Sari la conținut

Amira 0732231388

Postări Recomandate

• Oras:.

Am zis și eu să o vizitez în seara asta pe Amira, cu toate că am zis sa ma las...de femei ...si...mi a răspuns la tel, spunând.mi ca este ,"indisponibila" toată saptamana!!!  :slap2

Amira, anunță si tu, totuși, când ești "indisponibila", să nu mai sunam aiurea!!!  :rax2  :kiss3

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:...

Am zis și eu să o vizitez în seara asta pe Amira, cu toate că am zis sa ma las...de femei ...si...mi a răspuns la tel, spunând.mi ca este ,"indisponibila" toată saptamana!!!  :slap2

Amira, anunță si tu, totuși, când ești "indisponibila", să nu mai sunam aiurea!!!  :rax2  :kiss3

Cătă 80,am uitat să-ți spun aseară  la telefon că zilele astea până marți, miercuri prestez doar oral cu cim și anal. :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 Acest comentariu este un pamflet și trebuie luat ca atare. ;) 

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Cătă 80,am uitat să-ți spun aseară  la telefon că zilele astea până marți, miercuri prestez doar oral cu cim și anal. :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 Acest comentariu este un pamflet și trebuie luat ca atare. ;) 

Vezi ca eu nu stiu de gluma si chiar m-as da la curul tau :rax2  :atm

Link spre comentariu
Vizitator elvisxxx80
Reputație: 0

Buna Amira, sa inteleg ca pana miercuri saptamana viitoare nu poti face decat oral nu? Si banuiesc ca ai glumit cu analul ..?
Link spre comentariu
  • Telefon: alexgaman
  • Oras:PITESTI

zilele astea până marți, miercuri prestez doar oral cu cim și anal. :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 Acest comentariu este un pamflet și trebuie luat ca atare. ;) 

Oral cu CIM zici ? si anal ?

Acum vin .... :date 

Apropo , ce e ala pamflet ???? :blushing2 

Link spre comentariu

Buna Amira, sa inteleg ca pana miercuri saptamana viitoare nu poti face decat oral nu? Si banuiesc ca ai glumit cu analul ..?

Bună,până marți,miercuri nu fac nimic, pt că au venit în vizită rudele de la Steagul Roșu.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Oral cu CIM zici ? si anal ?

Acum vin .... :date

Apropo , ce e ala pamflet ???? :blushing2

Pamflet = comentariu cu caracter satiric. :) 

• Like 3
Link spre comentariu

Hai ma, lăsați fata in pace!  :laugh2

Amiro, așa îmi ești?...vb la tel, nu.mi spui nimic de "oferta", apoi citesc pe aici si mă lași cu pula sculata, gândindu.mă...decât la oralul ala cu CIM, mai ales cu tine!!!  :laugh2 ...anal nu mă interesează...

Lasă, ca nu scapi tu, ai noroc că nu snt prin zona deocamdata!!!  :kiss3

Link spre comentariu

Rudele de la stegu rosu afecteaza simtul umorului . Stai sa vezi daca se supara rudele astea si intarzie sau nu mai vin , plansete si jale mare ... , doamne fereste ..... :cry2

In rest nu ne baga in seama , niste pamfletari ... :laugh2

Link spre comentariu

Ca orice femeie are si ea rude la steagu sau la rosiori...

:bravo  :kiss3 

Hai ma, lăsați fata in pace!  :laugh2

Amiro, așa îmi ești?...vb la tel, nu.mi spui nimic de "oferta", apoi citesc pe aici si mă lași cu pula sculata, gândindu.mă...decât la oralul ala cu CIM, mai ales cu tine!!!  :laugh2 ...anal nu mă interesează...

Lasă, ca nu scapi tu, ai noroc că nu snt prin zona deocamdata!!!  :kiss3

:shocked  :kiss3 

Rudele de la stegu rosu afecteaza simtul umorului . Stai sa vezi daca se supara rudele astea si intarzie sau nu mai vin , plansete si jale mare ... , doamne fereste ..... :cry2

In rest nu ne baga in seama , niste pamfletari ... :laugh2

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :kiss3

• Like 2
Link spre comentariu

Buna Amira . Cred că mai degrabă au venit zugravii !!!

Cata cred că nu este in dispoziție fata sa vb cu toți necunoscuții(mă refer la mine)de aceea este deranjată de com meu. Am făcut un spirit de gluma sper sa nu se supere.

Probabil că din cauza deranjului prea mare nu are dispoziția necesară să suporte gargara noastră așa că las fata in pace .

Bună! Unde este legătura între zugravi și gargară? Spune-ne gluma cu zugravii. :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...