Sari la conținut

monica decebal suspecta de BTS

Postări Recomandate

Reputație: -7337
  • Oras:In inima femeilor
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Se dau atâtea alarme false cu BTS încât când o să fie una bolnavă nu o să mai creadă nimeni,iar alarmele sunt date după ce fata a primit una sau două recenzii,nu mă refer la Moni în mod special cu în gendral, ori cei care au făcut recenziile trebuia să fie bolnavi si sa reclame,aducând si certificatul ca argument,ăștia care semnalizează aiurea ar trebui banati Al draq trafic ne trebuiesc certuri ca sa- l menținem sus

• Like 2
  • Minus 7
Reputație: 2129
Postat

monica este bolnava de bts

specifica fmm de fake ce esti 

bai prostule pai eu am stat 1 ani pe decebal tampitule app sida are mata si foc ia tactu cand afla ca are mata sida  :laugh2  :laugh2  :laugh2 cand deschizi un topic scrie si tu numarul de telefon poza ceva ca se intelege pe dos ... 

Sa ne intelegem nu este vorba de mine  :no2 am tot primit mesaje in pm legat de topicul asta domnul fake a pus si link cu anuntul fetei . 

• Minus 1

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

bai prostule pai eu am stat 1 ani pe decebal tampitule app sida are mata si foc ia tactu cand afla ca are mata sida  :laugh2  :laugh2  :laugh2 cand deschizi un topic scrie si tu numarul de telefon poza ceva ca se intelege pe dos ... 

Moni77...Iarta-ma ca-ti spun,dar mata are cratima...Respectiv MA-TA.O seara minunata.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...