul meu de vedere este una dintre cele mai bune fete din Pitesti. Atitudine foarte ok..fiind a doua vizita, deja parca venisem la o prietena.. I-am lasat pe masa 300 ron pentru o ora si jumatate..O recomand cu caldura, dar trebuie sa va comportati ok cu ea..nu accepta badarani sau "masini de futut".. 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum