Sari la conținut

Telegraf mort?

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Mi se pare mie sau telegraful a cam murit? Mai posteaza 3-4 fete acolo si cam atat.

Voi unde va mai uitati dupa anunturi?

Eu ma mai uit pe cta.ro si mai rar pe publi24

• Like 1
  • Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

mai e si pe cuget liber.. observ ca incep sa apara noutati mai mult pe publi24 in ultima vreme si inainte nici eu nu mai uitam acolo.. n-a murit nici telegrafu', da' depinde de intervalu' orar cand te uiti pe acolo..

Postat

Io pi vremuri mai folosiam si Scinteia...sectia Schimburi (bani pi pizda si cur). :)))

• Like 1
Postat

Pe publi24 sunt fetele venite noi :) Numai tarife de 300 gasesti acolo

Postat

Pe publi24 sunt fetele venite noi :) Numai tarife de 300 gasesti acolo

Sa stii ca in ultima perioada toate fetele noi au pe putin 100/200 :(((  Unde dracu sunt fetele cu 60/120?? :laugh2

Ba si macar de ar arata de pretul asta si ar face treaba de banii astia nu mi-ar parea rau...

Postat

Sa stii ca in ultima perioada toate fetele noi au pe putin 100/200 :(((  Unde dracu sunt fetele cu 60/120?? :laugh2

Ba si macar de ar arata de pretul asta si ar face treaba de banii astia nu mi-ar parea rau...

Au venit multe din țară,pt sezon.Dar sezonul nu a început inca așa că fetele o să doneze un pic.Prefer să mă duc la Serafina sau Andreea dacă nu or marii și ele
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Pe telegraf au ramas doar cateva fete .. la fel si pe cuget .. care baga acolo anunturile de 1000 de ori pe zi .. pe publi am vazut k e site pt vip-uri numai scoruri mari si nimic de acolo nu isi face bani ..

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Sa ma kk in el de oras ca de la casa de cultura catre km 4-5 nu se mai gasesc fete...Ce drq toate sunt in tomis nord?Sunt apartamentele free acolo?

• Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea
Postat

Care bre ca e ful si de la CC la gara.

In spate la fost Emag, Rapsodia, Pta Il Caragiale, Aldo, Ten, Parc gara, Audi, Rapid

Mai vrei?

• Like 1
Postat

Care bre ca e ful si de la CC la gara.

In spate la fost Emag, Rapsodia, Pta Il Caragiale, Aldo, Ten, Parc gara, Audi, Rapid

Mai vrei?

La gara stiu doar de blonda aia suptirica care nu imi place prea slim.La abator e alyna dar duminica nu lucreaza.Si mai stiu inca 2-3 la casa de cultura.Da in rest pauza,sau cel putin nu le stiu eu.Dami si mie niste detalii daca stii de ele.

Postat

Pai or fi dar în topice vechii,și acolo nu am căutat.

Postat

Nuu :))) toate lucreaza cu acelasi agent imobiliar :)))) care stie ce suntem si de ce fel de "tona" avem nevoie! Problema este ca el doar pe Tomis Nors-Ciresica lucreaza :)

:laugh2 pe bune?  Mai toate fetele sunt in zona aia, dar nu ma gandeam ca asta e cauza... Oricum mai bine sa fie toate acolo, sa ai de unde alege fara sa pierzi timpul aiurea dintr-un cap al orasului in altul

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...