Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat August 23, 2016 Postat August 23, 2016 Liviule, dacă nu e secret, ce meserie ai? Bucatar Un tanar marinar se imbarca prima data pe un vapor. Dupa o saptamana intreaba un coleg:- Fratioare, pe vasul asta nu avem femei. Ce facem daca avem neaparata nevoie de o femeie ?- Avem un bucatar la care mai apelam din cand in cand, dar te va costa 4 mii.- Dar de ce asa de mult ?- O mie trebuie sa o dai capitanului ca nu este de acord cu treburile astea, o mie trebuie sa o dai secundului ca nici el nu e de acord si cate o mie trebuie sa o dai la doi mateloti solizi ca nici bucatarul nu este de acord cu treaba asta. 1 1
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 23, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Autor Postat August 23, 2016 Dacă aude nebunu ca sunt acoloşa.... gătește cu verde de Paris eu nu-mi bat joc de meseria mea ,poti sa fi cel mai mare dusman al meu, preparatul si plateingul ies cum trebuie si la timp 3
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 23, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Autor Postat August 23, 2016 Un tanar marinar se imbarca prima data pe un vapor. Dupa o saptamana intreaba un coleg:- Fratioare, pe vasul asta nu avem femei. Ce facem daca avem neaparata nevoie de o femeie ?- Avem un bucatar la care mai apelam din cand in cand, dar te va costa 4 mii.- Dar de ce asa de mult ?- O mie trebuie sa o dai capitanului ca nu este de acord cu treburile astea, o mie trebuie sa o dai secundului ca nici el nu e de acord si cate o mie trebuie sa o dai la doi mateloti solizi ca nici bucatarul nu este de acord cu treaba asta. :laugh2 3
no_body Reputație: 6681 Postat August 23, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat August 23, 2016 pot gati orice atata timp cat am ingredientele preparatului,sunt foarte multi care trimit ospatarul la bucatarie sa ne intrebe daca putem sa-i facem 'x' preparat care nu este pe menu ,asa ca ma uit daca am ce-mi trebuie si trimit ospatarul inapoi sau merg eu la client sa-i spun ca da, pot si cati bani trebuie sa plateasca Ești mai tare ca Scărlătescu, în plm. Zi-mi pe PM unde lucrezi.
no_body Reputație: 6681 Postat August 23, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat August 23, 2016 Poate ma uiati (ca de obicei) acasa Pe tine te punem în caPU LA masa.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 23, 2016 Postat August 23, 2016 Pe tine te punem în caPU LA masa. Amin 2
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 23, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Autor Postat August 23, 2016 Ești mai tare ca Scărlătescu, în plm. Zi-mi pe PM unde lucrezi.Scarlatescu este un bucatar foarte bun,dar ce vedeti voi la tv este spectacol,se stie dinainte cine castiga,bucatarii nostri de elita nu apar pe sticla,nu o sa vedeti niciodata in asemenea spectacole bucatari cu medalii de gat,aia se dau mari la tv si cei de acasa cred ca ei sunt nr1,am lucrat in casa Odobesti cand era cel mai tare din tara .Acolo am lucrat ca bucatar sef in club Transilvania deschis de Botezatu si cu cel mai mare bucatar Roman al tuturor timpurilor,singurul Roman care a batut Franta iesind campion mondial,nici de acum in ,,1000, de ani nimeni nu va mai reusi asta,nimeni nu va mai reusi sa castige 24 de medalii de aur,cei de la tv nici atat 2 3
Vizitator Reputație: 0 Postat August 23, 2016 Postat August 23, 2016 Bine bã, da' nu ocoli subiectul, mă refer la restaurantul unde lucrezi.Spune mai bine ce ne găteşti! citind recenziile cred ca hot dog e specialitatea lui )) 1
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 23, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Autor Postat August 23, 2016 citind recenziile cred ca hot dog e specialitatea lui ))Mai mult dog decat hot 1 3
ghost 01 Reputație: 2247 Postat August 23, 2016 Oras:... Oras:... Postat August 23, 2016 Scarlatescu este un bucatar foarte bun,dar ce vedeti voi la tv este spectacol,se stie dinainte cine castiga,bucatarii nostri de elita nu apar pe sticla,nu o sa vedeti niciodata in asemenea spectacole bucatari cu medalii de gat,aia se dau mari la tv si cei de acasa cred ca ei sunt nr1,am lucrat in casa Odobesti cand era cel mai tare din tara .Acolo am lucrat ca bucatar sef in club Transilvania deschis de Botezatu si cu cel mai mare bucatar Roman al tuturor timpurilor,singurul Roman care a batut Franta iesind campion mondial,nici de acum in ,,1000, de ani nimeni nu va mai reusi asta,nimeni nu va mai reusi sa castige 24 de medalii de aur,cei de la tv nici atatLasa drak astea!Omleta stii sa faci? 2
no_body Reputație: 6681 Postat August 23, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat August 23, 2016 Scarlatescu este un bucatar foarte bun,dar ce vedeti voi la tv este spectacol,se stie dinainte cine castiga,bucatarii nostri de elita nu apar pe sticla,nu o sa vedeti niciodata in asemenea spectacole bucatari cu medalii de gat,aia se dau mari la tv si cei de acasa cred ca ei sunt nr1,am lucrat in casa Odobesti cand era cel mai tare din tara .Acolo am lucrat ca bucatar sef in club Transilvania deschis de Botezatu si cu cel mai mare bucatar Roman al tuturor timpurilor,singurul Roman care a batut Franta iesind campion mondial,nici de acum in ,,1000, de ani nimeni nu va mai reusi asta,nimeni nu va mai reusi sa castige 24 de medalii de aur,cei de la tv nici atatLa Odobești erau și curve, în vremurile alea. Așa am auzit, că eu nu-mi permiteam să merg, eram studențaș în pula mea.
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 23, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Autor Postat August 23, 2016 La Odobești erau și curve, în vremurile alea. Așa am auzit, că eu nu-mi permiteam să merg, eram studențaș în pula mea.Janin a lui Sarbu,dana savuiva,elena carstea,tania budi etc 3
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 23, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Autor Postat August 23, 2016 Lasa drak astea!Omleta stii sa faci?Din doua oua 3
pidsadera Reputație: 41577 Postat August 23, 2016 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat August 23, 2016 Zici ca e Reality show la Master Chef .In culise o fi si Lily 10 7
no_body Reputație: 6681 Postat August 23, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat August 23, 2016 Janin a lui Sarbu,dana savuiva,elena carstea,tania budi etcNea Liviule, ia spune, frate, ne rezervi și nouă o masă pentru joi seara?
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 23, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Autor Postat August 23, 2016 Nea Liviule, ia spune, frate, ne rezervi și nouă o masă pentru joi seara?Iti dai seama ca nu-mi voi spune numele real niciodata si nu voi spune unde lucrez acum . 3
Vizitator Reputație: 0 Postat August 23, 2016 Postat August 23, 2016 Nea Liviule, ia spune, frate, ne rezervi și nouă o masă pentru joi seara?Facem noi rezervare.... Şi chemăm bucătarul să-l mustrăm
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 23, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Autor Postat August 23, 2016 Facem noi rezervare.... Şi chemăm bucătarul să-l mustrăm Di șe bre? 3
Vizitator Reputație: 0 Postat August 23, 2016 Postat August 23, 2016 Di șe bre?Așa..... că nu o sa ne placă mâncarea sau are ceva nașpa în ea
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 23, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Autor Postat August 23, 2016 Așa..... că nu o sa ne placă mâncarea sau are ceva nașpa în ea Sunt sigur ca nu o sa va placa mancarea 3
Vizitator Reputație: 0 Postat August 23, 2016 Postat August 23, 2016 Sunt sigur ca nu o sa va placa mancareaPăi cum vrei sa te scoatem dîn bucătărie ???? 15
money_talks Reputație: -236 Postat August 23, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat August 23, 2016 Păi cum vrei sa te scoatem dîn bucătărie ???? Il chemam pe Miskin si il da afara cu mopu' 5 6
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 23, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Autor Postat August 23, 2016 Tipi sa vina bucatarul la mine,spalatura asta este mancare ? 3
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 23, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Autor Postat August 23, 2016 Il chemam pe Miskin si il da afara cu mopu' Stai cuminte ca nici patronii nu maraie in fata unui bucatar bun ceilalti angajati nici atat 3
no_body Reputație: 6681 Postat August 23, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat August 23, 2016 Iti dai seama ca nu-mi voi spune numele real niciodata si nu voi spune unde lucrez acum .Am o propunere de afacere pentru tine. Deschidem un restaurant cu circuit închis pentru curvari și curve. Acționarii vor fi curvari si curve, bucătarii, ospătarii și clienții la fel. Cine vrea să devină acționar să ne spună cu ce sumă contribuie (minim 1000 de euro).Denumirea restaurantului va fi "La Nimfomane".Ce zici nea Liviule, o facem? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum