amira_creola Reputație: 2112 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Februarie 12, 2017 Neața! 15
sharkyboss Reputație: 384 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Februarie 12, 2017 Salutare fraților!Întărâtat de pozele postate zilnic de Amira dar și de faptul ca trecuse ceva vreme de când nu ne-am mai văzut,am zis sa mai fac o vizita...Am zis sa fie ieri (sâmbătă) deoarece m-am gândit ca sâmbătă mai sta lumea și pe acasă.Așadar,vorbit cu Amira și hop-top spre Bascov Nu o sa detaliez acțiunea însă pot spune decât ca ori de cate ori m-am văzut cu Amira,întotdeauna a a reușit sa ma facă sa ma simt bine.Prietenoasă,pupacioasa și corpul acela de felină...ce sa mai,e exact ce trebuie!Serviciile,comportamentul și igiena (toate de +) le poate confirma oricine care a făcut măcar o vizita la ea.Din păcate,de data asta am fost eu foarte pe graba și nu am apucat sa stau și sa ma desfășor asa cum mi-as fi dorit.A rămas pe data viitoare sa rămân sa stau o ora,acuma am stat doar un număr,pentru care i-am lăsat Amirei 150.De revenit?Bineînțeles,oriunde,oricum și cu placere Sa aveți spor și o duminica cat mai plăcută! 7
in_putza_goala Reputație: 154 Postat Februarie 12, 2017 Postat Februarie 12, 2017 La top cu ea!!! Sunt singurul care crede ca merita??? 3
alexgama Reputație: 522 Postat Februarie 12, 2017 Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Postat Februarie 12, 2017 Pai ai văzut tu că s-ar fi opus cineva ?Probabil că ține de administratorul site-ului, din punctul meu de vedere sigur că merită ..... 3
spartacus1986 Reputație: -1 Postat Februarie 12, 2017 Postat Februarie 12, 2017 Buna Amira azi esti disponibila ?
amira_creola Reputație: 2112 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Februarie 12, 2017 Buna Amira azi esti disponibila ?Bună.Odată ce am postat poză, înseamnă că lucrez. 4
n3control@tu Reputație: 167 Postat Februarie 12, 2017 Oras:DA Oras:DA Postat Februarie 12, 2017 Bună.Odată ce am postat poză, înseamnă că lucrez.Corect !
verdeataaa Reputație: 185 Postat Februarie 12, 2017 Postat Februarie 12, 2017 Doamne,Doamne ce poze minunate,ce priveliste,nu stiu cum a putut sa nu fie ispitit fotograful LA asemenea pozitii si priveliste,eu cred ca abia s-a abtinut sa nu te puna cu craci in sus.OF,OF,OF.Te pup si spor 1
alexgama Reputație: 522 Postat Februarie 12, 2017 Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Postat Februarie 12, 2017 Crezi tu că s-a abținut ??? 2
sharkyboss Reputație: 384 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Februarie 12, 2017 Crezi tu că s-a abținut ???Ce noroc pe capul lui
amira_creola Reputație: 2112 Postat Februarie 13, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Februarie 13, 2017 Bună băieți,doar săptămâna aceasta voi mai fi în Pitești. 11
alhambra Reputație: 5527 Postat Februarie 13, 2017 Oras:SOMEWHERE Oras:SOMEWHERE Postat Februarie 13, 2017 Hmmm,bunaciune. 1
amira_creola Reputație: 2112 Postat Februarie 13, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Februarie 13, 2017 Hmmm,bunaciune. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2017 Postat Februarie 13, 2017 Bună băieți,doar săptămâna aceasta voi mai fi în Pitești.Tu vrei sa n-e bagi in belea???
marius45 Reputație: 1420 Postat Februarie 13, 2017 Oras:deva Oras:deva Postat Februarie 13, 2017 Bună băieți,doar săptămâna aceasta voi mai fi în Pitești.Unde pleci? Cand o sa revii?
verdeataaa Reputație: 185 Postat Februarie 13, 2017 Postat Februarie 13, 2017 ALO,ALO, UNDE PLECI??????Mai trebuia tu sa ne părăsești.TE PUP SI SPOR.
123nor Reputație: 18 Postat Februarie 13, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Februarie 13, 2017 Astazi pana la ce ora te putem gasi ????
amira_creola Reputație: 2112 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Februarie 15, 2017 Bună, disponibilă pt programări după ora 15:00 10
fishman Reputație: 2 Postat Februarie 15, 2017 Postat Februarie 15, 2017 Voi care o tot ridicați in slavi pe țiganca asta borata, cu siguranță n ati avut femei fără a le platii in viața voastră. Atitudine infecta, o fata încărcată de machiaj care ar concura cu succes la titlul de miss muma pădurii... cu greu m.am abținut sa nu o plesnesc si asta pentru ca...e și ea "femeie". Iar pentru cei care o sa săriți ca arși, păstrați va comentariile,știți și voi ca am dreptate,chair daca nu recunoașteți. Spor 1
fishman Reputație: 2 Postat Februarie 15, 2017 Postat Februarie 15, 2017 P.s... e adevărat, are un corp foarte frumos dar nu la asta se rezuma totul... 1
amira_creola Reputație: 2112 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Februarie 15, 2017 7
nightwolf23 Reputație: 1745 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 15, 2017 Voi care o tot ridicați in slavi pe țiganca asta borata, cu siguranță n ati avut femei fără a le platii in viața voastră. Atitudine infecta, o fata încărcată de machiaj care ar concura cu succes la titlul de miss muma pădurii... cu greu m.am abținut sa nu o plesnesc si asta pentru ca...e și ea "femeie". Iar pentru cei care o sa săriți ca arși, păstrați va comentariile,știți și voi ca am dreptate,chair daca nu recunoașteți. SporS-a mai trezit o clona ce are grave probleme de perceptie asupra unei femei ingrijite care merge la solar. Vulpea cand nu ajunge la struguri , spune ca sunt acri. 4
Vizitator elvisxxx80 Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2017 Postat Februarie 15, 2017 Amirutzo nu-ti bate capul cu specimene de genul...numele lui spune totul despre el..mai si miroase de la distanta ) 5
verdeataaa Reputație: 185 Postat Februarie 15, 2017 Postat Februarie 15, 2017 Voi care o tot ridicați in slavi pe țiganca asta borata, cu siguranță n ati avut femei fără a le platii in viața voastră. Atitudine infecta, o fata încărcată de machiaj care ar concura cu succes la titlul de miss muma pădurii... cu greu m.am abținut sa nu o plesnesc si asta pentru ca...e și ea "femeie". Iar pentru cei care o sa săriți ca arși, păstrați va comentariile,știți și voi ca am dreptate,chair edaca nu recunoașteți. SporPai treci tu în locul ei si te futem pe tine cocalare.Auzi s-a abtinut sa nu o plesnească,pai trăiești în evu mediu?,înseamnă că ai fost torturat de când te-ai născut,vai maicuta ta,tu ai întâlnit pt.prima data o femeie,dacă habar nu ai sa te comporți si vb.asa.Amira astia sunt oamenii,nu are rost sa te justifici,s-au sa te pui la mintea unui bolnav,Doamne ferește,ca el pute pământul.Amira te pup si rămâi tot la fel.Hai sa ai spor. 6
geo1970 Reputație: 365 Postat Februarie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Craiova,Ramnicu Valcea Telefon: [email protected] Oras:Craiova,Ramnicu Valcea Postat Februarie 16, 2017 Postarea lui fishman e jenanta si-l descalifica. Nu e obligat sa aiba aceleasi gusturi in materie de femei, nu e obligat sa admire frumosul ,dar se poate exprima civilizat sau ....cel mai rational, sa taca. 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum