Sari la conținut

POZE NOI!!LA MINE SAU LA TINE!!0730830944....

Postări Recomandate

• Răspunsuri 82
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Oras:Bucuresti

Am sunat-o acum aproximativ o saptamana, era in jur de 12 noaptea. Am intrebat-o daca e disponibila, mi-a spus ca da si ca noaptea face doar outcall. Mi-a dat detaliile legate de servicii si preturi. Am intrebat-o in cat timp poate ajunge, mi-a spus zona de unde vine si am stabilit ca ne vedem. Dupa ce am inchis i-am trimis mesaj cu adresa asa cum ma rugase la telefon. Dupa vreo ora, vazand ca nu mai vine am sunat-o sa o intreb daca mai ajunge. Nu a raspuns la telefon iar eu nu sunt genul care sa insiste cu mai multe apeluri sau mesaje. Oricum pentru mine era clara neseriozitatea.

Concluzie: nu recomand!

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am sunat-o acum aproximativ o saptamana, era in jur de 12 noaptea. Am intrebat-o daca e disponibila, mi-a spus ca da si ca noaptea face doar outcall. Mi-a dat detaliile legate de servicii si preturi. Am intrebat-o in cat timp poate ajunge, mi-a spus zona de unde vine si am stabilit ca ne vedem. Dupa ce am inchis i-am trimis mesaj cu adresa asa cum ma rugase la telefon. Dupa vreo ora, vazand ca nu mai vine am sunat-o sa o intreb daca mai ajunge. Nu a raspuns la telefon iar eu nu sunt genul care sa insiste cu mai multe apeluri sau mesaje. Oricum pentru mine era clara neseriozitatea.

Concluzie: nu recomand!

sigur nu te-a luat somnul ????😂😂😂ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

Link spre comentariu

Am specificat ca am sunat-o inapoi dupa aproximativ o ora, ceea ce inseamna ca nu am adormit intre timp iar in momentul in care am sunat-o nu aveam niciun mesaj sau apel pierdut de la d-soara. Un simplu sms cu imi pare rau, a intervenit ceva si nu mai pot ajunge era suficient. Nu inteleg de ce e atat de greu un lucru ca asta. Poate e ok in ceea ce face daca ai norocul sa se tina de programare, nu stiu, nu ma pronunt in subiectul asta. Eu doar am atras atentia ca a dat dovada de neprofesionalism si cu mine a fost neserioasa. Poate voi aveti mai mult noroc..sau ghinion..depinde acuma.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...