Sari la conținut

Lily , brazilianca 0799 279 443

Postări Recomandate

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Mă nene voi chiar nu aveți ce face de comentați așa aiure adv acmmm .... vedeți va de viață voastră și etc eu numai com când va credeți mari oamenii aici si când veniți la femeii nu va luați padurea si parfumul ala al vostru de mi se întoarce stomacul pun ce Pret vreau eu lucrez cum vreau eu cui ii convine bn cui nu i-ar bn cine ma știe ... am si eu momentele mele cum are ori ce femeie pup n.b

Sa traducă cineva in limba Romana.

• Like 7
  • Oras:Pe aici prin cartier
  • Oras:Pe aici prin cartier
Postat

nu i nici una ... doar ca uite cum cu atitudinea asta de cacat ti se lungesc urechile de fomita in loc sa ai client dupa client

succes daca pot spune asa!

• Like 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

nu i nici una ... doar ca uite cum cu atitudinea asta de cacat ti se lungesc urechile de fomita in loc sa ai client dupa client

succes daca pot spune asa!

lasa-o ca asa a invatat ea sa-si asigure "succesurili" :laugh2  chiar nu-i de ras  :slap2

• Like 7
  • Minus 14
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Mă nene voi chiar nu aveți ce face de comentați așa aiure adv acmmm .... vedeți va de viață voastră și etc eu numai com când va credeți mari oamenii aici si când veniți la femeii nu va luați padurea si parfumul ala al vostru de mi se întoarce stomacul pun ce Pret vreau eu lucrez cum vreau eu cui ii convine bn cui nu i-ar bn cine ma știe ... am si eu momentele mele cum are ori ce femeie pup n.b

nu mai baga in seama toti bagabontzii de aicisha ca asa sunt ei

tu fute-te linistita multi ani deacu incolo si fa barbatii fericiti cu trupshorul ala facut parca special pentru pula

haitepup pa

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Am fost la Lili acu 2 seri..in jur de 19...am incercat  sa ajung la ea o perioada si in final am gasit-o.   M-am dus special pt ea la noua locatie la vitan unde a trebuit sa astept ceva timp dar in final a meritat, am plecat super satisfacut de acolo. Fata e chiar brazilianca, si o suge cu stil, cand  soft cand tare si  cu pofta am ramas surprins sa ma suga cineva asa de bine.  Am schimbat cateva vorbe cu ea,e oke de treaba dar mai buna e la supt, va recomand la toti sa mergeti sa o futeti

Locatie-8

oral-9 - nu face cim

gfe-nu ma intreseaza

cadou-50 + spaga bine meritata

Io o recomand, multumesc Lili poate revin sa incerc si pizdulica

• Like 1
Postat

Da lucrez ... am schimbat din nou nr ca ma suna un băiat și mi a dat teroare

pai si pe ce numar lucrezi acum si care sunt detaliile, locatie, servicii, preturi?

PS: S-a indragostit de tine fraieru estee?  =))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...