no_body Reputație: 6681 Postat August 22, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat August 22, 2016 care imi recomanzi o batrana sa ma bag in papuris cu ea O bătrână de lux... Siana. 1
miky77 Reputație: -1394 Postat August 22, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 22, 2016 O bătrână de lux... Siana. puteam sa jur ca mi-o dai p'asta sari peste ca are meniul stufos si te rog eu nu-mi mai recomanda din Spitalul Obregia 25 16
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 22, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Autor Postat August 22, 2016 De la Balaceanca merge? 3
miky77 Reputație: -1394 Postat August 22, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 22, 2016 pai tot pe aia , ca a fost si pe acolo , deghizata
no_body Reputație: 6681 Postat August 22, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat August 22, 2016 De la Balaceanca merge? Liviule, dacă nu e secret, ce meserie ai? 1
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 22, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Autor Postat August 22, 2016 Liviule, dacă nu e secret, ce meserie ai?Bucatar 3
Vizitator Reputație: 0 Postat August 22, 2016 Postat August 22, 2016 Liviule, dacă nu e secret, ce meserie ai?Doar nu credeai că e profesor ca feliciano.... 2 15
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat August 22, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat August 22, 2016 Cat plm castiga un bucatar de se duce la curve de 4-5 ori pe saptamana? 4 2
Vizitator Reputație: 0 Postat August 22, 2016 Postat August 22, 2016 Cat plm castiga un bucatar care nu stie sa faca decat omleta si cartofi prajiti de se duce la curve de 4-5 ori pe saptamana? 4 15
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat August 22, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat August 22, 2016 Pula mea... vad ca multi curvari veterani, se ascund dupa aceasta meserie, am mai auzit de un bucatar pe aici celebru pentru ciorba de tarhon.Este ok mai baieti, fosti sau actuali executanti pentru interlopi, secretul vostru ramane aici pe forum, nu trebuie sa stie nimeni, am inteles eu acuma de ce va dati bucatari... cred ca transati si alte lucruri decat porcii si boi... hehe intradevar unii porci si boi merita transati!
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 22, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Autor Postat August 22, 2016 Cat plm castiga un bucatar de se duce la curve de 4-5 ori pe saptamana?Un ajutor de bucatar are 2000 de lei plus tips 1 3
ghost 01 Reputație: 2247 Postat August 22, 2016 Oras:... Oras:... Postat August 22, 2016 Un ajutor de bucatar are 2000 de lei plus tipsSi toata ziua stai in picioare,toci la ceapa,te ustura ochii,alergi prin bucatarie,daca nu-i place mancarea unui client cine-si ia muie?bucatarul,doar nu chelnerul!E nasol!
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 22, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Autor Postat August 22, 2016 Si toata ziua stai in picioare,toci la ceapa,te ustura ochii,alergi prin bucatarie,daca nu-i place mancarea unui client cine-si ia muie?bucatarul,doar nu chelnerul!E nasol!de obicei ospatarul isi ia muie ca el are legatura cu clientul,in 80 % din cazuri clientul nu se gandeste la bucatar tabara pe ospatar fara sa se gandeasca ca saracu nu gateste el 3
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 22, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Autor Postat August 22, 2016 Bonuri de masa??Nu ,dar pentru un necalificat nu este de ajuns? 3
ghost 01 Reputație: 2247 Postat August 22, 2016 Oras:... Oras:... Postat August 22, 2016 de obicei ospatarul isi ia muie ca el are legatura cu clientul,in 80 % din cazuri clientul nu se gandeste la bucatar tabara pe ospatar fara sa se gandeasca ca saracu nu gateste elAi zis de obicei,deci mai sunt si exceptii cand ia la muie bucatarul?
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 22, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Autor Postat August 22, 2016 Ai zis de obicei,deci mai sunt si exceptii cand ia la muie bucatarul?fara discutie, cine stie ce este ala restaurant umple frigiderele la bucatarie cu pule,daca bucatarul este decurcaret merge la masa clientului si-l suceste la o suta de grade se mai si pupa la sfarsit si-i ia si spaga de la clientul care initial era nemultumit , asa a fost dintotdeauna de pe vremea lui raposatu,exceptie fac restauranturile de lux unde un caz ca asta adica sa fie clientul nemultumit se intampla cam la trei patru ani, aici rezolva ospatarul fara nicio problema,este alta scoala, alt vocabular,alta vrajeala 3
no_body Reputație: 6681 Postat August 22, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat August 22, 2016 Bucatar Doar nu credeai că e profesor ca feliciano.... Mareane, gata frăţică, vorbim cu gaşca şi merem la cârciumă la Liviu.Nea Liviule, ne primeşti, bre? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 22, 2016 Postat August 22, 2016 Mareane, gata frăţică, vorbim cu gaşca şi merem la cârciumă la Liviu.Nea Liviule, ne primeşti, bre?Poate ma uiati (ca de obicei) acasa 2
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 22, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Autor Postat August 22, 2016 Mareane, gata frăţică, vorbim cu gaşca şi merem la cârciumă la Liviu.Nea Liviule, ne primeşti, breeu nu am restaurant si inca ceva in restaurante se vorbeste cu ba si ma nu cu bre incepand din anii 95 incoace 3
no_body Reputație: 6681 Postat August 22, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat August 22, 2016 eu nu am restaurant si inca ceva in restaurante se vorbeste cu ba si ma nu cu bre incepand din anii 95 incoaceBine bã, da' nu ocoli subiectul, mă refer la restaurantul unde lucrezi.Spune mai bine ce ne găteşti! 1
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat August 22, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 22, 2016 Bine bã, da' nu ocoli subiectul, mă refer la restaurantul unde lucrezi.Spune mai bine ce ne găteşti!Fuduliile vor fi sigur în meniu! Acum...depinde de care!Mai face Liviu icre de scafandru, pulpe de pește, ceafă de pui bulgaresc, toate asortate cu garnitură de chiulasă în sos picant cu aromă de țiței! 6
Vizitator Reputație: 0 Postat August 22, 2016 Postat August 22, 2016 Mareane, gata frăţică, vorbim cu gaşca şi merem la cârciumă la Liviu.Nea Liviule, ne primeşti, bre?Dacă aude nebunu ca sunt acoloşa.... gătește cu verde de Paris 2 15
Vizitator Reputație: 0 Postat August 22, 2016 Postat August 22, 2016 Dacă aude nebunu ca sunt acoloşa.... gătește cu verde de Paris Are un ingredient minune,daca il mananci o sa produci orgasme pe banda rulanta! O sa te caute femeile cu patul ,doar scoti pula din pantaloni si au instantaneu orgasm. 7
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 23, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Autor Postat August 23, 2016 Bine bã, da' nu ocoli subiectul, mă refer la restaurantul unde lucrezi.Spune mai bine ce ne găteşti!pot gati orice atata timp cat am ingredientele preparatului,sunt foarte multi care trimit ospatarul la bucatarie sa ne intrebe daca putem sa-i facem 'x' preparat care nu este pe menu ,asa ca ma uit daca am ce-mi trebuie si trimit ospatarul inapoi sau merg eu la client sa-i spun ca da, pot si cati bani trebuie sa plateasca 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum