cataa80 Reputație: 1641 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Am zis și eu să o vizitez în seara asta pe Amira, cu toate că am zis sa ma las...de femei ...si...mi a răspuns la tel, spunând.mi ca este ,"indisponibila" toată saptamana!!! Amira, anunță si tu, totuși, când ești "indisponibila", să nu mai sunam aiurea!!! 1 Link spre comentariu
amira_bruneta Reputație: 207 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Octombrie 7, 2016 Am zis și eu să o vizitez în seara asta pe Amira, cu toate că am zis sa ma las...de femei ...si...mi a răspuns la tel, spunând.mi ca este ,"indisponibila" toată saptamana!!! Amira, anunță si tu, totuși, când ești "indisponibila", să nu mai sunam aiurea!!! Cătă 80,am uitat să-ți spun aseară la telefon că zilele astea până marți, miercuri prestez doar oral cu cim și anal. Acest comentariu este un pamflet și trebuie luat ca atare. 3 Link spre comentariu
intens Reputație: 1681 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Octombrie 7, 2016 Cătă 80,am uitat să-ți spun aseară la telefon că zilele astea până marți, miercuri prestez doar oral cu cim și anal. Acest comentariu este un pamflet și trebuie luat ca atare. Vezi ca eu nu stiu de gluma si chiar m-as da la curul tau Link spre comentariu
Vizitator elvisxxx80 Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2016 Partajează Postat Octombrie 7, 2016 Cătă 80,am uitat să-ți spun aseară la telefon că zilele astea până marți, miercuri prestez doar oral cu cim și anal. Acest comentariu este un pamflet și trebuie luat ca atare. Buna Amira, sa inteleg ca pana miercuri saptamana viitoare nu poti face decat oral nu? Si banuiesc ca ai glumit cu analul ..? Link spre comentariu
alexgama Reputație: 522 Postat Octombrie 7, 2016 Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Partajează Postat Octombrie 7, 2016 zilele astea până marți, miercuri prestez doar oral cu cim și anal. Acest comentariu este un pamflet și trebuie luat ca atare. Oral cu CIM zici ? si anal ?Acum vin .... Apropo , ce e ala pamflet ???? Link spre comentariu
amira_bruneta Reputație: 207 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Octombrie 7, 2016 Buna Amira, sa inteleg ca pana miercuri saptamana viitoare nu poti face decat oral nu? Si banuiesc ca ai glumit cu analul ..? Bună,până marți,miercuri nu fac nimic, pt că au venit în vizită rudele de la Steagul Roșu. Oral cu CIM zici ? si anal ?Acum vin .... Apropo , ce e ala pamflet ???? Pamflet = comentariu cu caracter satiric. 3 Link spre comentariu
xxx1969 Reputație: 326 Postat Octombrie 7, 2016 Partajează Postat Octombrie 7, 2016 Buna Amira . Cred că mai degrabă au venit zugravii !!!😂 Link spre comentariu
amira_bruneta Reputație: 207 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Octombrie 7, 2016 Buna Amira . Cred că mai degrabă au venit zugravii !!! Bună, nu te supăra dar ești total în afara subiectului. 2 Link spre comentariu
in_putza_goala Reputație: 154 Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Ca orice femeie are si ea rude la steagu sau la rosiori... Link spre comentariu
xxx1969 Reputație: 326 Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Subiectul este simplu deranjul este mai mare ,anunță cănd termini cu bulionul .scz😉 Link spre comentariu
cataa80 Reputație: 1641 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Hai ma, lăsați fata in pace! Amiro, așa îmi ești?...vb la tel, nu.mi spui nimic de "oferta", apoi citesc pe aici si mă lași cu pula sculata, gândindu.mă...decât la oralul ala cu CIM, mai ales cu tine!!! ...anal nu mă interesează...Lasă, ca nu scapi tu, ai noroc că nu snt prin zona deocamdata!!! Link spre comentariu
xxx1969 Reputație: 326 Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Cata cred că nu este in dispoziție fata sa vb cu toți necunoscuții(mă refer la mine)de aceea este deranjată de com meu. Am făcut un spirit de gluma sper sa nu se supere. Link spre comentariu
xxx1969 Reputație: 326 Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 În rest sporla treabă. Link spre comentariu
alexgama Reputație: 522 Postat Octombrie 8, 2016 Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Rudele de la stegu rosu afecteaza simtul umorului . Stai sa vezi daca se supara rudele astea si intarzie sau nu mai vin , plansete si jale mare ... , doamne fereste ..... In rest nu ne baga in seama , niste pamfletari ... Link spre comentariu
xxx1969 Reputație: 326 Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Probabil că din cauza deranjului prea mare nu are dispoziția necesară să suporte gargara noastră așa că las fata in pace .😉 Link spre comentariu
amira_bruneta Reputație: 207 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Ca orice femeie are si ea rude la steagu sau la rosiori... Hai ma, lăsați fata in pace! Amiro, așa îmi ești?...vb la tel, nu.mi spui nimic de "oferta", apoi citesc pe aici si mă lași cu pula sculata, gândindu.mă...decât la oralul ala cu CIM, mai ales cu tine!!! ...anal nu mă interesează...Lasă, ca nu scapi tu, ai noroc că nu snt prin zona deocamdata!!! Rudele de la stegu rosu afecteaza simtul umorului . Stai sa vezi daca se supara rudele astea si intarzie sau nu mai vin , plansete si jale mare ... , doamne fereste ..... In rest nu ne baga in seama , niste pamfletari ... 2 Link spre comentariu
amira_bruneta Reputație: 207 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Buna Amira . Cred că mai degrabă au venit zugravii !!! Cata cred că nu este in dispoziție fata sa vb cu toți necunoscuții(mă refer la mine)de aceea este deranjată de com meu. Am făcut un spirit de gluma sper sa nu se supere. Probabil că din cauza deranjului prea mare nu are dispoziția necesară să suporte gargara noastră așa că las fata in pace .Bună! Unde este legătura între zugravi și gargară? Spune-ne gluma cu zugravii. 2 Link spre comentariu
xxx1969 Reputație: 326 Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Sa ma fac înțeles ok. Au venit zugravii să-ți zugrăvească .....cum ai zici tu. Fiecare cum ai zice (cu nebunia lui) Scz dacă te-am indispus cu gluma această. Link spre comentariu
xxx1969 Reputație: 326 Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Din lipsă de activitate m-am băgat și eu în seamă Link spre comentariu
amira_bruneta Reputație: 207 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Sa ma fac înțeles ok. Au venit zugravii să-ți zugrăvească .....?????Fi mai explicit 2 Link spre comentariu
xxx1969 Reputație: 326 Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Las-o așa poate o să -ti explic între 4 ochi .Pup Link spre comentariu
amira_bruneta Reputație: 207 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Las-o așa poate o să -ti explic între 4 ochi .Pup M-ai lămurit fleașcă. Ok,iți înțeleg modestia.O seară bună,te pup. 2 Link spre comentariu
in_putza_goala Reputație: 154 Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Trebuie sa ti imping o vizita...musai. Link spre comentariu
amira_bruneta Reputație: 207 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Trebuie sa ti imping o vizita...musai. După ce pleacă rudele de la Steagul Roșu, sexperimentăm o împingere. 1 Link spre comentariu
flay Reputație: 6 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Daca răspunzi si la telefon Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum