Sari la conținut

Amira 0732231388

Postări Recomandate

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Salutare fraților!Întărâtat de pozele postate zilnic de Amira dar și de faptul ca trecuse ceva vreme de când nu ne-am mai văzut,am zis sa mai fac o vizita...Am zis sa fie ieri (sâmbătă) deoarece m-am gândit ca sâmbătă mai sta lumea și pe acasă.Așadar,vorbit cu Amira și hop-top spre Bascov :D

Nu o sa detaliez acțiunea însă pot spune decât ca ori de cate ori m-am văzut cu Amira,întotdeauna a a reușit sa ma facă sa ma simt bine.Prietenoasă,pupacioasa și corpul acela de felină...ce sa mai,e exact ce trebuie!Serviciile,comportamentul și igiena (toate de +) le poate confirma oricine care a făcut măcar o vizita la ea.

Din păcate,de data asta am fost eu foarte pe graba și nu am apucat sa stau și sa ma desfășor asa cum mi-as fi dorit.A rămas pe data viitoare sa rămân sa stau o ora,acuma am stat doar un număr,pentru care i-am lăsat Amirei 150.De revenit?Bineînțeles,oriunde,oricum și cu placere ;)

Sa aveți spor și o duminica cat mai plăcută!

• Like 7
  • Telefon: alexgaman
  • Oras:PITESTI
Postat

Pai ai văzut tu că s-ar fi opus cineva ?

Probabil că ține de administratorul site-ului, din punctul meu de vedere sigur că merită .....

• Like 3
Postat

Doamne,Doamne ce poze minunate,ce priveliste,nu stiu cum a putut sa nu fie ispitit fotograful LA asemenea pozitii si priveliste,eu cred ca abia s-a abtinut sa nu te puna cu craci in sus.OF,OF,OF.Te pup si spor

• Like 1
Postat

Crezi tu că s-a abținut ???

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bună băieți,doar săptămâna aceasta voi mai fi în Pitești.

Tu vrei sa n-e bagi in belea???

Postat

Voi care o tot ridicați in slavi pe țiganca asta borata, cu siguranță n ati avut femei fără a le platii in viața voastră. Atitudine infecta, o fata încărcată de machiaj care ar concura cu succes la titlul de miss muma pădurii... cu greu m.am abținut sa nu o plesnesc si asta pentru ca...e și ea "femeie". Iar pentru cei care o sa săriți ca arși, păstrați va comentariile,știți și voi ca am dreptate,chair daca nu recunoașteți. Spor

• Like 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Voi care o tot ridicați in slavi pe țiganca asta borata, cu siguranță n ati avut femei fără a le platii in viața voastră. Atitudine infecta, o fata încărcată de machiaj care ar concura cu succes la titlul de miss muma pădurii... cu greu m.am abținut sa nu o plesnesc si asta pentru ca...e și ea "femeie". Iar pentru cei care o sa săriți ca arși, păstrați va comentariile,știți și voi ca am dreptate,chair daca nu recunoașteți. Spor

S-a mai trezit o clona ce are grave probleme de perceptie asupra unei femei ingrijite care merge la solar. Vulpea cand nu ajunge la struguri , spune ca sunt acri. :pope

• Like 4
Vizitator elvisxxx80
Reputație: 0
Postat

Amirutzo nu-ti bate capul cu specimene de genul...numele lui spune totul despre el..mai si miroase de la distanta :))

• Like 5
Postat

Voi care o tot ridicați in slavi pe țiganca asta borata, cu siguranță n ati avut femei fără a le platii in viața voastră. Atitudine infecta, o fata încărcată de machiaj care ar concura cu succes la titlul de miss muma pădurii... cu greu m.am abținut sa nu o plesnesc si asta pentru ca...e și ea "femeie". Iar pentru cei care o sa săriți ca arși, păstrați va comentariile,știți și voi ca am dreptate,chair edaca nu recunoașteți. Spor

Pai treci tu în locul ei si te futem pe tine cocalare.Auzi s-a abtinut sa nu o plesnească,pai trăiești în evu mediu?,înseamnă că ai fost torturat de când te-ai născut,vai maicuta ta,tu ai întâlnit pt.prima data o femeie,dacă habar nu ai sa te comporți si vb.asa.Amira astia sunt oamenii,nu are rost sa te justifici,s-au sa te pui la mintea unui bolnav,Doamne ferește,ca el pute pământul.Amira te pup si rămâi tot la fel.Hai sa ai spor.
  • Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...