Sari la conținut

Iazmina - 0728925121

Postări Recomandate

• Oras:ploiesti

Salut .Am fost si eu la ea .pe democratiei undeva pe o straduta.Aparatamentul e ok curat echipat .Tipa arata OK este tacuta .Ca note GFE 4 tipa e la lucru se vede Ma asteptam un pic de implicare dar pt ea era doar la job m-am simtit aiurea .Oral a fost ok stie tipa dar Nu lucreaza la oua deci un 7 . Normal un 6.5 sta cum ii zici mai da si o contra dar nimic sclipitor .Ma asteptam la mai mult .Halatul e confidential .Sincer as reveni pt oral atat .Si are guvid ceea ce este normal la cati cretini sunt printre noi.

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti

Salut .Am fost si eu la ea .pe democratiei undeva pe o straduta.Aparatamentul e ok curat echipat .Tipa arata OK este tacuta .Ca note GFE 4 tipa e la lucru se vede Ma asteptam un pic de implicare dar pt ea era doar la job m-am simtit aiurea .Oral a fost ok stie tipa dar Nu lucreaza la oua deci un 7 . Normal un 6.5 sta cum ii zici mai da si o contra dar nimic sclipitor .Ma asteptam la mai mult .Halatul e confidential .Sincer as reveni pt oral atat .Si are guvid ceea ce este normal la cati cretini sunt printre noi.

Cum adică halatul este confidential?

Ti-a interzis sa spui cat te-a costat? Te-a amenintat cu moartea?

Sau te simti mai interesant daca mentii misterul.

Cand mai faci o recenzie, nu fi zgarcit, pune si niste virgule in text, sa fie cat mai inteligibil.

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Recenzia a fost facuta de pe telefon, din acest motiv nu am scris corect gramatical.In legatura cu halatul am preferat sa fie confidential din motive personale.Nu i-am dat mai putin ci atat cat a cerut la inceput si nu dupa .

Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

in urma cu aproximativ vreo doua saptamani, 

pentru ca bagabontzy mei intarziau la shpritz , am probat d-ra

locatie draguta in zona Profi strada Democratiei, de fapt intersectie cu Stefan cel mare,piata anton

baia curata, cu toate cele necesare

m-a primit o fatutza foarte simpatica,amabila, primitoare, cu un corp frumos, sani superbi.fund bombat

si pentru ca nu aveam timp mult dupa cateva vorbe de acomodare repede am facut un dus si direct in pat cu ceva pupaturi care au decurs pana la gogu, cu placere, umed, priviri galese, deepthroat apoi montat prezervativul si un pic de l.o.t si desigur caprita, cu gemete discrete si contre, f placut pana la sfarseala definitiva  

Iazmina 9

Locatie 9

Oral  9

Normal  9

Atitudine 9

100 lei pentru ~ 30 minute dtd

…trebuia sa merg la shprytz cu baietii, la mine vorba e vorba, nu fapta

De la inceput a prezentat varianta 100 lei finalizarea, nu stiu daca sexista si varianta “lunga”

Trebuie revenit si incercat

Link spre comentariu

Salutare

Am vizitat-o pe domnisoara Iasmina vineri dimineață, mi-a raspuns imediat, programat in 20 min, indicatii clare...

Locatie 9 curat, frumos aranjat, un minus pentru dus care nu functiona corespunzător.

Aspect 9 frumusica, fundulet bombat, sanii bestiali

Gfe 7 putin cam retinuta, dar amabila

Oral 10 foarte reușit, se pricepe

Normal 8

Tarif 100 ron o finalizare

De revenit sigur !!

• Like 6
  • Minus 4
Link spre comentariu

coco, nu este aceeasi fara, tipa din postarea ta sigur sta pe langa fostul tribunal, face totul protejat. iazmina cea originala cum o numesc eu, al carui topic si apartine, sta democratiei ceva de genul ... si e mult mai amabila, prietenoasa, te respecta, stie meserie destul de bine, dar ca sa dau un pont, daca o tratezi frumos si te simte ca o placi va fi o partida super cu iazmina  (121 la sf )... eu unul as face-o o iubita, cu tot cu meseria care o practica

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:prahova

coco, nu este aceeasi fara, tipa din postarea ta sigur sta pe langa fostul tribunal, face totul protejat. iazmina cea originala cum o numesc eu, al carui topic si apartine, sta democratiei ceva de genul ... si e mult mai amabila, prietenoasa, te respecta, stie meserie destul de bine, dar ca sa dau un pont, daca o tratezi frumos si te simte ca o placi va fi o partida super cu iazmina  (121 la sf )... eu unul as face-o o iubita, cu tot cu meseria care o practica

Buna asta este noul meu numar de telefon:0723821658

• Like 1
Link spre comentariu

Salutare

Am vizitat-o pe domnisoara Iasmina vineri dimineață, mi-a raspuns imediat, programat in 20 min, indicatii clare...

Locatie 9 curat, frumos aranjat, un minus pentru dus care nu functiona corespunzător.

Aspect 9 frumusica, fundulet bombat, sanii bestiali

Gfe 7 putin cam retinuta, dar amabila

Oral 10 foarte reușit, se pricepe

Normal 8

Tarif 100 ron o finalizare

De revenit sigur !!

Multumesc, te astept cu drag!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Otopeni
  • Oras:Otopeni

Vazand cele cateva recenzii ale colegilor . Am zis sa fac si eu o vizita domnisoarei . Avand ceva timp liber , aveam chef de o fata skinny , am dat peste nr domnisoarei si sun , nimic , dupa 2 minute sun iar ... nimic , dupa vreo 5 minute zic mai sun o data daca nu raspunde caut in alta parte , ce crezi imi raspunde imi recomanda meniul NP si OP sau ON si tariful de 100 , ma intreaba cand vreau programare , ca acum daca vreau este libera , si plec catre destinatie . Ajung in fata la profi mai suna o data pentru detalii , ajuns in locatie . Apartamentul este ok, curat, primitor, baia foarte curata si dotata din cate am vaut la sfarsitul intalnirii  , imi mai spune o data meniul si tariful , venind de acasa eram igienizat dusat tot , ma dezbrac cand aud o voce placuta < MAI INTAI BANII > ma conformez si trecem mai departe . Fata foarte primitoare si cam atat , fara glume fara alte vorbe ca lungim treaba si noi trebuie sa facem bani nu relatii aici . 

Ma intreaba cum vreau OP sau ON  , am inceput cu ON , a supt acadeaua vreo 5 minute dupa care ma intreaba daca pune prez , ii dau acordul si trecem la un Lady in top , se misca si cam atat , schimbam 2 pozitii timp in care nu am schimbat nici o vorba .

Locatia : 9 foarte bine intretinuta 

Aspect : 7 arata bine 

Oral :     6 cu indulgenta deoarece a incercat si umpic de deep . Dar nimic special 

Normal : 6 fara alte cuvinte 

Gfe :    +4  Nu am schimbat prea multe vorbe dar na suntem la Job aici .

Per total o experienta nereusita din punctul meu de vedere , nu o sa mai revin , nici nu recomand  , dar am zis sa merg pe mana colegilor care din nefericire este a 3 teapa care o iau din cauza lor , deoarece dau note prea bune si ofera laude nefondate  . Dati in plm note realiste sa nu ne dam tepe singuri .

Decartat 100 lei ceruti inainte  pentru aproximativ 15-20 minute , vrea doar sa te termine mai repede  .

• Like 5
Link spre comentariu

Îmi aduc aminte de tine,stiu cine esti,ai fost pentru prima oara la mine si esti singurul client care a venit la mine fara a fi interesat de sex motivul fiind altul si nu ma mira faptul ca nu ai fost multumit nici de celelalte doua anaintea mea. Cu siguranta pe tine nu o sa te multumeasca nicio femeie! E adevarat ca finalizarea ta a durat maxim 10  minute si nu 15,20 cum spui tu iar antrebarea e cum de ai finalizat atat de repede daca te.ai simtit atat de nasol cum spui tu?

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitator demos123
Reputație: 0

Salutare! Stiu din start care vor fi comentariile la review-ul meu insa I DON'T CARE! Vazut Iazmina! Confirm ca este de etnie insa nu e deranjant! Frumusica insa dezamagitor! Toti cei care scriau mai sus ca pozele sunt reale sau ca arata mai bine minteau! Oralul dezamagitor la fel si normalul! Pare a fi fortata in job-ul acesta! De aici si "timiditatea" ! Nu recomand !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...